Kryon: Jullie Geschenk. 1

Kryon:
Jullie Geschenk. 1

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
10 september 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier vanavond in Durbanville te zijn omdat dit een speciale avond is. De planeten zijn vanavond op een speciale manier uitgelijnd, een manier waarbij mechanische dingen niet goed werken. De menselijke natuur heeft het in zich dat om dingen te repareren maar verwacht op dit moment dat veel dingen niet goed zullen werken. Het lijkt een beetje op het op de grond leeggooien van een kast en dan alles door elkaar te gooien en er dan uit te halen wat je wilt bewaren, wat je weer terug wilt stoppen in de kast en wat er ergens anders naartoe dient te gaan.

Deze energie is zodanig dat als jullie over vijf maanden over je schouder terugkijken, jullie jezelf misschien niet meer herkennen; als jullie je met deze energie verbinden zullen jullie door een grote interne uitsortering gaan. Veel dingen zijn op deze planeet Aarde niet wat zij zouden moeten zijn – Spirit is doorgebroken en de mensheid ontvangt de overvloed en de geschenken van deze doorbraak.

Het werk dat op Aarde door de mensheid is gedaan heeft ervoor gezorgd dat er een directe corridor van Licht is gekomen vanaf de Aarde naar het raster van Christusbewustzijn.

Dit zal een opwindende hoeveelheid nieuwe informatie brengen, nieuwe kennis en begrip over jullie staat van zijn. De mensheid is op dit moment zeer beperkt, jullie limieten zullen verhogen en weggaan. Dit kan een zeer lastige tijd in je leven zijn als jullie je niet bewust zijn van wat er aan de hand is en als jullie niet constant aan jezelf werken.

Door deze channellings hebben jullie emotionele heling geleerd – emotionele heling zal jullie in een uitgebalanceerde staat van zaken houden als deze overgangsperiode zich ontwikkelt en naar de volgende dimensie gaat, die op handen is.

Jullie zijn allemaal waar jullie bedoeld zijn te zijn, jullie zijn allemaal in je sweet spot. Het is nu tijd om te zorgen dat dit plekje echt sweet wordt. Het is aan jullie om te zien wat er nu in je leven niet werkt en het dan weg te gooien, het voor jullie te laten werken, of het te laten gaan; dit kan een relatie zijn, een baan of al het andere dat jullie op je weg hebben verzameld. Jullie zijn op reis.

Jullie zijn vanavond de helers in deze zaal en jullie kennen allemaal de parabel van de Kristallen Grot; sta niet te lang naar een kristal te kijken, blijf niet te lang in een relatie die niet werkt, in situaties met mensen die niet werken, wat er ook het geval mag zijn. Herken de spiegel, ga ermee om en ga naar de volgende situatie.

Spirit neemt geen gas terug, hij breidt uit in intensiteit; er is werk te doen op de planeet Aarde.

Er is veel liefde hier op Aarde maar het meeste ervan wordt niet herkend, er wordt meestal niet op ingetapt. Hoe meer jullie liefhebben, hoe meer jullie zullen ontvangen; hoe meer jullie van jezelf houden, hoe meer liefde jullie voor jezelf zullen ontvangen.

Liefde is een speciale reis, het is een reis door jullie angsten heen, je eigenaardigheden en geloofssystemen; het kunnen correcte of incorrecte geloofssystemen zijn. Het woord “geloof” is een vergankelijk woord tussen weten en niet weten.

Jullie zijn op een reis van niet weten naar weten door te geloven. Jullie zullen zien dat in het midden van geloof (believe) het woordje “lie” (Leugen) zit; jullie moeten tegen jezelf liegen om van “Ik weet het niet” naar “Ik weet het” te gaan. Jullie moeten je hart in een ruimte van vertrouwen plaatsen, een ruimte van liefde en dan je hart openen en het zijn gang laten gaan.

Wordt vervolgd