Kryon: Jullie Geschenk. 3

Kryon:
Jullie Geschenk. 3

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
10 september 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zullen veel opschudding scheppen in je buitenwereld maar dit zal niet lang duren, niet meer dan hooguit een paar weken en stap voor stap zullen jullie beslissingen nemen om je leven op orde te krijgen. Jullie zullen niet alleen je leven op orde krijgen maar jullie zullen ook liefde in je leven krijgen.

Als jullie mannelijke en vrouwelijke aspecten met elkaar gaan relateren en elkaar respecteren op de juiste plaatsen binnen je lichaam kunnen jullie verwachten dat jullie relaties gaan verbeteren – of het nu liefhebbende relaties met je vrouw of man zijn of met vrienden en vriendinnen of relaties op het werk; jullie zullen veel eer en respect ontvangen van degenen om jullie heen.

Jullie beslissingen zullen helderder en preciezer worden en jullie zullen duidelijkheid in je wereld hebben. Je intuïtie zal aan staan en jullie harten zullen veilig zijn om zich te openen en liefde zal waarlijk stromen, geven en ontvangen. Jullie zullen liefde en vreugde in je leven brengen omdat jullie liefde en vreugde zullen zijn en de wereld om jullie heen zal ook liefde en vreugde zijn. Als jullie geldproblemen of zeer moeilijke situaties in je leven hebben, is onze suggestie dat jullie ervan genieten; deze moeilijkheden zullen eindigen als dit proces zich ontwikkelt.

Dit zal het einde zijn van de oude energie van de oude wereld. Als jullie mannelijke en vrouwelijke energieën volledig met elkaar in balans zijn en jullie harten open staan, zullen jullie niet dezelfde uitdagingen tegenkomen als in het verleden.

Manifesteren zal makkelijk zijn en het leven zal makkelijk worden. Jullie mogelijkheden zullen veel grootser zijn dan nu het geval is, jullie zintuigen zullen zich ontwikkelen en openen omdat er veel meer zijn dan het extra zesde zintuig. Jullie zullen waarlijk de filters gaan zien die de planeet omgeven en die ervoor zorgen dat de sluier op zijn plaats blijft.

Als jullie in balans komen zal de sluier niet langer op zijn plaats zijn en zullen jullie directe toegang hebben tot alle informatie, kennis en wijsheid die jullie uitkiezen, die jullie uitkiezen voor de volgende stappen op jullie ontwikkelingsreis.

Dit proces zal, als jullie aan jezelf werken, ervoor zorgen dat jullie zeer helder worden en opvallen in de maatschappij.

De gemeenschap in de Westerse wereld gaat heel moeilijk worden. Er zijn energieën, energieën van oorlog, meestal alweer tegen de energieën van de VS en UK. Deze energieën van oorlog worden uitgespeeld in Arabië. Er wordt door VS en UK meer uitgegeven aan oorlog en dit zal naar nog meer verlies van macht op de planeet leiden. Mensen in de VS en Uk zullen wijzer worden ten opzichte van hun regeringen en niet langer vertrouwen hebben in het woord democratie. De mensen uit Arabië die lang werden gezien als fanatici zullen door de gewone man in de VS en Uk geaccepteerd worden.

De propaganda die over deze landen ging zal de gewone man niet langer op zijn plaats houden. Deze tegengestelde energieën tussen Arabië en de VS zullen zich niet uitspelen door oorlog, zij zullen worden opgelost door liefde en die zal komen van de gewone man, de on-gewone man.

Er bestaat niet zoiets als gewoon of gemiddelde; ieder mens is een magisch wezen van dit Universum en elk menselijk wezen heeft een draad in zich die hetzelfde is en dat is een draad van zijn zoektocht naar liefde, zijn reis terug naar het Goddelijke.

Er kan geen beroep gedaan worden op oorlog op de reis terug naar het Goddelijke. Oorlog zal niet gesteund worden door Spirit – de VS en UK zullen meer en meer aanzien verliezen bij de Europese machten, degenen die hen altijd steunden. De naties zullen een vorm van isoleren brengen ten opzichte van de VS en UK en de dagen van het Grote Britse Rijk en zijn manier van beschaving zullen compleet ten einde lopen.

Er zal een grotere vermenging komen van de tweede- en de derde wereldlanden en de niet-gebonden landen die hun macht op Aarde zien toenemen – hun macht zal gedreven worden door liefde en door het begrip van wie de mens werkelijk is.

Deze landen hebben nu vele Jaren geleden onder de westerse beschaving en ook daaraan gaat een einde komen.

Er zal een grote voortgang zijn van technologie in de komende jaren, een technologie die de wereld compleet zal veranderen – er zullen dingen als vrije energie komen; er is al patent op – het werd al vijftig of zestig jaar geleden ontdekt. Telecommunicatie zal bijna gratis worden als telepathie meer algemeen en wijd verspreid wordt.

Deze dingen kunnen zeer verwarrend zijn voor mensen die in de westerse wereld leven maar onthoud dat wat je ook moet opgeven, er altijd iets beters voor in de plaats komt. Er is veel onvrede en ongeluk in de westerse wereld en het mentale aspect daarvan is op zijn laagste stand ooit.

Het begrip van medische doctoren en hun medicijnen houdt ongelukkige mensen ziek en zorgt ervoor dat zij langer leven. Mensen herkennen dat hun toestand niet is wat hij zou kunnen zijn; hun mentale en fysieke gezondheid is niet wat hij zou moeten zijn.

Wordt vervolgd