Kryon: Leef jouw leven! 3

Kryon: Leef jouw leven! 3

David Brown / 8 mei 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Steeds als jullie in jezelf kijken zullen jullie merken dat jullie steeds meer licht worden en minder duister, endit is wat verlichting is, licht van binnen hebben dat naar de buitenkant, de wereld, uitstraalt.

Het ergste dat jullie kunnen doen is doen alsof je van het Licht bent en welk aspect van je donkere zelf dan ook onderdrukt, verdrukt of ontkent want dit zal jullie alleen maar problemen opleveren. Deze aspecten van je duistere zelf zullen doorgaan om een realiteit in je leven te scheppen, 24 uur per dag en 365 dagen van het jaar, elk jaar, totdat jullie de moed hebben om feitelijk in die duistere hoek te kijken om te zien wat daar is.

Steeds als jullie in die duistere hoek kijken en je openen en je licht in die duistere hoek laten schijnen zullen jullie iets heel kostbaars en moois vinden in die donkere hoek die jarenlang afgesloten is geweest. Als jullie de donkere energie rondom dit prachtige deel van jezelf vrijlaten zal het een aspect van heelheid in jullie scheppen en zullen jullie je veiliger en zekerder voelen en meer een met Moeder Aarde.

Jullie wortels zullen nog dieper Moeder Aarde in gaan en meer uitbreiden naar Vader Hemel toe. Jullie zullen steeds meer uitbreiden tot de geschenken waarvoor jullie hier op de wereld gekomen zijn, geschenken voor jullie zelf en voor alle anderen.

Vanavond, lieve mensen, is er veel liefde in deze zaal. Jullie zijn hier allemaal met de intentie om je hart te openen om meer van jullie geschenken te ontvangen.

Geleidegeesten zitten aan jullie voeten en het engelenrijk en de energieën van Kryon zijn hier op volledige en krachtige en liefhebbende  en dragende manier zodat jullie de moed hebben om naar deze delen van jezelf te kijken die jullie tegenhouden op je reis naar een nieuw leven en een nieuw Zelf, zij houden jullie tegen om de volgende stap te zetten naar een nieuw niveau van bewustzijn.

Ontspan jezelf nu en plaats je voeten plat en stevig op de vloer en verbind je diep met Moeder Aarde. Voel je voeten steeds dieper in het hart van Moeder Aarde of als je op de vloer zit, voel je dan met je hele lichaam verzinken in Moeder Aarde.  Laat Moeder Aarde je verzorgen en voeden, energie geven, van je houden en je dragen.

Ga steeds verder terug in de tijd. Voel jezelf als kind in je moeders baarmoeder en laat je gesteund worden door Moeder Aarde terwijl je wordt gedragen in de energie van de baarmoeder.

Wat je moeder ook voelde tijdens de zwangerschap, jullie zullen deze gevoelens in je eigen psyche en emotionele staat met je meedragen. Voel wat je voelde voordat je naar deze Aarde kwam. Laat jezelf gedragen worden door Moeder Aarde en door de spirituele aanwezigheden die hier vanavond zijn, door de engelenrijken en Christus, Moeder Maria en Maria Magdalena.

Laat de energieën van de moeder je dragen en oordeel niet over wat je voelt. Misschien zijn enkele van de energieën onprettig en niet welkom in je lichaam of misschien waren jullie onderdrukt of onderdrukken jullie enkele van deze energieën.

Vanavond, lieve mensen, is er een heilige ruimte. Het is een ruimte waarin jullie de energieën die jullie hebben onderdrukt en ontkend in je lichaam kunnen komen want jullie worden gedragen door Spirit. De reis naar deze Aarde is niet gemakkelijk, om de Spiritwereld te verlaten als een volledig bewust wezen, je moeder binnen te gaan, een bepaald niveau van bewustzijn te hebben en bestookt te worden door een ander niveau van bewustzijn is geen gemakkelijk pad voor een ongeboren kind.

Wat voor energieën er dus in je lichaam zijn die je normaliter niet voelt, laat hen binnenkomen en kijk gewoon naar het TV-scherm vlak voor je in je geest en observeer de realiteiten die deze energieën hebben geschapen.

Observeer deze gevoelens, emoties en energieën gewoonen laat hen komen en weer gaan. Dit is wat er nu gebeurt. Laat je gedachten komen en weer gaan. Laat je hart open gaan en zich verbinden met iedereen in de zaal en zend en ontvang liefde van iedereen in de zaal en laat liefde stromen.

Voor degenen waarvan de moeder misschien mopperde of een gebroken hart had, toen jullie in de baarmoeder zaten – laat deze gevoelens komen en laat hen gaan. Tijdens de negen maanden van de zwangerschap zullen jullie afdrukken overhouden van de lijn van jullie afstamming  door alle gedragspatronen van je familie en elk van je grootouders. Neem de tijd om je grootouders te observeren terwijl jullie door dit proces gaan. Ook al heb je hen nooit ontmoet zal je lichaam weten welke energie zij jullie brachten.

Kijk allereerst naar de moeder van je moeder. Welke energieën bracht zij jou? Het zullen bewuste en onbewuste energieën zijn. De bewuste energieën zullen er goed uitzien en de onbewuste niet. Welke energie er ook van je grootmoeder komt, laat deze energie in je lichaam komen en eer en respecteer deze energie. Laat de energie komen en weer gaan.

Word een met deze energie, hoe pijnlijk of onbewust sommige van deze energieën ook mogen zijn. Herken deze energieën want je ervan bewust zijn betekent dat je hen kunt doorstaan. Je wordt sterker en krachtiger dan de energieën en in staat om het los te laten en te laten gaan en een deel van jou zal loslaten en transformeren.

Jouw lichaam weet dat er een zeer speciale plaats is voor jouw moeders moeder in jouw energiesysteem en laat haar daarom het leven oppakken in dat deel van je lichaam. Er kunnen zeer onwelkome energieën zijn om voor op te passen, over het leven en de liefde.

Wordt vervolgd