Kryon: Leef jouw leven! 4

Kryon: Leef jouw leven! 4

David Brown / 8 mei 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze lessen zijn allemaal op de harde manier geleerd. Om echt de spiegel die het Universum voor je zet te begrijpen is niet makkelijk te leren. Hoe meer je oefent, hoe beter het gaat. De spiegel is bekend sinds het leven begon en komt altijd in het abstracte. Jullie emoties zitten binnenin en jullie resultaten zijn in de buitenwereld. Jullie resultaten zijn gemanifesteerde emoties. Als er dus een gebroken hart is in je moeders moeder zullen jullie in de buitenwereld een situatie scheppen met een gebroken hart waarbij jullie je hart zullen breken en doorgaan steeds een gebroken hart te hebben totdat jullie dit herkennen en jezelf de vraag stellen”Waarom gebeurt mij dit?” “Waar komt dit vandaan?”.

Voor de intentie en doelen van deze leringen kwamen deze energieën vanuit de vier richtingen waarin elk van jullie grootouders zitten.

In deze energie dus, welke patronen of emoties jullie ook herkennen, zal dit automatisch losgelaten worden.

Herken elke weerstand die je lichaam in stroomt. Laat de weerstand komen als een deel van het proces en wat jullie weerstaan zal altijd terugkomen. Als jullie je dus ongemakkelijk voelen met wat jullie in je lichaam observeren, laat dan steun binnenkomen. Misschien is een van de emoties en zaken in je familie een gevoel van een gebrek aan steun. Herken het gebrek aan steun en als jullie enige weerstand voelen rondom steun en hulp – dat op zichzelf ook een probleem is – zeg dan tegen jezelf dat je dit niet nodig hebt.

Ga steeds dieper je lichaam in naar die delen van je lichaam die je niet echt hebt gewild om hen vele levens tot uitdrukking te brengen. Jullie zitten hier in een ruimte waarin jullie in staat zijn om zaken te herkennen en vrij te laten – die leven na leven niet werden opgelost.

Als je hart openstaat voor alle leden van de groep en liefde en eer voor jezelf in staat zijn om los te laten, weet dan dat de stap voor stap steeds meer je droom binnengaat. Je droom is als een wortel naar heelheid en je pijn is als een stok die in de weg zit op je weg naar heelheid. Het is altijd goed om een beetje afstand te houden van de stok maar op de een of andere manier is de wortel er altijd en leren jullie om lief te hebben en je droom te volgen. Jullie leren lief te hebben om jezelf te helen en heel te worden en je te realiseren dat waar er pijn is een grote schat en overvloed aanwezig zijn.

Als jullie deze moeilijke onderwerpen in je leven helen worden jullie meer heel. Hoe meer jullie heel worden, hebben jullie meer overvloed en verantwoordelijkheid. Het Universum kan alleen werkelijk leven door verantwoordelijke mensen. Het Universum vraagt jullie de mogelijkheid te hebben om te reageren op welke omstandigheden en situaties dan ook waarin jullie terechtkomen.

Laat de liefde dus door je harten stromen en van jullie harten naar de harten van alle anderen. Iedereen in de zaal is een aspect van jullie en er zijn vele aspecten van hen. Wees vereerd en vol respect en hoogachting voor elkaar.

Als er geen respect en hoogachting zijn, is dit een plaats om te helen, is dit een weerspiegeling in de spiegel die jullie dienen te helen.

Laten wij nu even de tijd nemen om de energieën te observeren die komen van je vaders moeder. Kijk welke energieën je vaders moeder brengt en dit zijn er natuurlijk vele.

Als het ongemakkelijk is zullen jullie dit ongemak voelen en als het liefde is zullen jullie de liefde voelen. Alle ongemak en negatieve energieën die jullie kunnen hebben zullen jullie steeds meer met liefde vullen en een realiteit scheppen die gevuld is met meer liefde.

Als je de energieën van je vaders moeder voelt laat haar dan ook een plaats innemen in je energiesysteem op de plaats waar zij bedoeld is. In deze Kryon-energie zal dit gebeurenen wij willen dat jullie je bewust zijn van wat er in je lichaam en je energieveld gebeurt.

Jullie zullen zien dat er veel liefde is tussen de twee grootmoeders in deze energie. Dit mag er in het echte leven niet zo hebben uitgezien maar jullie zouden de zielen van je grootouders moeten zien als zielen op reis die jullie helpen om je bewustzijn en je begrip over het Universum uit te breiden en je te leren om je echte, authentieke zelf te worden.

Laat de liefde komen want er komt ditmaal echte liefde aan en het is geen namaakliefde. Deze liefde zal jullie een nieuwe dimensie intrekken waarin jullie daarmee je realiteit zullen scheppen. Het kan zijn dat alle dingen daar heel gemakkelijk zijn maar ook alle dingen zeer verlichtend zullen zijn.

Als jullie stappen vooruit doen naar een nieuwe dimensie nemen jullie dit lichaam met je mee en het zal helen en vernieuwd en vol energie zijn. Het zal meer leven en sympathiek zijn. Jullie zullen je seksualiteit veel beter begrijpen en jullie zullen er vreugde en plezier aan beleven op een heel andere manier dan jullie dit nu doen.

Jullie seksualiteit zal bevrijd zijn. Kijk dus goed naar wat jullie binnenbrengen vanuit deze twee grootmoeders rondom seksualiteit en breng  over wat werkt en niet werkt, breng over wat waar is en wat niet waar is.

Laat Spirit deze aspecten een schoonheidsbeurt geeft zodat jullie jezelf vrij laten worden en meer verbonden  omdat jullie seksualiteit in de huidige energiesamenstelling heel moeilijk te managen is, maar niet onmogelijk.

Als jullie de nieuwe dimensie binnengaan zal je seksualiteit het hoofdcentrum worden voor schepping en niet alleen voor seksuele schepping. Elke schepping is seksueel maar er zullen ook fysieke manifestaties zijn die duidelijker en makkelijker zijn als jullie je negatieve energie rondom seksualiteit loslaten en een leven naar eigen keuze gaan scheppen.

Laat nu je seksualiteit en je hart zich met elkaar verbinden. Laat je hart zakken naar je tweede chakra. Terwijl dit gebeurt laat dan de twee energieën van je grootvader naar hun juiste positie in jouw energiesysteem gaan en kijk wat deze energieën met zich meebrengen. Laat hen gewoon weer in je lichaam komen. Ergens in je lichaam zullen jullie de vorm van een obelisk vinden. Kijk in je energieveld waar de obelisk thuishoort. Het is een symbool voor mannelijkheid en zowel man als vrouw hebben mannelijkheid nodig. Als je deze obelisk in je energie hebt gevonden laat hem dan naar een speciale plaats in je energieveld gaan. In deze energie zal hij geleid worden naar de juiste plaats. Voor een man zal dit in de basischakra zijn en voor een vrouw in de tweede chakra, maar als jullie dit proces volgen laat dan alle energieën die er in je lichaam zijn, komen en gaan en laat hen komen en gaan.

Welke gedachten er ook in je opkomen, houd hen vast met liefde en laat hen komen en laat hen gaan. Als dit allemaal aan de gang is in de kern van deze energie zullen jullie je innerlijke ouders vinden. Observeer deze ouders als energie en kijk naar je grootouders als energie, kijk naar de obelisk als energie en laat de chakra’s in je grootouders, je ouders en jezelf oplichten.

Laat deze energieën zich bewegen want zij weten hoe zij dit moeten doen en als deze energieën gaan draaien en bewegen zullen zij het Merkabah energie geven en gaan jullie je veilig en zeker voelen op Aarde. Wat jullie ook in je lichaam voelen, laat deze gevoelens komen en weer gaan. Laat deze energieën gewoon hun eindsnelheid (laatste snelheid)om je heen hebben. Laat jezelf in deze ruimte zijn en laat de energie van Vader Hemel en Moeder Aarde door al je chakra’s stromen.

Reik deze verzoeken altijd over aan je geleidegeesten en laat hen je energievelden opschonen in de wetenschap dat er zonder welke reden dan ook innig van jullie wordt gehouden….

Laat het gaan, laat het los, laat het gaan! Wat bij jullie hoort, zal blijven en wat jullie ook loslaten, er zal altijd iets beters voor in de plaats komen, altijd, altijd, altijd….

Jullie gaan allemaal een nieuwe wereld binnen, een volkomen nieuwe staat van zijn, een nieuwe staat van begrip, een nieuw niveau van verbondenheid. Jullie breken allemaal door het massabewustzijn heen en scheppen een heel nieuwe wereld, een nieuw, fantastisch gezichtspunt.

Er is niemand die “nee” zegt  en jullie vertelt dat jullie “alleen maar dromen” omdat jullie dromen altijd bewaarheid zullen worden.

Het ga jullie goed, God zegene jullie want dit is Kryon die nu weggaat. Dank jullie wel.