Kryon: Liefde heeft vele facetten. 1

Kryon:
Liefde heeft vele facetten. 1

David Brown: Devon, Engeland
27 februari 2010
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij willen graag zeggen hoe heerlijk en prachtig het is om hier vanavond in Devon, Engeland te zijn want er hangt veel liefde, zachtheid en gevoel in de lucht. De energieën veranderen niet alleen voor jullie maar voor de hele planeet en er komt een nieuwe wereld aan, een fantastisch nieuw gezichtspunt. Wij zeggen jullie dat jullie alleen maar dromen, er komt een nieuwe wereld, een wereld vol liefde en vreugde en vrijheid: het is een eerlijke wereld vol integriteit. Als jullie loslaten wat jullie ook los moeten laten om jezelf los te maken van wat jullie ook bindt, komen jullie dichter bij het Goddelijke en komen jullie dichter bij de waarheid over wie jullie zijn.

Laat de liefde stromen. Sluit je ogen en ga naar binnen en voel de liefde door je hart stromen. Liefde is geen nieuwe energie, maar liefde makkelijk laten stromen is een behoorlijke opwaardering voor de mensheid en er zijn nieuwe variëteiten van liefde op weg en er zal liefde stromen tussen jullie en je innerlijk kind en je familiesamenstelling.

Dit zal problemen heel makkelijk oplossen en hoe dichter de planeet bij 2012 komt, hoe makkelijker de liefde door jullie heen zal stromen en oplossen wat jullie tegenhoudt om lief(de) te hebben.

Vergeving zal makkelijk stromen en jullie zullen loslaten wat jullie los moeten laten, want het vastzitten aan dingen is de wortel van alle menselijk lijden. Als je aan iets hangt is dit oud en rot en het staat jullie niet toe je te verbinden met de nieuwe jij, het deel van jullie dat hier kwam om te ervaren; om de waarheid te ervaren van jezelf, je authentieke zelf, want dat is wat wij hier vandaag doen; jullie in staat stellen om te laten gaan wat niet authentiek is en je te verbinden met de gidsen en met de energieën van liefde en diepe Goddelijke verbondenheid.

Hoe dieper jullie je verbinden met het Goddelijke hoe makkelijker jullie het leven zullen vinden; jullie zullen dieper geleid worden en tegelijk als jullie je begeleiding ontvangen zullen jullie de angst, de woede en de onderdrukking loslaten en deze gevoelens zijn het die jullie tegenhouden om in je waarheid te stappen naar een nieuwe wereld.

Zoals wij al eerder hebben gezegd heeft Brittannië een zeer verdeeld en koloniaal verleden in zijn psyche en Brittannië gaat toe naar een wedergeboorte, een nieuwe manier van leven, een nieuwe staat van zijn, maar allereerst komen jullie die hier zijn om het werk te doen voor jullie land, niet alleen voor het land maar voor de hele planeet. Om de Oude kennis terug te brengen die tweeduizend jaar geleden verloren ging. Deze wijsheid wordt in jullie allen die hier vandaag aanwezig zijn, weer aangestoken. Deze wijsheid is machtig; het is het ware Christusbewustzijn.

Wij zijn hier om deze energie uit te breiden en dus vragen wij jullie om diep in jezelf te gaan en in je hart te kijken naar die vonk van Christusbewustzijn. Wij zij  hier vandaag om dit bewustzijn uit te breiden en de angst op te lossen en wat er nog meer is dat dit bewustzijn tegenhoudt. Ga dus naar die ruimte waar jullie die vonk kunnen zien, dit licht van liefde en dit licht van Christus in je hart en zelfs als jullie het niet kunnen zien: voel het alleen maar! Voel het licht en voel de liefde en blijf verbonden met je kring en laat liefde stromen van jou naar iedereen in de kring en ontvang liefde van hen en breng die liefde naar Christusbewustzijn en hetgeen wat jullie tegenhoudt en wat het Christusbewustzijn tegenhoudt om in je levens te stromen.

Laat jezelf gewoon de liefde voelen en voel de eenheid en de verbondenheid. Voel de verbondenheid met Stonehenge en laat het gevoel van Stonehenge door je hart stromen naar het Christusbewustzijn en laat dit Christusbewustzijn in je lichaam energie krijgen en alle obstakels op de weg oplossen.

Er zal weer Christusbewustzijn zijn in dit groene en heerlijke land en dit bewustzijn en deze beweging naar Christusbewustzijn gebeurt hier vandaag in Tinmouth, Devon. Er zijn hier vele portalen en poorten naar de nieuwe energieën en op dit moment staat zij voor jullie allemaal open en hebben jullie de mogelijkheid  om er doorheen te gaan en nog meer waarheid te bereiken over wie jullie werkelijk zijn.

Het is bijna volle maan en de maan zal emoties weghalen die jullie niet meer dienen en jullie toestaan om steeds dieper in je ware zelf te gaan, in je mannelijk zelf en in je vrouwelijk zelf, het mannelijke te helen en het vrouwelijke te laten stromen en jezelf precies te laten zijn zoals jullie bedoeld zijn want in de duisternis van jullie psyche leven de geschenken die jullie naar deze planeet hebben gebracht om hen te delen met de rest van de wereld.

Laat jezelf tijd doorbrengen in de duisternis van je psyche, op de plaatsen waar jullie nooit eerder zijn geweest en breng tijd door in jezelf en voel waar deze geschenken zijn die jullie meebrachten naar de Aarde.

Laat jezelf de liefde channellen naar het oplossen van het duister rondom jullie geschenken, rondom het succes en de vreugde die jullie in je leven zoeken; als jullie deze geschenken binnenin jezelf ontrafelen is dit de plaats waar jullie je eigen vreugde, geluk en liefde zullen vinden.

Liefde is het enige antwoord, liefde is de enige manier om vooruit te gaan, liefde is het licht dat in het duister schijnt, liefde is het licht dat jullie problemen oplost en liefde is het licht dat jullie geschenken manifesteert. Dit deel van de wereld is heel oud en is al heel, heel lang bij de mensen bekend, er zijn hier veel dingen gebeurd, vele dingen zijn gekomen en gegaan.

Goede dingen, slechte dingen; maar het bewustzijn is tot nu toe minder geworden maar het bewustzijn zal vanaf nu gaan groeien en zich door jullie lichamen uitbreiden en door dit stadje in Devon; er is een nieuw bewustzijn in aantocht en ieder van jullie, terwijl jullie je geschenken manifesteren, zal het bewustzijn van dit stadje verhogen. Jullie bewegen je van het massabewustzijn vandaan naar je eigen bewustzijn van Christus.

Wordt vervolgd