Kryon: Liefde is de Weg Vooruit! 2

Kryon:
Liefde is de Weg Vooruit! 2

David Brown: Wynberg, Kaapstad.
11 augustus 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voor de behoeften van het dieren- en plantenrijk wordt gezorgd en voor de mensheid is dit niet anders behalve dat de mensheid een manier heeft gevonden om zijn behoeften die vervuld moeten worden, te blokkeren.

De mensheid heeft vele manieren gevonden om zichzelf te beschadigen door niet te voldoen aan zijn behoeften door niet volledig te begrijpen wat zijn behoeften zijn en door zich niet waardig te voelen om aan zijn behoeften te laten voldoen. Grootse mensen, lieve mensen, als jullie de waarheid wisten over wie jullie zijn, wat jullie op bepaalde niveaus ook wel weten en op andere niveaus vinden jullie het totaal onacceptabel en ongelooflijk, want jullie zouden werkelijk verbaasd zijn: Jullie Zouden Echt Verbaasd Zijn!!! Er is niets in het Universum dat jullie niet zouden kunnen hebben.

Er is niets in het Universum dat jullie niet zouden kunnen scheppen. De energie en de kracht staan te wachten – zelfs op de vingertoppen van elk individu dat op deze planeet leeft. De grote alchimisten uit oude tijden kenden het geheim van de menselijke ontwikkeling, de menselijke evolutie.

Veel van deze alchimisten namen de snelweg en dienden de mensen niet zoals zij dit zouden moeten doen, en behielden hun macht boven en verder dan anderen.

Degenen van jullie die deze channelings hebben gelezen en er al een tijdje intensief mee hebben gewerkt zullen fragmenten van jullie kind beginnen te zien die terugkomen om Heel te worden.

Nu gaat de focus langzaam omhoog naar de innerlijke moeder en de heling van deze intrinsieke wond zal zachter worden, de energie is hiervoor perfect.

Als jullie tussen 90% en 100% van de fragmenten van je innerlijk kind bijeen hebben zal het niet langer dan 6 maanden duren om de innerlijke moeder volledig te helen.

Als jullie klaar zijn met de diepste angsten uit je jeugd zullen jullie het makkelijk vinden om de innerlijke moeder te helen en het kind binnenin te gaan verzorgen, dit magische kind. Als jullie het innerlijk kind verzorgen zullen jullie magie scheppen op de planeet Aarde zoals alleen een kind dit kan scheppen.

Jullie zullen zoveel liefde scheppen en zoveel vergeving in je eigen leven dat jullie gezegend zullen zijn op dezelfde wijze als een vruchtbare eik. Jullie zullen merken dat het hout van de eik hard en sterk is, het wordt gezien als een compleet andere housoort dan vurenhout dat zacht is en heel snel groeit.

Als jullie deze informatie en kennis volgen zullen jullie geen den worden en zullen jullie een eik worden met sterk en solide hout en in staat om veel vruchten te dragen.

Er komt een einde aan het proces. Het einde is als het gefragmenteerde kind weer helemaal samengevoegd is en de gefragmenteerde vader en moeder geheel samengevoegd zijn, de innerlijke moeder vrijuit en makkelijk kan opereren binnen de vrouwelijke energie en de innerlijke vader vrijuit en makkelijk kan opereren binnen de mannelijke energie en dit heel veel lijkt op de Kundalini-energie die spiraalt van Moeder Aarde naar Vader Hemel en van Vader Hemel naar Moeder Aarde.

Jullie zullen een absoluut duidelijke verbinding hebben met de kennis en de wijsheid van Moeder Aarde. Dit is de reis waarvoor jullie op Aarde zijn gekomen.

Wij zeggen: “van bron naar bron lopen en het water drinken waar dit het zoetst is, drinken waar de meeste voeding is en dan verder gaan”. Loop over elke avenue waarop jullie willen lopen maar laat je niet van je weg afhouden.

Laat je niet door angst van je weg afhouden. Gebruik angst als je dit nodig vindt maar weet wat het is, het is angst, iets dat jullie gevangen houdt, iets dat jullie in zijn ruimte houdt, iets dat jullie van je dromen weghoudt.

Daarom vragen wij jullie nu de ogen te sluiten en je harten nog meer open te laten gaan, steeds wijder en wijder. Laat je hart zich verbinden met elk lid van de groep en zich steeds dieper verbinden met de andere harten als een eikenboom met zijn wortels is verbonden met Moeder Aarde. Verbinden met alle elementen binnenin, het vuur, de passie, de boosheid, het water, de oceaan, de liefde, de lucht, de ademhaling, het Goddelijke, de Aarde waarop jullie thuishoren en waar jullie wortels zijn.

Houd al deze energieën vast want zij horen allemaal bij jullie, zij zijn van jullie. Laat jezelf de koning of de koningin binnenin voelen, de minnaar, de magiër, de strijder, want al deze aspecten horen bij jullie. Ontken geen van hen en als jullie in de energieën stappen kunnen jullie schroom voelen voor de taken die voor jullie liggen.

Als jullie in de energie van de minnaar stappen kunnen jullie je grootste angst voelen voor het houden van elkaar maar de magiër is altijd aanwezig om zijn magie toe te passen.

Wat voor weerstand erook is in je lichaam, laat de magiër dit oplossen, want in elke man of vrouw op deze Aarde is er een magiër. Een die magie kan toepassen en elke energie kan transformeren en transmuteren – een die elke blokkade kan oplossen – alles wat ervoor nodig is, is herkenning, begrip en liefde. Want dit is witte magie, de magie van het Goddelijke……

Dit gaat over liefde en romantiek, niet met een ander, maar met jezelf en het geven van de dingen waarover je droomt en die je wenst en altijd al wilde en er altijd al van hield.

Al deze dingen behoren jullie toe; accepteer hen dan en bezit hen en waar jullie het moeilijk vinden om hen te ontvangen, laat de innerlijke magiër je zaken rondom ontvangen oplossen.

De vrouwelijke energieën zijn de ontvangende energieën. Jullie vrouwelijke kant is de ontvangende kant en jullie toekomst. Hoe meer angst jullie hebben rondom je toekomst, hoe moeilijker jullie het zullen vinden om in de toekomst te stappen en de geschenken en de dromen te ontvangen die echt van jullie zijn.

Hoe helderder de innerlijke moeder is, hoe makkelijker de vrouwelijke energieën in je lichaam zullen stromen en hoe meer jullie lichamen hiervan kunnen accepteren en hoe magischer jullie zullen worden.

Hoe meer energie jullie door je heen laten stromen, hoe meer jullie kunnen manifesteren en hoe stabieler en sterker jullie je op deze Aarde zullen voelen.

Daarom is het zo belangrijk om naar je eigen moeder te kijken met acceptatie en begrip en te kijken zonder te oordelen. Dit wil zeggen: in jezelf beoordelen waar je zelf aan wilt/moet werken maar je moeder te accepteren door de taak die zij volbracht door jullie groot te brengen.

Zij werd ook geboren met een gewond vrouwelijk en een onzekere kennis rondom de vrouwelijke energieën, het vrouw zijn en moederschap. Als jullie je steeds meer openen – of je nu man of vrouw bent, om de moeder in jezelf te helen, zullen jullie grote moed en kracht ontdekken. Zoals elke vrouw die ooit moeder is geweest weet is er veel moed en kracht voor nodig om een kind op deze wereld te zetten en het naar haar beste vermogen op te voeden.

Als jullie diep in jezelf gaan, vraag dan je magiër om je innerlijke moeder bij je te brengen om haar haar wonden te laten tonen, de wonden die zij kent, de wonden waar zij zelf graag aan zou willen werken en deze wonden op een magische manier geheeld te zien worden – laat de Kryon-energie door je lichaam stromen om je innerlijke moeder te helen op een prachtige, mystieke, magische manier…… en voor degenen van jullie die moeder zijn: als er tijdens dit proces enige schuld door jullie hoofd rondzingt, herken die dan, laat het gaan, ook al waren er tijden waarin jullie voelden dat jullie niet je best deden, deden jullie in feite je best, jullie gaven van jezelf, jullie gaven al jullie energieën, jullie gaven alles wat jullie hadden, het was jullie instinct om dit te doen.

Misschien paste jullie kennis niet bij jullie instinct, maar hoe het ook zij, de intentie was puur, die is feilloos en in elke moeder puur, hoe goed of hoe slecht jullie denken het te hebben gedaan. Het is aan jullie om te weten dat jullie absoluut al het mogelijke voor je kind hebben gedaan en jullie handelden met absolute integriteit binnen het Goddelijk Plan.

Laat de energieën dus door je lichaam gaan en reinigen, loslaten en helen wat er geheeld moet worden en de delen van de moeder terugbrengen die ontbreken in jullie eigen biologie/psychologie/energieveld….. wij zeiden dat de energie hier vanavond perfect is. Geniet van deze ervaring van het terugwinnen van de ware archetypische moeder in jezelf en het weer ankeren van deze archetypische energie hier in Kaapstad, Zuid Afrika, waar moederschap onder de inheemse bevolking net zo benaderd wordt als overal op Aarde, het zijn de energieën die zo solide en vertakt zijn in de Aarde die deze gebeurtenis mogelijk maken.

Dus, lieve mensen, wees een met deze energieën en waar er enige weerstand in je lichaam is, laat deze weerstand dan oplossen en weggaan. Blijf in deze intentie om je eigen beste moeder te zijn want, lieve mensen, jullie levens veranderen nu op een snelle manier.

Transformatie zal snel en gemakkelijk komen en met transformatie zal co-creatie komen – co-creatie met Spirit op een veel sneller niveau dan ooit tevoren.

Het zal niet lang meer duren voordat jullie dromen realiteit zijn.

Het ga jullie goed, God zegene jullie want Kryon gaat nu weg