Kryon: Jullie Geschenk.2

Kryon:
Jullie Geschenk.2

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
10 september 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Sluit je ogen en voel zachtjes de energie van toestaan. Laat Spirit zijn werk doen en het werk zal gedaan worden; vraag en je zult ontvangen. Laat het gevoel van toestaan in je lichaam komen – wat je ook wilt dat er voor jezelf gaat gebeuren, sta deze energie toe om het voor jezelf te laten gebeuren. Wees altijd voorzichtig met waar je om vraagt, wees er zeker van dat waar je om vraagt binnen je bereik blijft – sommige dingen hebben overleg en persoonlijke kracht nodig en veel innerlijk werk.

Op vele manieren is het beter om in het begin kleine stapjes te nemen zodat jullie geloof in Spirit een weten van Spirit wordt. Jullie geloof zal getest worden – jullie zullen werkelijk getest worden. Liefde heeft een manier, een weg – Spirit is Liefde en Liefde is Spirit. Door Liefde komt leven en door leven komt Liefde.

Laat je hart zich steeds verder openen en laat de energie van liefde stromen van jullie harten en om de zaal stromen. Op dit moment doen jullie gidsen die aan jullie voeten zitten, met jullie mee; laat jezelf de liefde voelen van je eigen spiritgids en laat je met Liefde wassen.

Vanavond is het volle maan, vol kracht, onheil en toverkunst. Deze maan komt met de intentie om te verhogen, om intentie te verhogen, om intentie waar te maken, om emotie vrij te laten en geloofssystemen te veranderen.

Jullie gaan naar een nieuwe wereld toe, een prachtige, nieuwe wereld van liefde, uitdagingen en vele dingen die jullie zullen willen.

Laat jezelf verbinden met Moeder Aarde door je voetzolen heen – zorg voor een diepe verbinding met de Moeder. Laat je verbinding steeds dieper naar het hart van de Moeder gaan, je eigen moeder of Moeder Aarde, er is geen echt verschil.

Ware liefde van je eigen moeder, je eigen innerlijke moeder of Moeder Aarde zal jullie in staat stellen te manifesteren wat bij jullie hoort. Laat de liefde dieper en dieper in je hart gaan, de liefde van de moeder, laat het steeds dieper gaan.

Er zijn levens geweest waarin jullie niet verbonden waren met je moeder of waarin de verbinding moeilijk was – degenen die dit aangaat weten het van zichzelf.

Als jullie in ontkenning zitten, herken dit dan en laat de energie van ontkennen, verhogen. Het geschenk van het werkelijk kennen van Moeder Aarde of je eigen innerlijke Moeder is veel weldadiger dan elke hoeveelheid van ontkenning, rancune of weerstand.

Het is overvloed waar wij vanavond over spreken. Jullie levens zouden vol overvloed moeten zijn – jullie zouden overvloed moeten hebben in alles wat jullie naar zoeken. Wat jullie dromen ook zijn – jullie zouden in staat moeten zijn om je dromen steeds meer en sneller te realiseren als deze energie zich verhoogt en verder gaat.

Voor sommigen van jullie gaan deze dromen over liefde, die perfecte relatie en jullie weten dat er in jullie een splitsing is tussen mannelijk en vrouwelijk – mannelijk aan de rechterzijde en vrouwelijk aan de kant van je linkerhand. Het is aan jullie om te zien hoe de relatie binnenin je is; als deze twee delen elkaar niet liefhebben kunnen jullie niet verwachten om een liefdevolle relatie te hebben aan de buitenkant in jullie buitenwereld.

Misschien hadden jullie dominante moeders of zeer passieve of afwezige vaders; dit zal aan je mannelijke kant een tweedehands vrouwelijk scheppen en aan je vrouwelijke kant een tweedehands mannelijk.

Bekijk binnen je eigen energieën. Het is aan jullie om mannelijk te worden als je een man bent en vrouwelijk als je een vrouw bent; dit wordt gedaan door een eersteklas mannelijk te hebben dat werkt vanuit de mannelijke kant van je lichaam. Als dit niet het geval is, moet dit opgemerkt worden; als je dit herkent, heb dan de intentie dat je mannelijke kant mannelijk wordt en je vrouwelijke kant vrouwelijk….laat deze energie zich bewegen.

Als er aan de rechterkant aspecten van jezelf zijn die aan de linkerkant zouden moeten zitten of andersom, laat deze energieën hen dan naar de juiste plaats brengen. Jullie kunnen je voorstellen dat er veel opwinding zal zijn in je innerlijke wereld als jullie door dit proces heengaan, maar het is absoluut noodzakelijk.

Wordt vervolgd