Kryon: Liefde heeft vele facetten. 3

Kryon:
Liefde heeft vele facetten. 3

David Brown: Devon, Engeland
27 februari 2010
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, laat de reis beginnen en laat het doorgaan…. Ga steeds dieper in je eigen hart en vind wat er in je hart zit waar je bang voor bent; waar is deze angst voor liefde, wat is het? Laat het komen en laat het gaan. De paradox is dat liefde de angst voor liefde kan oplossen; een beetje zoals in het lied: Amazing Grace: “ooit was ik verdwaald, en nu ben ik teruggevonden”, maar het is verbazingwekkende genade dat jullie waren verloren en jullie jullie weer vonden.

Het is dezelfde energie die door jullie heen stroomt, jullie raken verloren en worden weer gevonden, jullie worden verbonden en de verbinding wordt weer verbroken.

Laat de liefde dus stromen, laat het gewoon stromen als toen jullie kind waren, laat de liefde stromen want dit is de energie van de nieuwe tijd, de energie van Christusbewustzijn en liefde die stroomt van eeuwigheid naar eeuwigheid naar eeuwigheid.

Weet gewoon dat er een nieuwe wereld aankomt; jullie zijn de nieuwe wereld en jullie staan op het puntje van de nieuwe wereld. Breng liefde en heling naar jullie planeet en jullie gemeenschap. Er is vrijheid , er is de wil, er is vreugde, en er komt extase aan. Jullie zullen jezelf sterker voelen worden, sterker en sterker. Laat deze energieën door je heen stromen naar het duister dat jullie geschenken verbergt en laat je geschenken energie krijgen en zich manifesteren.

Lieve mensen, zonder deze geschenken kan de nieuwe tijd op Aarde niet beginnen. Daar wachten wij op, jullie wachten niet op Spirit, jullie wachten op jezelf. Wij wachten erop dat jullie je authenticiteit op Aarde gaan manifesteren.

Laat de liefde stromen, voel jezelf in de stroom van liefde alsof jullie midden in een rivier zijn en voel de liefde zoals jullie het water tegen je aan voelen. Voel het  en ook de weerstand die jullie tegen deze liefde voelen en laat die weerstand in de stroom oplossen.

Laat de weerstand oplossen, neem de tijd daarvoor, wees geduldig, laat de liefde de weerstand oplossen en zie dat je hart nog dieper verbonden wordt met het Goddelijke en dat jullie geschenken zich manifesteren hier op Aarde.

Het ga jullie goed, God zegenen jullie en zorg goed voor jezelf, want Kryon gaat nu weg. Dank jullie wel.