Kryon: Liefde is de Weg Vooruit!

Kryon:
Liefde is de Weg Vooruit!

David Brown: Wynberg, Kaapstad.
11 augustus 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kyon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond te zijn, want vanavond is vervuld van Spirit, liefde en transformatie. Vanavond gaat het over liefde, de waarheid binnenstappen van jullie eigen vrouwelijkheid en je eigen vrouwelijke liefde. Het gaat over het loslaten van de energieën van jullie ouders en het openen van Goddelijk Ouderschap. Het gaat over het geven van een ouder die het altijd heeft willen hebben, aan het innerlijk kind. Binnenin jullie is de waarheid van ouderschap en een diep begrip en kennis die vergaard zijn in duizenden levens op deze planeet.

Liefde is de enige weg vooruit. In het begrijpen hiervan zit acceptatie en in acceptatie kan er vergeving zijn en hoe meer jullie je ouders vergeven, hoe makkelijker het leven zal worden.

Er is veel energie verbonden met je eigen innerlijke ouders, de manier waarop jullie denken en je ouders zien tot de waarheid over jullie ouders. Als een kind meer Heel wordt zal het sterker ouderschap verlangen. Wij weten allemaal dat onze ouders deden wat zij konden; zij deden gewoon hun best. Zij worstelden met hun eigen relaties. Dit was hun uitdaging in hun leven. Vaak gebeurde dit in het deel van hun leven waarin het kind opgroeide. De verwachtingen over elkaar, de ervaringen en de experimenten met seksualiteit terwijl de verwachtingen over seksualiteit zo hoog lagen. Jullie ouders hadden veel te verduren want zij leefden in moeilijke tijden.

Velen van hen hadden ouders die in tijdens de eerste wereldoorlog waren geboren en mensen van tegenwoordig die ouders hadden die leefden tijdens de tweede wereldoorlog en een verbroken familiesamenstelling hadden en gericht waren op het bereiken van grootse dingen in de nieuwe industriële wereld die eraan zat te komen en die geen diepgaande, betekenisvolle, spirituele begeleiding in hun leven hadden zoals jullie die nu al een tijdje ontvangen.

De Kryon-energie wordt op deze planeet steeds sterker. Het is een energie die overal in zit; het is een bewustzijn zoals het Christusbewustzijn maar hij gaat veel verder dan het Christusbewustzijn en het is een bewustzijn met een compleet verschillend begrip ondanks dat vele leringen en boodschappen een raakvlak hebben en ook de Kryon-energie veel toevoegt aan de leringen van Christus.

Terwijl de Kryon-kanalen van over de hele wereld komen zal er een gehele filosofie komen waarin zij allemaal Een zullen worden. Er zal een groter begrip komen over wie wij zijn. De magiërs in jullie allen zullen opstaan en dansen in jullie eigen dromen, met jullie eigen muziek. Het zal jullie harten openen en een wereld scheppen die jullie voor jezelf wensen waardoor degenen om jullie heen jaloers zullen zijn. Die jaloezie zal niet altijd blijven want als jullie je hart voor iedereen openen zal het zijn als de rimpelingen in een vijver en zullen allen de weg vooruit begrijpen. Elke reis vereist een bron, het gaan van bron tot bron. Jullie kunnen niet bij een bron zitten en heel ver in de toekomst in het Universum of rond de Aarde, dingen ondernemen. Er zijn vele bronnen op deze planeet vol wijsheid, waarheid en begrip.

De channelings vanuit Zuid Afrika brengen jullie een bepaalde bron van informatie en kennis die jullie zullen brengen naar de hoogste staten van extase. Deze kennis zal jullie dromen tot realiteit brengen en diepe en betekenisvolle waarheden in je leven brengen, waarheid die zinvol is, dingen die jullie kunnen begrijpen, waarheid die men altijd als abstract en onhaalbaar heeft gezien kan makkelijk geleerd en geleefd worden. Waarheden die deze wereld weer Een zullen maken.

Wij brengen groot gevoel en betekenis in jullie levens en dat is onze enige intentie, dit is jullie wereld en die is jullie eigen schepping.

Jullie hebben allemaal de magie in jezelf dus is het aan jullie om je volledig te openen. Dit is vaak beschreven als een lotusbloem – blaadjes die zich openen om de zon op zich te laten schijnen.

Er kunnen vele geschenken zijn als jullie je openen maar wat jullie tegenhoudt is de angst, een gebrek aan vertrouwen, een gebrek aan begrip over waar jullie wonen, het feitelijk ongeloof over jullie eigen magie. Liefde is de enige manier, dat hebben wij jullie altijd verteld. Ware manifestatie komt door liefde, door waar begrip. Er zijn vele dingen die jullie in je wereld doen die niet in Goddelijke lijn zijn maar zij zijn een directe weerspiegeling van jullie sociale conditie. Jullie hebben geen schuld. Jullie ouders waren jullie eerste goden en als jullie de leeftijd van 21 jaar bereiken is het tijd om van het Universum jullie God te maken, jullie Goddelijkheid. Het is aan jullie om het Universum te leren lezen en begrijpen.

Volg het pad dat het voor jullie uitlegt.

Weetdat jullie altijd veilig zullen zijn endat er altijd voor jullie gezorgd zal worden; totaal het tegenovergestelde van wat jullie media jullie voorspiegelen. Er is zoveel liefde op deze Aarde maar als jullie zwart/wit kijken zullen jullie denken dat er maar heel weinig is. Dit is niet de waarheid omdat als jullie je innerlijke ouders sterker maken meer geheeld zal worden en jullie zachter, vriendelijker, zullen worden want er zit grote kracht in vriendelijkheid. Of je nu man of vrouw bent – er is grote kracht in aardig zijn – aardig, maar ferm en sterk.

Er is maar een echte manier om permanent vriendelijk te zijn en dat is sterk worden. Sterk worden hangt af van jullie Goddelijke verbinding, hoe open jullie zijn voor het goddelijke. Hoe meer jullie openstaan voor het goddelijke, hoe sterker jullie worden.

Het is het goddelijke dat jullie kracht geeft. Sterkte is een energie zoals kracht en hoe meer het goddelijke jullie liefde kan zien, hoe meer sterkte, kracht, overvloed en geld jullie ontvangen – want jullie reis gaat naar liefde – de liefde voor jezelf zodat jullie alles kunnen liefhebben. Houden van jezelf gaat over bewustzijn, bewust zijn van je eigen schoonheid, sterkte, kracht en verbondenheid.

Er zijn op deze Aarde veel wonden geslagen in het vrouwelijke. Vrouwen belichamen traditioneel het vrouwelijke in grotere hoeveelheid dan mannen maar omdat vrouwen de zwakkere sekse zijn geweest waren zij over het algemeen ook sneller bang en makkelijker beschadigd dan mannen.

De vrouwen – het vrouwelijke – zijn degenen die leven schenken aan nieuwe generaties. Hoe minder gewond de vrouw/het vrouwelijke is, hoe meer in staat om krachtige nieuwe generaties te brengen om de aardse erfenis van liefde en schoonheid te bewaken – het raadsel van het paradijs op Aarde zal worden onthuld.

Als vrouwen gewond zijn, met name de moederenergie, is het vrouwelijke heel, heel moeilijk te benaderen, zeer moeilijk te vertrouwen. Er is in deze tijd een grote, intense moeilijkheid bij het benaderen van ware vrouwelijke kennis en begrip.

De Paus zelf sprak zich uit tegen vrouwelijke kracht, maar deze kracht is wat deze Aarde rond deed draaien en dit in feite nog steeds doet, maar op een zeer beperkte manier.

Het vrouwelijke in jullie houdt jullie verbonden met de Aarde, met de Moeder en wij hebben in deze channelings vaak gezegd dat ware manifestatie alleen kan komen door de moeder die diep verbonden is met Moeder Aarde. Alleen dan kunnen jullie de overvloed manifesteren die jullie zoeken.

Bijvoorbeeld: hebben jullie ooit een boom zonder wortels gezien die fruit draagt zoals alleen een avocadoboom, een eik of een kastanje dit kan doenals zij wortels hebben die diep de Aarde ingaan? Dit komt omdat zij hun eigen moeder kennen en begrijpen wie de moeder is en dat zij zichzelf wortelen in de moeder en constant de energie van Moeder Aarde accepteren; alles wat zij nodig hebben, nemen zij!

Diep binnenin iedereen op deze planeet is de moeder meer of minder gewonden hoe meer jullie de innerlijke moeder in jezelf helen hoe beter de Aarde zal zijn om op te leven.

Jullie innerlijk kind vereist een moeder. Een moeder die zorgt voor alle behoeften van het kind waar toegenegen personen ook voor kunnen zorgen.

Wordt vervolgd