Kryon: Jullie Gulle Gift

Kryon:
Jullie Gulle Gift

David Brown / Durbanville, Zuid Afrika
10 september 2003. Geplaatst: 23 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond in Durbanville te zijn omdat dit een speciale avond is. De planeten staan vanavond op een speciale manier in lijn; een manier waardoor mechanische dingen niet goed werken. De menselijke natuur heeft het in zich om dingen gewoon te gaan repareren als zij niet goed (genoeg) werken. Het lijkt erg op het leeggooien van een kopje en de inhoud daarvan op de vloer te gooien en het dan uit te zeven om eruit te halen wat je wilt houden, wat je terug wilt stoppen in het kopje en wat ergens anders naar toe moet gaan.

De energie is zodanig dat jullie binnen een paar maanden vanaf nu over je schouder terugkijken jezelf bijna niet meer zullen herkennen; als jullie je verbinden met deze energie zullen jullie door een enorme interne uitsortering gaan. Vele dingen op de planeet Aarde zijn niet zoals zij zouden moeten zijn – Spirit is doorgebroken en de mensheid ontvangt de overvloed en de geschenken van deze doorbraak. Het werk dat op Aarde door de mensheid is gedaan heeft ervoor gezorgd dat er een directe corridor van licht is van de Aarde naar het Christusbewustzijn. Dit zal een opwindende hoeveelheid nieuwe informatie, kennis en begrip brengen in jullie staat van zijn.

De mensheid is op het moment zeer beperkt, jullie beperkingen zullen verbeteren en weggaan. Dit kan een tijd vol moeilijkheden worden als jullie je niet bewust zijn van wat er aan de hand is en als jullie niet constant aan jezelf werken.

Door deze channelings hebben jullie geleerd om je emoties te helen – het helen van emoties zal jullie in een gebalanceerde staat houden als deze tijd van transitie zich ontwikkelt en als de mensheid zich ontwikkelt en doorgaat naar de volgende dimensie, wat ophanden is.

Jullie zijn allemaal waar jullie bedoeld zijn om te zijn, jullie zijn allemaal in je sweet spot. Het gaat er nu om er zeker van te zijn dat jullie sweet spot werkelijk zoet is. Het is aan jullie om te zien wat niet werkt in je leven en dit dan weg te gooien, het voor je te laten werken of het te laten gaan, dit kan een relatie zijn, een baan of iets anders dat jullie tijdens je weg hebben verzameld. Jullie zijn op reis.

Jullie zijn vanavond in de zaal allemaal helers en jullie kennen allemaal de parabel van de Kristalgrot, kijk niet te lang naar een kristal, blijf niet te lang in een relatie die niet werkt, in situaties met mensen die niet werken, wat er ook aan de hand moge zijn. Herken de spiegel, ga ermee om en ga naar de volgende situatie. Spirit gaat niet langzamer maar neemt toe in intensiteit; er is werk aan de winkel op de planeet Aarde. Er is veel liefde hier op Aarde maar het meeste ervan wordt niet herkend, het meeste ervan wordt niet gebruikt.

Hoe meer jullie liefhebben, hoe meer jullie zullen ontvangen, hoe meer jullie van jezelf houden hoe meer jullie voor jezelf zullen ontvangen. Liefde is een speciale reis, het is een reis door je angsten, persoonlijke eigenaardigheden en geloofssystemen, dit kunnen correcte en niet correcte geloofssystemen zijn. Het woord “geloof” is een kortstondig woord tussen weten en niet weten. Jullie zijn op een reis van niet weten naar weten. Jullie zullen herkennen dat in het woord geloof (belief) het woordje leugen (lie) staat en jullie moeten tegen jezelf liegen om van “Ik weet het niet” naar “Ik weet het” te gaan.

Jullie moeten je hart plaatsen in een ruimte van vertrouwen, een ruimte van liefde; open je hart dus gewoon en laat het zo zijn.

Sluit je ogen en voel zachtjes de energie van toestaan. Laat Spirit zijn werk doen en het werk zal gedaan worden. Vraag en u zal gegeven worden.

Laat het gevoel van toestaan in je lichaam komen – wat je voor jezelf ook wilt dat er gaat gebeuren, laat deze energie van toestaan ervoor zorgen dat het gaat gebeuren. Wees altijd voorzichtig met wat je vraagt, weet wat er binnen je bereik ligt – sommige dingen hebben aanzienlijke persoonlijke kracht nodig en veel innerlijk werk. Vaak is het veel beter om in het begin kleine stappen te doen zodat jullie geloof in Spirit een weten in Spirit gaat worden. Jullie geloof zal getest worden – jullie zullen echt getest worden. Liefde heeft een manier – Spirit is liefde en liefde is Spirit. Door liefde komt leven en door leven komt liefde. Laat je hart steeds verder openstaan en laat de energie van liefde vanuit je hart door de zaal stromen. Al deze tijd zitten je gidsen aan je voeten in eenheid met jullie. Laat jezelf de liefde voelen van je eigen persoonlijke gids en laat jezelf een liefdesdouche geven. Vanavond is het volle maan, vol kracht, ondeugd en toverij. De maan komt met een intentie van opwaardering, om intentie te verhogen, om intentie te laten gebeuren; om emotie los te laten en geloofssystemen te laten veranderen.

Er is een nieuwe wereld die voor jullie ligt, een prachtig nieuwe wereld vol liefde, uitdagingen en vele dingen die jullie zullen willen.

Verbind jezelf met Moeder Aarde door je voetzolen heen – zorg voor een diepe verbinding met de Moeder. Laat deze verbinding steeds dieper gaan naar het hart van de Moeder, jullie eigen Moeder of de Aarde als de Moeder, er is geen werkelijk verschil. Ware liefde van je eigen Moeder, je eigen innerlijke Moeder of Moeder Aarde zal voor jullie manifesteren wat jullie toebehoort.

Laat de liefde steeds dieper in je hart gaan, de liefde van de Moeder, laat het steeds dieper en dieper gaan. Jullie hebben vele levens gehad waarin jullie niet verbonden waren met je Moeder of waarin de verbinding moeilijk was – degenen die het aangaat zullen het weten. Als jullie kennis ontkennen, herken die ontkenning dan en laat de energie van ontkenning omhoog gaan. Het geschenk van het werkelijk kennen van Moeder Aarde of je eigen innerlijke Moeder is veel guller dan welke hoeveelheid ontkenning, wrok of weerstand ook.

Wij hebben het vanavond over overvloed. Jullie levens zouden overvloedig moeten zijn – jullie zouden overvloed moeten hebben bij waar jullie ook naar zoeken. Wat jullie dromen ook zijn – jullie zouden in staat moeten zijn om je dromen steeds sneller te realiseren als deze energie zich verhoogt en beweegt.

Voor sommigen in de zaal gaat deze droom over liefde, die perfecte relatie en jullie weten dat er in jullie een splitsing is tussen mannelijk en vrouwelijk – mannelijk aan de kant van je rechterhand en vrouwelijk aan de kant van je linkerhand van je lichaam. Het  is aan jullie om te zien hoe de relatie binnenin jullie is. Als deze beide delen niet van elkaar houden kunnen jullie niet verwachten een liefhebbende relatie aan de buitenkant in de wereld te hebben. Misschien hadden jullie dominante moeders en zeer passieve of afwezige ouders. Dit schept aan jullie mannelijke kant een tweederangs vrouwelijk en aan jullie vrouwelijke kant een tweederangs mannelijk.

Kijk binnen je energieën. Het is aan jullie om mannelijk te worden als je man bent en vrouwelijk als je een vrouw bent. Dit wordt gedaan door eersteklas mannelijk handelen vanuit de mannelijke kant van je lichaam en eersteklas vrouwelijk handelen vanuit de vrouwelijke kant van je lichaam.

Als dit niet het geval is, moet dit herkend worden en heb bij deze herkenning de intentie dat je mannelijke kant mannelijk wordt en je vrouwelijke kant vrouwelijk en laat de energieën omhoog gaan en laat het bewegen van de energie toe.

Als er aan de rechterkant aspecten van jezelf zijn die aan de linkerkant zouden moeten zitten, laat deze energie zich bewegen en naar de plaats gaan waar hij zou moeten zijn. Jullie kunnen je voorstellen dat er bij dit proces een grote omwenteling in jullie innerlijke wereld is, maar het is absoluut noodzakelijk.

Jullie zullen een omwenteling scheppen in jullie buitenwereld, maar die zal niet lang duren, nee, niet langer dan op zijn hoogst een paar weken en stap voor stap zullen jullie de beslissingen nemen die je leven op orde brengen. Jullie zullen niet alleen je leven op orde brengen maar jullie zullen ook liefde in je leven brengen. Als jullie mannelijke en vrouwelijke aspecten gaan relateren en elkaar respecteren op de juiste plaatsen in je lichaam kunnen jullie verwachten dat jullie relaties gaan verbeteren – of het nu liefhebbende relaties zijn met je man of vrouw, je vriend of vriendin of relaties op het werk, jullie zullen zorgen voor veel eer en respect rondom mensen.

Jullie beslissingen zullen helder en precies worden en jullie zullen duidelijkheid in jullie wereld hebben. Jullie intuïtie zal sterker worden en ware liefde zal werkelijk stromen, jullie harten zullen zich veilig kunnen openen en jullie zullen liefde in je leven brengen omdat jullie liefde en vreugde zullen zijn en de wereld om jullie heen ook liefde en vreugde zal zijn.

Als jullie geldproblemen hebben of andere zeer moeilijke problemen in je leven is onze suggestie dat jullie daarvan genieten; deze moeilijkheden zullen ten einde komen als dit proces zich ontwikkelt. Dit zal het einde zijn van de oude energie van de oude wereld. Als jullie mannelijke en vrouwelijke energieën volledig in balans en jullie harten open zijn, zullen jullie niet dezelfde uitdagingen als in het verleden tegemoet zien. Jullie zullen niet dezelfde stress en dezelfde structuren als in het verleden hebben.

Manifesteren zal makkelijk worden en het leven zal makkelijk worden. Jullie capaciteiten zullen veel groter zijn dan nu, jullie zintuigen zullen zich ontwikkelen en openen omdat er veel meer zijn dan het extra zesde zintuig, veel, veel meer. Jullie zullen echt de filters gaan zien die de planeet omringen zodat de sluier op zijn plaats blijft. Als jullie in balans komen zal de sluier niet langer meer op zijn plaats blijven en zullen jullie directe toegang hebben tot alle informatie, kennis en wijsheid die jullie willen oproepen, die jullie uitkiezen voor de volgende stappen van jullie reis naar ontwikkeling. Dit proces zal vastberadenheid vereisen en als jullie aan jezelf werken en het proces laten gebeuren zullen jullie heel helder zijn en uitblinken in de maatschappij.

De maatschappij in de westerse wereld zal heel moeilijk gaan worden. Er zijn energieën aanwezig, energieën van oorlog, hoofdzakelijk alweer de energieën van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Deze energieën van oorlog worden uitgespeeld in Arabië.

Er gaat door de USA en de UK meer uitgegeven worden aan oorlog en dat zal leiden tot nog meer verlies van macht op de planeet. De mensen van de USA en de UK zullen wijs worden ten opzichte van hun regeringen en zij zullen niet langer vertrouwen hebben in het woord democratie. De mensen van Arabië die heel lang gezien werden als fanatici zullen geaccepteerd worden door de doorsnee burgers van de USA en de UK. De propaganda die er al jaren is in deze landen zal niet langer volstaan om de doorsnee burger op zijn plaats te houden. Deze tegengestelde energieën tussen Arabië en de USA zullen niet uitgespeeld worden en tot oorlog leiden, zij zullen leiden tot liefde en dit zal liefde zijn van de gewone man, de doorsnee mens, de juist niet-doorsnee mens.

Er bestaat niet zoiets als algemeen of doorsnee; elk mens is een magisch wezen van dit Universum en elk menselijk wezen heeft een draad door zich heen lopen die ook magisch is en dit is een draad van zijn zoektocht naar liefde, zijn terugreis naar het Goddelijke.

Oorlog is geen instrument op de zoektocht naar het Goddelijke. Oorlog zal niet gesteund worden door Spirit – de USA en de UK zullen steeds meer verliezen en ook ten opzichte van de Europese machten die hen traditioneel steunden en achter hen stonden. Deze landen zullen een vorm van isolatie brengen naar de USA en de UK en de dagen van het Grote Britse Imperium zullen compleet ten einde zijn.

Er zal een grote vermenging zijn van de twee en de derde wereldlanden en de niet-verbonden landen die hun macht in de wereld zullen zien toenemen – hun macht zal gedreven worden door liefde en door begrip over wie de mens werkelijk is. Deze landen hebben vele jaren geleden onder de westerse beschaving en aan dit lijden komt nu een einde.

Er zal in de komende jaren een grote ontwikkeling komen in technologie, een technologie die de wereld compleet zal veranderen – er zal vrije energie zijn; er is inmiddels al patent op verleend – het werd vijftig of zestig jaar geleden ontdekt. Telecommunicatie zal bijna gratis zijn als telepathie steeds meer wijd verbreid zal zijn.

Deze dingen kunnen zeer verontrustend zijn voor de mensen die in het Westen leven, maar onthoud dat als jullie iets opgeven daar altijd iets beters voor in de plaats komt.

Er is veel ongelukkigheid in de Westerse wereld en het mentale deel daarvan is op het laagste punt ooit. Het begrip van de doctoren in de medische wereld houdt ongelukkige mensen ziek en steeds langer in leven. Mensen herkennen dat hun staat van zijn niet is zoals die zou moeten zijn en hun mentale en psychische gezondheid is ook niet zoals hij zou moeten zijn. Er is zoveel mis met de westerse manier van leven. De hoofdoorzaak van de ongelukkigheid in de westerse wereld is het gebrek aan kennis over Spirit in jullie manier van zijn, maar dit verandert zeer snel. Steeds meer mensen verbinden zich op vele manieren met Spirit en handelen als resultaat daarvan heel anders.

De hoofdoorzaak van alle ongeluk en depressies in de westerse wereld is het gebrek aan begrip over wie de mens werkelijk is.

Een mens is vele dingen; hij lijkt veel op een diamant met vele facetten. Deze facetten beginnen bij het menselijk lichaam, een emotioneel lichaam en een etherisch op spiritueel lichaam. Er zijn twee geesten, een Goddelijke Geest en een andere geest die niet zo goddelijk is maar die werkt met een vecht-of-vlucht-mechanisme.

Als jullie depressief zijn zoekt jullie geest het bij de “niet zo goddelijke” geest, de geest die in de basis alles is wat jullie op Aarde hebben geleerd door je ouders of door moeilijke levenservaringen hier.  Deze geest dient gereinigd te worden als hij zich niet verbindt met de Goddelijke Geest. Als emotionele vibraties lager en lager gaan is dit een geest die wordt gedreven door angst. Als jullie verbinding met God sterker wordt zal er minder angst voor God zijn want het Goddelijke is pure liefde.

Als de verbinding met Spirit sterker wordt zal er minder angst in jullie lichamen zijn en zoals wij in het begin van deze channeling zeiden zal de energie van deze volle maan en het vanavond in lijn staan van de planeten jullie staat van mentale gezondheid en de staat van jullie hart dat vol angst is, compleet gaan verhogen en zullen jullie steeds meer gaan liefhebben.

Jullie mannelijke kant zal zorgdragen voor de mannelijke dingen en jullie vrouwelijke kant zal gaan zorgdragen voor de vrouwelijke dingen.

Een man zal groeien in zijn eigen gestalte en zijn eigen mannelijkheid en een vrouw zal groeien in haar eigen gestalte en in haar eigen vrouwelijkheid. Een vrouw zal haar vrouwelijkheid respectvol gebruiken en een man zal zijn mannelijkheid met respect gebruiken; het mannelijke zal het vrouwelijke respectvol bejegenen en het vrouwelijke zal het mannelijke daarop met respect bejegenen. Dit zal een complete omwenteling teweegbrengen in de manier waarop deze wereld de laatste tweeduizend jaar is geweest.

De nieuwe energie is hier en die zal zeer verontrustend zijn maar dit zal op zijn hoogst een kwestie van weken zijn.

Wij gaan jullie nu meenemen naar de toekomst en brengen je toekomstige energie perfect in balans met je mannelijk en vrouwelijk.

Wij zullen de energie steeds hoger laten stijgen – als jullie pijn of ongemak in je lichaam ervaren zal dit alleen angst zijn om perfect in balans te komen. Laat de energie omhoog gaan en plaats je bewustzijn in je lichaam en zie waar het mannelijk het vrouwelijk ontmoet.

Als jullie deze energieverhoging zien en tegelijkertijd je hart open laten gaan zal dit de snelheid verhogen waarmee jullie deze opwaardering naar deze nieuwe staat laten gebeuren en de liefde laten stromen.

De energie is nu op 80% en neemt nog toe – sta een verbinding toe door je hartcentrum naar Vader Hemel – verdiep nogmaals jullie liefdesverbinding met Moeder Aarde, jullie eigen innerlijke Moeder en jullie genetische Moeder.

Laat de energieën bewegen en als zij dit doen stuur dan ware liefde naar jouw Moeders. Stuur met deze liefde vergeving, vergeving voor jezelf en vergeving voor je Moeder. De energie is nu op 90% en als de energie toeneemt laat dan liefde stromen tussen jezelf en je Moeder en jullie zullen de verbinding met Moeder Aarde nog verder uitdiepen, jullie zullen je stabieler voelen dan ooit tevoren.

De energie is nu op 98%, herken wat er in je innerlijke wereld gebeurt. Wij zitten nu op 100% van hoe het zou voelen om in balans te zijn. Herken deze energie en herken alle pijntjes in je lichaam.

Kryon zal zal deze pijn nu overnemen zodat jullie echt kunnen voelen hoe het is om in balans te zijn. Als jullie energieën schoon beginnen te worden laat dan steeds meer energetische verhoging binnen en laat je gidsen ons geleiden en laat steeds meer liefde toe.

Kryon neemt nu alle pijn in relaties voor 50% over – jullie lichaam zou zich voor 60% gereinigd moeten voelen. Relaties zijn, leven na leven, heel moeilijk geweest en zij zijn de reden voor zoveel pijn, misverstanden en wantrouwen. Laat de energie van vertrouwen binnen en herken je gevoelens en hoe je lichaam voelt. De meeste van je angsten inzake relaties zijn nu gereinigd en er wordt voor gezorgd.

Als je voelt dat je hiermee klaar bent kom dan langzaam terug naar de zaal.

Dit is Kryon die gaat vetrekken met ontzag en eer voor jullie reis.

Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf.

Copyright © David Brown.  All rights reserved.