Kryon: Het helen van een Gebroken Hart. 2.

Kryon:
Het helen van een Gebroken Hart. 2.

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
12 november 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie reis van lijden en worstelen is ten einde – manifestatie zal zoveel makkelijker komen en liefde zal zoveel makkelijker in jullie harten stromen.

Sluit je ogen en ga naar binnen en laat ons naar je harten kijken – iedereen op de planeet lijdt op een of andere manier aan een gebroken hart – de harmonische concordantie brengt energie voor het helen van gebroken harten met zich mee. Plaats je bewustzijn in je hart en zie jezelf in een tijd in dit of een voorgaand leven waarin je hart werd gebroken. Ga naar deze ervaring en laat je gidsen en engelen je daar naartoe brengen en je vasthouden in een ruimte van veiligheid en liefde.

Laat de energie van een gebroken hart je lichaam binnengaan. Jullie doen dit niet alleen voor jezelf – jullie doen het voor je families en ieder ander op de planeet. Laat je harten steeds verder openstaan en voel je vrij om Goddelijke liefde binnen te laten. Jullie harten zijn Goddelijk en ook de breuk daarin is Goddelijk door zijn ontwerp – het is ontworpen om jullie te leren wat liefde is en wat liefde niet is – het is ontworpen om jullie te leren over verdienen en zorg dragen.

Als jullie een gebroken hart hebben voelen jullie je niet waardig en vinden jullie het moeilijk om voor jezelf te zorgen – makkelijk om voor anderen te zorgen, maar moeilijk om dit voor jezelf te doen.

Laat de energieën van verdienen en zorg dragen binnenkomen en laat hen elke kreukel schoonmaken en zuiveren die er in je hart kan zijn laat er ware liefde dieper en dieper instromen en laat dit proces doorgaan terwijl jullie verbonden zijn met Moeder Aarde wier hart ook gebroken is door wat zij ziet als misbruik van haar natuurlijke bronnen – mineralen, brandstoffen en de natuur, en de manier waarop de mensheid een verbroken verbinding heeft met de Aarde – nogmaals de blanken: zij leggen hun wegen aan, maken auto’s, militaire uitrusting en produceren de industriële revolutie – Moeder Aarde had een contract, zij wist wat er zou gaan komen en zij weet dat zij bij deze les over een niet-verbonden mensheid wordt gesteund door het Goddelijke.

Vele mensen leven in hun hoofd, niet in hun lichaam – leven zonder gevoelens, zonder ware verbinding, leven zonder het volledige begrip van wie zij werkelijk zijn.

Laat je verbinding met Moeder Aarde steeds dieper worden en visualiseer jullie Merkabah, de tetrahedron-ster met zes punten en heb de intentie dat je Merkabah zich verbindt met de energieën van de harmonische convergentie, laat elk punt van je Merkabah zich verbinden met de planeten en de zon en de maan en laat het energie ontvangen.

Ook al gebeurde dit drie dagen geleden: jullie kunnen je nog steeds verbinden alsof er geen tijd is: laat je Merkabah met energie vullen en ga naar vol power waar jullie in een ruimte van veiligheid en zekerheid worden gehouden.

Hoe meer jullie oefenen met een energetisch Merkabah hoe minder jullie door je ego gedreven zullen worden. Jullie geactiveerde Merkabah is het voertuig van een verlicht wezen. Als jullie Merkabah is geactiveerd zullen jullie niet in staat zijn om af te glijden naar een staat van depressie en zal jullie geest altijd in een staat van de Goddelijke Geest zijn.

Jullie beslissingen zullen helderder en makkelijker te nemen zijn  en jullie lichamen zullen vol van liefde en vertrouwen zijn. Jullie zullen in een staat van verlichting zijn en op dit moment zijn jullie Merkabah’s vol geladen en zijn jullie in een staat van verlichting.

Laat elke emotie in je lichaam naar boven komen, met name rondom gebroken harten en laat de energie van het gebroken hart in je lichaam stromen; jullie zullen zien dat het wordt gereinigd door een volledig opgeladen Merkabah. Laat liefde van jullie harten stromen naar de harten van iedereen in de zaal . Open je hart voor iedereen die deze channeling zal lezen en ontvang de liefde van iedereen op de wereld die deze channeling zal lezen.

Laat door ruimte en tijdheling van onze gebroken harten komen – de mensheid zou de Aarde niet aangedaan hebben wat zij haar hebben aangedaan als hun harten intact waren geweest.

Het zijn alleen gewonde mensen die kiezen voor een onnatuurlijk leven – de natuurlijke functies van het menselijk lichaam zijn wie jullie zijn; jullie menselijke natuur is wie jullie zijn. Wat op een natuurlijke manier vanuit het hart komt is wat jullie zijn. Onderzoek je lichaam op onnatuurlijke gevoelens en gedachten – een natuurlijk gevoel kan in feite een in-geprinte emotie zijn.

Waar een emotie gewend is om jullie terug te houden of te onderdrukken, is dit niet wie jullie zijn, dit is niet natuurlijk..

Een zachte uitbreiding van het bewustzijn is een natuurlijk ding voor mensen. Laat jezelf vriendelijk uitbreiden door deze onderdrukkende emotie en helder op wat jullie in een staat van laksheid houdt.

Er zijn gebeurtenissen aan de buitenkant die jullie zullen toestaan – of onder druk zetten om laks te zijn – en een van de natuurlijkste gebeurtenissen is die van pijn.

Als jullie vastzitten in een situatie waarin er geen groei is worden jullie als persoon minder en normaal gesproken een staat van pijn ingaan en die pijn zal jullie dwingen om uiteindelijk te gaan bewegen en die staat van laksheid te verlaten.

Het zal jullie in staat stellen om door de gevangenismuren heen te breken die jullie omgeven en die jullie niet kunnen zien; daar is de pijn voor! Als jullie Merkabah en je hart volledig geactiveerd worden zullen jullie niet op de pijn wachten en zullen jullie vooruit kijken en niet meer lijden aan laksheid. Laksheid schept depressie, een gebrek aan beweging.

Dit betekent dat jullie stoppen om je droom te leven, de dingen te den die jullie echt willen doen, je bezighouden met de verkeerde mensen en dingen doen die je groei belemmeren. Als jullie hart echt geheeld is en je Merkabah volledig geactiveerd is zal er niet zoiets als laksheid zijn. Jullie zullen visualiseren en bijna ogenblikkelijke manifestatie zien.

Wordt vervolgd