Kryon: Liefde is hier om te blijven! 2

Kryon:
Liefde is hier om te blijven! 2

David Brown: “The Fountain”, Durbanville
10 december 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De reden waarom het zolang duurt voordat jullie jezelf helen is dat jullie spirituele leiders jullie een omleidende route hebben laten belopen: allereerst Christus vinden en dan God. Op die manier verloren velen het vertrouwen op de reis die het massabewustzijn binnengaat, die handelt als een hogedrukpan en jullie afscheidt van het Goddelijke, van wat jullie werkelijk wensen. Degenen van jullie die het pad hebben belopen, die de woorden hebben omgezet in actie, die hun leven in integriteit leven, zullen verder stappen dan de ketenen van het massabewustzijn en een leven van waarheid, liefde en compassie binnengaan.

“Liefde is hier om te blijven!” Wie tegen liefde wenst te vechten zal een verloren gevecht vechten – liefde is alles dat er feitelijk is  – als jullie tegen liefde vechten tegen liefde met liefde – het is een manier om jullie de grote waarheid van je eigen bestaan in te laten zien.

Het jaar 2004 zal voor spirituele mensen niet zo moeilijk zijn als in het verleden – dit wil niet zeggen dat er geen uitdagingen zullen zijn; het wil zeggen dat jullie kalm blijven, verbonden, wijs en vol begrip. Als jullie uitdagingen komen dan zullen zij komen en zij zullen moeilijk zijn maar jullie hebben allemaal de kennis en de wijsheid om met deze uitdagingen om te gaan en je ruimte onder alle omstandigheden te handhaven om jezelf te vinden. De uitdagingen zullen niet weggaan en als jullie de uitdagingen omarmen zal Spirit jullie de energie geven om je er doorheen te vechten – om jullie er doorheen te krijgen.

De energie zal er ALTIJD zijn, is er altijd geweest – jullie niveau van vertrouwen is nu in zulke staat dat jullie zullen weten dat jullie door je uitdagingen heen zullen gaan. Jullie zullen je veel voller in jezelf voelen – vol Spirit en vol liefde, jullie zullen niet uit je centrum gehaald kunnen worden; jullie zullen je centrum handhaven en met gemak handelen – wat er ook op jullie weg komt.

Sluit alsjeblieft even je ogen….. plaats al je bewustzijn in je hart….. laat je hart zich verbinden met alle anderen in de zaal…… laat liefde stromen naar elk lid van de groep. Als jullie je verbinden, voel dan hoe sterk de kracht van deze verbinding is….. voel hoe sterk de verbinding op hartniveau met een ander je kan maken. Als er weerstand is in de energie is dit een zaak van herkennen van die weerstand, dan vrijlaten en laten gaan.

Er is jullie in de vorige channeling verteld dat jullie 16 maal de kracht van intentie hebben  – 16 keer zoveel energie om elke zaak die jullie maar willen te doorwerken  en jullie helingproces 16 maal te versnellen.

Sta een verbinding door je voetzolen heen toe met het hart van Moeder Aarde….. en door jullie kroonchakra met het hart van de Grote Centrale Zon en Vader Hemel…… laat de energie zich opbouwen, voel je kracht, je macht, en los op en laat nu dit oplossen in je hart…. en laat je hart geheeld worden waar het geheeld moet worden. Als je hart is geheeld zal je in staat zijn om wie je dan ook in je leven problemen heeft bezorgd los te laten of te vergeven…. alle relaties die niet werken zullen in staat zijn om wel te werken.

Ga dieper in je hart ….. en als jullie door je hart gaan herken de relaties dan die nog niet zijn opgelost…… heb de intentie om op te lossen – misschien oude vrienden, vriendinnen of relaties met ouders, relaties met alle levende familieleden, alle mensen die jullie hebben gekend…

Neem de tijd om op te lossen wat je kunt….. terwijl je in deze ruimte bent veins dan een begrip van de schade aan je energieveld die deze onopgeloste relaties scheppen.

Elke onopgeloste relatie zal ervoor zorgen dat jullie huidige relaties niet makkelijk en harmonieus kunnen zijn….. sta een her-verbinding toe met deze oude relaties en vraag om vergeving, een laten gaan…. bedank deze mensen, deze relaties voor de lessen van het verleden…… los hen op en laat hen gaan.

Als met name een kind jong is en een familie door een crisis gaat kan dit schade toebrengen aan het hart – het kan breuken en fracturen aanbrengen. Neem jezelf mee terug naar de tijd toen dit gebeurde….. focus je energie en je bewustzijn naar je hart en naar de breuken en fracturen. Zie de genezing voor je ogen….. zie de kreukels die zich beginnen te helen en puur worden….. en daarna weldadig samengaan met elkaar alsof er nooit iets is gebeurd. Jullie zullen achterblijven met deze herinnering uit het verleden en die niet meer zien als een moeilijkheid of een emotie.

Er is altijd gezegd dat degenen die hetdichtst bij je staan je het meest pijn doen. Herken met een diep gevoel van herkenning en dank degenen die jou hebben beschadigd….. dank hen voor de ervaring die jou gebracht heeft tot waar je nu bent. Terwijl je hart geneest laat dan het gevoel en de emoties los en vlieg weg…. laat liefde je hart binnenstromen…… de soort liefde die alles overwint…… de soort energie waar jullie in je hart naar zoeken….. de energie van een strijder, koning, of van een gepassioneerde geliefde….. laat die liefde in je hart.

Jullie zijn allemaal magiërs en jullie harten zijn geheeld door Goddelijke Magie….. jullie maakten magie door hier vanavond tezijn en uit jezelf van magie te leren…. omdat jullie hierdoor in staat zijn om deze magie bij anderen te gebruiken.

Terwijl jullie harten beginnen te helen zullen jullie in staat zijn om mensen met een gebroken hart heel makkelijk te zien en jullie zullen begrijpen waarom zij zijn zoals zij zijn. Als zij om hulp vragen zullen jullie in staat zijn die hen te geven. De enige manier om je hart in de staat te houden waarin het nu is, is het weg te geven….. het geheim weg te geven over hoe jullie je hart hebben genezen….. sta steeds meer liefde toe om door je hart te stromen…. dieper en dieper zodat je hart steeds schoner en helderder wordt, steeds puurder steeds Goddelijker.

Menselijke liefde en Goddelijke liefde zijn beide compassie – laat deze twee zich vermengen en door je lichaam stromen….. naar de topjes van je oren…. naar de puntjes van je tenen….naar je vingertoppen. Herken terwijl je hart geneest de pijnen….. bedank hen voor de lessen van het verleden en laat hen met liefde gaan…

Ergens in je hart ligt een fles champagne…… pak die fles….. neem de kurk eraf en vier… vier een gloednieuw hart en een spiksplinternieuwe wereld….

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg…..