Kryon: Leef jouw leven! 2

Kryon: Leef jouw leven! 2

David Brown / 8 mei 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Velen van jullie in deze zaal hebben veel werk verzet en werkten in een bewustzijn of een andere manier van liefde brengen naar deze Aarde.

Er is geen goed of fout om bewust te worden want uit alle acties zullen jullie bewustzijn winnen. In alle ondernemingen en alle stappen voorwaarts naar jullie dromen zullen jullie steeds bewuster worden van wie jullie zijn en hoe op deze Aarde te handelen. Daarom adviseren wij niet om lang op de bank te blijven zitten en je af te vragen wat goed en fout is. Het is altijd goed om van de bank te komen en als jullie je vingers branden zullen jullie hen heel snel terugtrekken uit de vlam en weten dat jullie terug moeten springen naar die zelfde plek op de bank om je vingers op dezelfde plek te laten branden. Maar laat je vingers niet verbranden omdat jullie voor altijd op dezelfde plek op de bank zitten.

Op een dag moet je de koe bij de horens vatten. Jullie moeten weten wat goed is en wat voor jullie werkt. Jullie moeten weten waar jullie naar hebben gezocht en waar je hart naar verlangt door de dingen uit te zoeken die jullie wel willen. Ieders droom is weer anders en terwijl jullie je dromen leven worden jullie steeds meer heel.

Jullie brengen iets unieks, jullie brengen jezelf naar de Aarde en wij wachten hier allemaal met ingehouden adem om de verlichte jullie te ontmoeten, de ware en authentieke jullie, het deel van jullie dat geschenken met zich meebrengt.

Iedereen in de zaal heeft vele, vele geschenken voor deze planeet en niet alleen voor jezelf maar ook voor het massabewustzijn naar een nieuw begrip en een nieuw bewustzijn.

Als jullie je ontvouwen als een bloeiende bloem zullen jullie een nieuw niveau van bewustzijn naar deze Aarde brengen.

Op een bepaalde manier is energie voor jullie ontworpen om je te verbinden en de mythen van het massabewustzijn te laten exploderen. Vele mensen spreken over geloven maar er is niets dat het waard is om te geloven. Om iets te geloven weet je niet of het waar of niet waar is.

Jullie weten het of jullie weten het niet en dus dient elk geloof in jullie leven een uitdaging te zijn. Als jullie het uitdagen door actie rondom dat geloof om te begrijpen of je geloof waar is of niet, zal het niet langer een geloof zijn maar een weten.

Jullie zullen feitelijk iets weten en er is een groot verschil in de energie van iets geloven en van iets weten.

De energie van geloof is als de energie van een dwarrelend blad of als tubleweed dat voort geblazen wordt in de woestijn en erop wacht dat de wind stopt met blazen zodat het wat kan gaan rusten. Om feitelijk iets te weten is het leggen van een funderingsteen diep in de Aarde op een veilige plaats en weten dat je altijd op die steen kunt gaan staan en dat deze steen, nooit zal bewegen en er altijd voor jullie zal zijn.

Het zal het anker zijn dat een ruimte voor jullie in je lichaam houdt zodat jullie energie, jullie gevoel, jullie interne expressie niet langer heen en weer schudt maar krachtig is met absolute focus en helderheid.

Jullie leven dient geleefd te worden. Wij zeggen niet dat wat jullie geloven niet waar is, wij zeggen dat wat jullie geloven, kennis zou moeten worden.

Of het nu waar is of niet, het is nog steeds kennis, het is nog steeds een funderingsteen. Jullie levens dienen geleefd te worden. Als jullie leven hebben jullie lief en als jullie liefhebben, leven jullie.

Liefhebben is vrouwelijk en leven is mannelijk. Leven is het doen en liefhebben is het zijn. Als je teveel liefhebt worden jullie overlopen en gebeurt er niets in je leven en vergeten jullie te leven en als je vergeet te leven vergeet je hoe je moet Zijn.

Er is een balans en een samengaan van het mannelijk en het vrouwelijk. De energie van de laatste channelings ging over het samenkomen van het mannelijk en het vrouwelijk. Jullie komen allemaal uit families waarin het mannelijk en het vrouwelijk niet goed samengingen en dit is de reden dat overvloed voor jullie zo moeilijk te bereiken is

Ware overvloed stroomt altijd als het mannelijk en vrouwelijk zich gaan vermengen. Laat jezelf jouw waarheid binnenstappen en laat liefde door je lichaam stromen. Als je je mannelijk en vrouwelijk laat verbinden, of je nu man of vrouw bent, laat deze energieën door je lichaam stromen op subtiele, betekenisvolle manieren als je leert naar jezelf te kijken en ziet waar in je leven deze energieën niet stromen.

Leer jezelf om het Universum te lezen en de taal van het Universum te begrijpen. De manier waarop jullie je onderhouden en relateren met het Universum zal jullie een enorm gevoel van welbevinden geven, van kracht en van liefde.  Het Universum wil dat jullie heel zijn, het wil dat jullie Een zijn en het wil dat jullie verantwoordelijk zijn. Op de reis naar Eenheid leren jullie de kunst van verantwoordelijk zijn, de mogelijkheid om te reageren, de mogelijkheid om het Universum te lezen en dingen te doen om heel te worden.

Jullie zullen worden geleid naar het heel worden door het aangaan van bepaalde uitdagingen in je leven en diep in jezelf te kijken en uit te vinden wat liefde is en wat geen liefde is. Wat geen liefde is kan liefde worden en wat liefde is zal liefde blijven.

Jullie zullen meer en meer liefde worden en als jullie de donkere kamers van je eigen psyche ophelderen en de spinnenwebben hebben weg-gestoft van de delen waarvan jullie zijn vergeten waarvoor zij er zijn, dan zullen jullie een ander persoon worden, een nieuw persoon, een persoon dat een heel ander leven leidt en het leven kan schonen als een scherp mes dat door de boter gaat.

Jullie zullen in staat zijn om dwars door je problemen heen te gaan en een weg te openen voor jezelf om verder te gaan naar een heldere realiteit die lijkt op de dromen die jullie steeds hebben gedroomd.

Wordt vervolgd