Kryon: Jullie Geschenk. 4

Kryon:
Jullie Geschenk. 4

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
10 september 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er is heel veel verkeerd in de westerse manier van leven. Het belangrijkste daarvan is het tekort aan het kennen van Spirit in jullie manier van leven; dit is snel aan het veranderen.

Steeds meer mensen zijn op vele manieren verbonden met Spirit  en veel dingen worden als resultaat daarvan heel anders gedaan. De belangrijkste oorzaak van depressie en ongeluk op de wereld is een gebrek aan begrip over wat de mens werkelijk is.

Een mens is vele dingen; hij lijkt heel erg op een diamant met vele facetten. Deze facetten beginnen met een fysiek lichaam, een emotioneel lichaam en een etherisch of spiritueel lichaam. Er zijn twee geesten; er is de Goddelijke Geest en er is een andere geest die niet zo goddelijk is maar die binnenkomt met: vecht of vlucht!

Als jullie depressief worden gaat jullie geest naar de “niet zo goddelijke geest” die is gebaseerd op alles wat jullie hier op Aarde is geleerd door je ouders of door de moeilijke ervaringen van het leven.

Deze geest moet gezuiverd worden omdat hij de Goddelijke Geest kortsluit; als emotionele vibraties lager en lager gaan is het een geest die gedreven wordt door angst. Als jullie connectie met God sterker wordt zal er minder angst voor God zijn; het Goddelijke is pure Liefde. Als de verbinding met Spirit sterker wordt zal er minder angst in je lichamen zijn; zoals wij in het begin van deze channelling hebben gezegd zullen de energieën van deze volle maan en de uitlijning van de planeten van vanavond beginnen om jullie staat van mentale gezondheid en de staat van je hart dat gevuld is met angst, te verhogen.

Vanaf vanavond zullen jullie beginnen steeds meer lief te hebben. Jullie mannelijke kant zal zorgen voor de mannelijke dingen en jullie vrouwelijke kant zal gaan zorgen voor de vrouwelijke dingen. Een man zal groeien in zijn eigen gewoonten en zijn eigen mannelijkheid. Een vrouw zal groeien in haar eigen gewoonten, haar vrouwelijke kracht en haar vrouwelijkheid. Een vrouw zal haar vrouwelijkheid respectvol gebruiken voor zichzelf en een man zijn mannelijkheid met respect. Het mannelijke zal het vrouwelijke respecteren en het vrouwelijke zal het mannelijke respecteren. Er zal een complete ommekeer zijn van wat deze wereld de laatste tweeduizend jaar is geweest.

De nieuwe energie is hier en hij zal zeer verontrustend zijn maar hij zal ten hoogste enkele weken duren.

Wij nemen jullie nu mee naar de toekomst en brengen jullie mannelijke en vrouwelijke energie perfect in balans. Wij zullen de energie steeds hoger laten gaan – als jullie pijn en/of ongemak in je lichaam voelen, herken deze pijn en dit ongemak en laat het dan gaan; het zal alleen de angst zijn om waarlijk in balans te komen.

Laat de energie omhoog gaan en plaats je bewustzijn in je lichaam en zie waar het mannelijke het vrouwelijke ontmoet. Laat jezelf deze energie omhoog zien gaan en laat tegelijkertijd je hart zich openen want dit zal de snelheid van de opwaardering die jullie hebben laten toenemen naar deze nieuwe staat van zijn en laat de liefde stromen. De energie is nu op 80% en neemt nog toe – laat een verbinding ontstaan door je hartcentrum met de buren en breng een verbinding met Vader Hemel tot stand en verdiep, nogmaals, de liefdesverbinding met de Moeder, met Moeder Aarde, je innerlijke moeder en eigen genetische moeder.

Laat de energieën bewegen als deze energieën gaan bewegen, stuur dan echte liefde naar je Moeders. Stoor samen met deze liefde, vergeving, vergeving voor jezelf en vergeving voor je Moeder. De energie is nu op 90% en terwijl de energie toeneemt, laat die dan steeds meer stromen tussen jou en je Moeder en dan zal jullie verbinding met Moeder Aarde zich verdiepen en zal je je stabieler voelde dan ooit tevoren.

De energie is nu op 98%, herken wat er nu in je innerlijke wereld gebeurt. Wij zitten nu op 100% van hoe het zou voelen om in balans te zijn. Herken deze energie en herken alle pijntjes binnenin je lichaam. Kryon zal deze pijnen en de energie daarvan dragen zodat jullie waarlijk kunnen voelen hoe het voelt om een uitgebalanceerd mens te zijn in het jaar 2003. Als je energieën schoner worden en zorgen voor meer energetische opwaarderingen, laat je gidsen ons dan begeleiden en laat steeds meer liefde toe.

Kryon houdt nu 50% van alle pijnen door relaties nu vast – je lichaam zou nu voor 60% schoon moeten zijn.

Relaties zijn leven na leven heel ingewikkeld geweest en dit is de reden waarom er veel pijn is, veel misverstand en weinig vertrouwen. Laat de energie van vertrouwen binnen, van herkenning van je gevoelens en over hoe je lichaam voelt. Het meeste van je gevoelens en weerstanden is nu losgelaten en vastgehouden.

Als jullie voelen dat jullie er klaar voor zijn kom dan langzaam weer terug in de zaal.

Dit is Kryon die nu weggaat in ontzag en eer voor jullie reis. Het gaat jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf.