Kryon: Liefde is van iedereen. 1

Kryon:
Liefde is van iedereen. 1

David Brown: Wynberg, Kaapstad.
13 juli 2005
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om weer hier bij jullie te zijn. In vorige levens op deze Aarde hebben jullie allemaal samengewerkt met de Kryon-energie en het is hartverwarmend om een groep als die van jullie op deze manier te zien.

Er is veel liefde in dit Universum en maar weinig ervan wordt afgetapt en gebruikt. De menselijke ervaring is meestal het vermijden van liefde, het weg te drukken, maar het menselijk verlangen is om waarlijk met liefde vervuld te zijn.

De menselijke droom gaat altijd over liefde maar wij weten en begrijpen zo weinig over liefde. Liefde is de energie die alles faciliteert. Liefde is de energie die aan iedereen toebehoort. Jullie zijn allemaal liefde en niets dan liefde. Elk aspect van jullie persoonlijkheid en staat van zijn, is liefde. Liefde is de energie die aan iedereen toebehoort. Liefde is alles van jullie en alle energie in je lichaam, of jullie je er nu bewust van zijn of niet.

Jullie zijn allemaal liefde en niets dan liefde. Elk aspect van jullie persoonlijkheid en staat van zijn is liefde. Er zijn verschillende niveaus en verschillende instellingen.

Menselijk bewustzijn heeft zeer lage instellingen als het aankomt op het zich openen voor liefde. Liefde is overal en is voor iedereen.

Sluit gewoon even je ogen en voel de liefde, de liefde die binnenin jezelf is. Laat de liefde in je hart zich uitbreiden. Laat je hart weer ontwaken naar een nieuw niveau van bewustzijn. De meeste mensen op deze planeetkomen van onbewuste ouders.

Bewust ouderschap is ouderschap door liefde terwijl onbewust ouderschap plaatsvindt in de afwezigheid van liefde. Bewuste ouders houden van elkaar. Bewuste ouders scheppen een veilige ruimte voor het kind, een zachte, warme en liefhebbende en zekere ruimte.

De meeste kinderen op deze planeet ontvangen nooit dit soort liefde en het hangt nu van jullie af om deze liefhebbende ruimte voor hen te scheppen. De kleur van moederliefde is roze, zacht, aardig, zorgzaam en totale bescherming voor het kind.

Laat deze prachtig roze liefde je lichaam vullen en omarm jezelf daarvoor – deze moederliefde, deze pure, archetypische liefhebbende energie. Als jullie weerstand voelen voor deze energie herkent deze weerstand dan en laat deze zachte, vriendelijke, verzorgende liefde in deze weerstand stromen en de moederliefde binnen jezelf ontwaken.

Wees je ervan bewust als het zich uitbreidt in je lichaam en de weerstand vrijlaat en oplost wat jullie weer een nieuwe wereld in laat stappen. Als jullie je veilig en zeker voelen in deze moederliefde, laat dit dan naar je innerlijke vader en moeder stromen en als zij niet geliefd waren, laat dan de weerstand in de innerlijke vader en moeder oplossen. De moederliefde voor haar kind is een niveau van bewustzijn. Een kind dat zich absoluut veilig en zeker voelde in de armen van zijn moeder is een zeldzaam iets op deze planeet en in de Europese cultuur, maar het is niet onmogelijk.

Laat deze energie van liefde zich uitbreiden naar de weerstand in je lichaam – overal waar jullie pijntjes en pijn voelen. Deze prachtige liefde zal de weerstand oplossen naar het openen van jezelf en jullie zullen zacht, aardig en ontvankelijk worden voor het Universum.

Ervaar hoe het zou voelen als er door je moeder echt van jullie zou zijn gehouden op een absoluut veilige en zekere manier. Deze energie zal dit geschenk brengen en ook een nieuw niveau van bewustzijn en begrip in jullie levens. Weerstand tegen deze energie komt door veel wantrouwen bij het innerlijk kind, het wantrouwen van zijn eigen moeder.

Stuur dus steeds meer van deze roze liefde naar het kind en de aspecten van het innerlijk kind die de moeder niet vertrouwen zullen oplossen en de weerstand tegen deze liefde loslaten.

Laat deze energie door je lichaam gaan en verbind je met Moeder Aarde door je voetzolen heen. Ga steeds dieper in deze ruimte – de ruimte van absolute zekerheid en veiligheid. Het zal even duren terwijl de energie beweegt en naar de donkere plaatsen gaat waar boosheid en wrok tegen je moeder zijn.

Deze energie kan zowel jullie basischakra als de 2e chakra reinigen. Dit zijn de chakra’s van de innerlijke moeder en alle onzekerheid is gebaseerd in dit gebied van je lichaam. Als jullie je veilig en gegrond voelen op Moeder Aarde zal de ongerustheid over het helen van jullie levens verdwijnen.

Als jullie deze roze liefde, de veiligheid en de zekerheid nooit eerder in je jeugd hebben ervaren zal het innerlijk kind steeds naar de wereld het bericht uitzenden: “Ik ben niet veilig, ik moet mij veilig voelen, ik heb het nodig om mij zeker te voelen.” En de realiteit die jullie zullen scheppen zal er een zijn van onzekerheid en onveiligheid.

Laat deze energie naar de 2e chakra en de basischakra gaan en oplossen wat er in de weg staat; of het nu zelfhaat of pijn, eenzaamheid, boosheid of wrok is of een combinatie daarvan. Als jullie een mannelijk kind zijn zie dan dat je moeder van je houdt omdat jullie een mannelijk kind zijn en als een vrouwelijk kind ziet dat haar moeder van je houdt omdat je een vrouwelijk kind bent. Er is een vreemde kronkel in de mensheid die vele problemen veroorzaakt in de psychologie van mensen.

Dit gebeurt als het kind wordt geboren en de ouder misschien teleurgesteld is in de sekse van het kind. Dit kan een heel vervelende situatie zijn als de ene ouder een kind van de ene sekse wil hebben en de andere ouder een kind van de andere sekse.

Als dit in je leven is voorgekomen laat dan deze energie bewegen, omhoog gaan en laat hem dan vrij. In deze situatie zullen jullie wrok hebben over de sekse de jullie hebben. Jullie zullen een innerlijke muur voelen als een deel van jullie mannelijk en een deel vrouwelijk wil zijn. Beide partijen accepteren de ander niet en scheppen een splijting in jullie psychologie.

Als dit in je leven gebeurde, laat deze energie dan los en laat de splijting tussen het mannelijk en het vrouwelijk oplossen en laat het vrij – laat het gaan!!! Als dit in je leven gebeurde zullen relaties virtueel onmogelijk zijn. Er zal angst en wrok zijn ten opzichte van de andere sekse. Wat binnenin aan de hand is zal aan de buitenkant weerspiegeld worden. “Zo boven, zo onder. Zo binnen, zo buiten!”

Wordt vervolgd