Kryon: Liefde komt eraan!

Kryon: Liefde komt eraan!

David Brown / 10 september 2009: Wenen, Oostenrijk
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond in Wenen te zijn, het is warm weer en de energie verandert omdat er een nieuwe wereld aankomt, een compleet nieuwe wereld, een compleet nieuw gezichtspunt.

Er hangt veel liefde in de lucht en dit is de verandering, de liefde komt eraan. De energie van liefde zal stromen. Tegen het einde van het jaar zal er een compleet ander perspectief zijn ten opzichte van leven, een heel nieuw gezichtspunt, er komt een nieuwe wereld aan. Degenen van jullie die aan jezelf hebben gewerkt zullen in staat zijn om veranderingen in je leven te zien. De uitdagingen die jullie tegenkomen zullen compleet anders zijn en desondanks zijn het toch uitdagingen.

Alweer spreken wij over liefde want liefde is het antwoord; het is altijd het antwoord op elk probleem en als er ergens een probleem is komt dit door het ontbreken van liefde.

Laat dus je harten nog meer open gaan dan zij al zijn en verbind jezelf met iedereen in deze cirkel hier vanavond. Laat de liefde vanuit je hart naar iedereen in de cirkel stromen en ontvang de liefde van iedereen in de cirkel en als er enige weerstand in je hart is laat deze dan oplossen want liefde is het antwoord.

De vraag is wat liefde is. Wat is liefde? Allereerst is liefde het antwoord op elk probleem. Waar liefde ook een probleem of een situatie binnengaat, zal er een compleet andere uitkomst zijn dan als jullie alleen je intelligentie en logica gebruiken, en de liefde laten stromen en te weten dat het goed en veilig is.

Vannacht zal de energie veranderen.

Een dag of twee geleden was het de negende van de negende van de negende en dit is het einde van vele oude energieën en er zal een periode van transitie zijn tussen de 9,9,9 en de 11,11,09. De elfde van de elfde 2009. Twee en negen is elf want er zullen meer opwaarderingen zijn op deze elfde dag van november 2009 en dit brengt jullie een heel andere wereld dan degene waar jullie nu in leven.

Er zijn vele, vele veranderingen op deze planeet. De energieën van ethiek moeten het zakendoen binnengaan, geen zaken zullen werken zonder de ethiek van liefde.

Het zal jullie meenemen op een reis, in een nieuwe wereld, een wereld waarover jullie leven na leven hebben gedroomden jullie dromen er ook in dit leven weer over.

De energieën van de zon zullen weer op Aarde schijnen, de zon, die het mannelijke is, brengt zonneschijn in jullie harten. Er zal een grote heling van de mannelijke energieën zijn tussen nu en de 11e november en deze nieuwe energieën zullen doorgaan in de volgende tien jaren.

Het mannelijke is heel belangrijk. De liefde wordt niet vastgehouden door het mannelijke. Als wij de analogie van de rivieroevers en het water kunnen gebruiken zijn de oevers het mannelijke en de rivier het vrouwelijke, de oevers moeten sterk genoeg zijn om de stroom van het water te geleiden want anders zou het water alle kanten op gaan.

Dit is geen verschil met de psyche van de mens want als het mannelijke zwak is in een mens is het niet mogelijk om de vrouw te dragen en te geleiden.

Dit zal een periode zijn waarin het mannelijke sterker en sterker wordt en de stroom van de vrouwelijke energieën steeds sterker zal worden en het mannelijke in staat zal zijn om het vrouwelijke steeds meer te dragen.

Lieve mensen, er komt een heel nieuwe wereld aan en jullie moeten weten dat er in een vrouw mannelijk en vrouwelijk is en in een man is er ook mannelijk en vrouwelijk. Een man zal normaal gesproken zijn vreugde halen uit het mannelijke en een vrouw uit de vrouwelijke energieën.

Dit gaat dus een nieuwe periode van vreugde en opwinding worden als het mannelijke steeds sterker wordt en, zoals wij al eerder zeiden, het vrouwelijke steeds beter kan dragen.

Dit zal jullie in staat stellen om makkelijker te manifesteren; als de liefde gaat stromen, zullen jullie meer manifesteren. Laat de liefde gewoon stromen en laat steeds meer spiritgidsen en spirituele helpers in de zaal want zij zijn hier om vanavond met jullie te werken, juist vanavond waarop jullie zaken over je mannelijkheid op te lossen hebben. Jullie leven is een reis en dingen gebeuren niet allemaal tegelijk, met name in 2009. In de komende jaren zal manifesteren bijna als magie zijn, ogenblikkelijk!

Laat de liefde dus stromen en sluit je ogen als jullie dieper en dieper in je lichamen gaan en je verbinden met Moeder Aarde door je voetzolen heen en je een prachtig roze hart voorstellen in het hart van Moeder Aarde en de Moeder toestaan dat zij jullie steunt, draagt, en van jullie houdt.

Laat deze energie door je basischakra gaan en zich door het kroonchakra verbinden met het hart van de Grote Centrale Zon. Voel de stroom van de moeder en wees in deze stroom. Laat de energie in de zaal steeds dieper en dieper in je lichaam gaan en een verbinding scheppen vanuit het hart van de Grote Centrale Zon met de kroonchakra en laat de energieën van Moeder Aarde door de andere chakra’s stromen en laat de energieën van Vader Hemel door de kroonchakra stromen vanuit de basis en zich verbinden met het hart van Moeder Aarde. Laat deze energieën zich vermengen en observeer deze vermenging. Laat deze twee energieën stromen en vermengen en sta een diepere verbinding toe met het hart van Moeder Aarde en het hart van de Grote Centrale Zon.

Sta jezelf toe om je spiritgidsen aan je voeten te voelen en voel de energie van het gewassen worden met liefde, de energie van liefde. Laat het stromen tussen jezelf en je DNA. Als het door je DNA stroomt, zal het de liefdesstranden wekken en zal het liefde net als eb en vloed laten stromen….. laat je energieën hoger en hoger gaan en laat liefde in je mannelijkheid stromen en in je relaties met alle mannen, je vader, je zoon, je vrienden, je broers, ooms, laat de liefde stromen en laat de familiekring helen….. voel de heling, voel de liefde en voel de stroom door jouw hart naar het familiehart.

Waar het mannelijke liefde zal ontvangen, laat die liefde dan stromen en waar het mannelijke de liefde niet wil ontvangen laat het dan in de aanwezigheid van liefde zijn.

Terwijl het mannelijke steeds sterker wordt zal dit een grotere stroom vrouwelijke energie door je hele lichaam laten stromen. De mannelijke rol is het laten manifesteren van het vrouwelijke en dus: hoe sterker het mannelijke, hoe makkelijker het is om het vrouwelijke te manifesteren. Dit betekent voor een vrouw dat zij ook in staat zal zijn om haar eigen realiteit te scheppen en het veel makkelijker zal vinden om haar leven te leven in haar vrouwelijke energieën en gedragen te worden door een sterkere man in hun relatie.

Voor de man betekent dit hetzelfde. Jullie mannelijke zal sterk genoeg zijn om een sterkere vrouwelijke stroom te dragen die jullie zal meenemen naar een pure vorm van mannelijkheid die jullie sterk en zacht tegelijk maakt. Jullie zullen sterk genoeg zijn om een ruimte vrij te houden waarin je dromen waarheid kunnen worden en jullie een nieuwe wereld voor jezelf kunnen scheppen. Als jullie een vrouw en een gezin hebben zullen zij zich steeds veiliger en zekerder voelen naarmate jullie mannelijke sterker en zachter is.

Juist in dit proces vanavond sluiten wij aan bij de gaten van jullie innerlijk mannelijk en waar er een tekort is aan vrouwelijk stoppen wij de gaten….. wees een met je lichaam en voel het want de heling gebeurt dezer dagen veel gemakkelijker en het is veel zachter en veel makkelijker. Observeer je relaties en allereerst die met je vader en laat liefde vanuit je hart stromen naar je vaders hart.

Waar er zwakheid is in de relatie met je vader zal dit zwakte scheppen of als er problemen zijn in de relaties met je vader zal ook dit zwakte scheppen. Laat de liefde dus door de problemen stromen die je hebt met je vader en laat deze liefde door je vaders hart stromen naar de vader van je vader en naar het hart van alle vaders in je moeders lijn terwijl helen het mannelijke herstelt met liefde. Waar er ook pijn in je lichaam is, laat de liefde stromen dan laat deze pijn oplossen…. laat jezelf steeds meer liefde WORDEN en laat jezelf uitbreiden en terwijl je mannelijkheid wordt geheeld…. het is alsof de liefde alle obstakels voor je droom weg wast…. en laat de liefde in die droom stromen….. dit is het vrouwelijke aspect van liefde. Laat je droom dus voorzien worden van energie door de vrouwelijke liefde…. en observeer je droom…. laat de liefde als een bergbeek stromen.

Wij zijn nu in Oostenrijk en jullie weten hoe deze bergbeekjes stromen. Laat de liefde stromen als een bergbeek in de lente. De koude sneeuw druppelt in de rivieren en het water stroomt gewoon waarheen het weet dat het moet stromen. Het is gewoon dat de menselijke conditie de stroom stopt maar de liefde is altijd aanwezig, laat het komen en laat het gaan, laat het komen en laat het gaan. Jullie kunnen het niet laten komen en het vasthouden want het neemt de ruimte in van het volgende stukje liefde en jullie moeten het dus laten komen en weer laten gaan. Blijf je droom observeren, wees een met je droom, dit is jouw droom en die behoort je toe.

De mannelijke kant van de droom is om het te laten spreken over hoe het zich moet manifesteren. Laat het jullie de volgende acties vertellen die jullie in je leven moeten ondernemen om je droom bewaarheid te laten worden….als jullie bang zijn om deze acties te ondernemen laat dan de liefde in deze angst stromen.

Lieve mensen, er komt een nieuwe wereld aan, dit is een droom, jullie hebben myriaden dromen gehad en elke droom die jullie manifesteren leidt naar een nieuw niveau van liefde en bewustzijn. Laat de liefde dus komen en weer gaan….

Want, lieve mensen, dit is Kryon die nu weggaat. Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf.