Kryon: Introspectie

Kryon: Introspectie

David Brown/ Kaapstad, Zuid Afrika
20 november 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om jullie hier vanavond te zien op deze heerlijkste kaap van allemaal waar vanavond nauwelijks de maan schijnt. Vanavond gaat het over introspectie en terugkijken naar de laatste paar maanden.

Gewoon even over je schouder kijken om te zien hoever jullie zijn gekomen – jullie hebben diep en intens werk verricht en vanaf waar wij kijken lijkt het erop dat het werk zich gaat uitbetalen.

De zaal is gevuld met Spirit, met entiteiten vanuit alle delen van het Universum, vanaf jullie hele planeet en zij brengen energieën van rondom de Aarde en verbinden jullie met meer mensen en brengen meer liefde in jullie levens en meer en meer liefde naar de planeet Aarde.

Dit jaar is een moeilijk testjaar geweest en dit was ook de bedoeling. Volgend jaar wordt ook een testjaar maar jullie zullen de kracht en de moed hebben om met de tests en de uitdagingen om te gaan. Jullie zullen je steeds meer gevuld voelen met liefde en zullen meer begrip en wijsheid hebben over jullie tests en uitdagingen.

Zij zullen niet weggaan, zij zijn de reden waarom jullie hier zijn want als jullie omhooggaan verhogen jullie alle anderen om jullie heen. Degenen die hier in de zaal zitten hebben al vaak samengezeten, niet alleen in dit leven, maar in vele achterliggende levens. Er zijn levens geweest met Christus en vele andere geascendeerde meesters – er zijn levens geweest met sagen en andere wijze mensen en er zijn vele levens geweest die vervuld waren van liefde, gevuld met vreugde. Het is jullie beurt om de beloningen van al deze levens te oogsten. Jullie zullen liefde brengen, vreugde, vrijheid en extase vanuit al deze levens naar dit leven toe.

De vibratie van deze extase zal jullie meenemen van deze dimensie naar de volgende. Extase is de absolute verbinding met het Goddelijke, een onverbrekelijke verbinding met het Goddelijke. Als jullie doorgaan met werken aan jezelf op dit pad zal jullie verbinding met het Goddelijke onbreekbaar worden – jullie zullen onbreekbaar worden en rechtop in het licht staan en liefde binnenbrengen, vreugde en vrijheid naar deze Aarde – dit is jullie werk en daarvoor zijn jullie geboren. Jullie zijn hier op Aarde om jezelf te helen. Jullie hebben niemand anders nodig dan jezelf en door jezelf te helen, helen jullie de wereld. Het is boter aan de galg gesmeerd om te proberen erop uit te gaan om anderen te helen, zij kunnen alleen zichzelf helen.

Als er mensen naar jullie toekomen en om hulp vragen is het aan jullie om te helpen, maar als jullie proberen om mensen te helpen die niet naar hulp zoeken zullen jullie energie kwijtraken omdat jullie alleen een weerspiegeling proberen te helpen, een deel van jezelf dat gered dient te worden.

Wij hebben dit jaar gewerkt met vele diepe en intense energieën zoals depressie, hartaanvallen, hartenpijn, eenzaamheid en misbruik. Als de energie van liefde deze oude energieën vervangt gaan jullie balans voelen, heelheid en een groot gevoel van macht en er wordt van jullie verwacht dat jullie al deze geschenken gaan gebruiken. Om hen te kunnen houden dienen jullie hen te gebruiken – het is een beetje zoals met spieren: als je hen niet gebruikt worden zij slap.

Liefde, vreugde en vrijheid zijn de sleutels naar extase. Geen man of vrouw kan verstrikt worden, dit kunnen zij alleen zelf doen. Het antwoord op vrijheid is daarom niet verstrikt te raken in een of andere verspillende situatie. De tijd is gekomen om achter de sluier te stappen en jezelf te zien, jezelf te kennen en jezelf te eren, de ware majesteit te zien van wie jullie werkelijk zijn. Wij hebben jullie vele malen meegenomen in meditaties om je toekomstige zelf te zien maar er was altijd een deel van jullie dat jullie niet wilde toestaan om je dromen te herkennen.

Neem elke dag een stap naar je dromen toe. Het Goddelijke heeft deze droom in jullie geplaatst; het Goddelijke moedigt jullie aan om je dromen te leven en meer en meer Goddelijk te worden. Elke stap naar het Goddelijke zal een uitdaging zijn, het zal het aangaan zijn van de waarheid over wie jullie werkelijk zijn. Jullie zullen niet van de haak afvallen, jullie zullen gedisciplineerd worden door het Goddelijke totdat jullie in je waarheid zullen stappen, totdat jullie je leven gaan leven in partnerschap met God, een vriend van God zijn en God of het Goddelijke toestaan in je leven te komen, het Goddelijke accepteren, het Goddelijke zijn en met het Goddelijke zijn, je vermengen met het Goddelijke – zoals een regendruppel met een rivier – gewoon Een zijn met het Goddelijke.

Het Goddelijke heeft een plan voor de planeet Aarde. Dit plan is een evolutie en een revolutie van de menselijke spirit. Het Goddelijk Plan is in orde.

Laat jezelf als keyboards op een piano zijn. Als de vingers van het Goddelijke op jullie drukken laat je noot dan klinken met absolute synchroniciteit en harmonie met de andere noten die tegelijkertijd gespeeld worden. Jullie zullen een deel van een harmonie zijn, een symfonie die de mensheid optilt naar dimensies die voor de massa’s voorheen niet beschikbaar waren.

Dit jaar 2003 en het komende jaar 2004 zullen vol uitdagingen zijn. De uitdaging is om in je waarheid te blijven, in je Goddelijkheid te blijven, te weten dat de droom die jullie nastreven daar is geplaatst door het Goddelijke en dat het Goddelijke jullie wil en zal helpen om die droom te bereiken. Jullie zullen alle hulp en assistentie krijgen die jullie nodig hebben om deze droom te bereiken. Er kan allemaal om gevraagd worden; onthoudt dat Christus voordat hij bad altijd eerst God dankte voor het wonder dat hij zou gaan verrichten. Christus is in jullie allen en jullie kunnen allemaal wonderen verrichten; wonderen verrichten in partnerschap met God.

Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf, want Kryon gaat nu weg.

Copyright © David Brown.  All rights reserved.