Kryon: Magische energie.

Kryon:
Magische energie.

David Brown: Sea Point, Kaapstad
14 april 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond te zijn op deze zeer veelbelovende gebeurtenis – verkiezingen in Zuid Afrika. Tien jaar geleden, op de eerste verkiezingsdag van het nieuwe Zuid Afrika ontploften er nog bommen, was er geweld en veel angst terwijl de verkiezingen van vandaag op de 14e van de 4e 2004, de drie die vieren vrede en vooruitgang naar de wereld brengen en dit is waar het in Zuid Afrika om gaat. Er is vrede en er zal ware vooruitgang in dit kleine land komen helemaal in het zuiden van Afrika.

Er is een duidelijk begripvolle en verantwoordelijke regering aan het werk  die een balans handhaaft tussen het Westen, het Oosten en Afrika zelf en doet wat men kan voor het volk en men blijft in ware integriteit met de Goddelijke Wil voor Zuid Afrika.

Er hangt vandaag veel liefde in de lucht in dit land; in het verleden zou de beurs crashen, zou de zakenwereld maanden voor de verkiezingen stilliggen en zou er veel angst heersen rondom verandering.

Vandaag is niemand bang voor verandering; niet op de manier waarop verandering in het verleden werd gevreesd. De grootste angsten in Zuid Afrika zijn overwonnen en er is niets meer om bang voor te zijn. De grootste angst was het stappen in de grootsheid van Zuid Afrika en in de grootsheid van jullie eigen menselijkheid. Zuid Afrika is op vele manieren veranderd en het heeft het Goddelijk Principe in zichzelf gedragen tijdens de veranderingen. Er zijn vele veranderingen binnen de minderheid van Europeanen die nog steeds veel macht hebben; op een bepaalde manier is deze macht langzaamaan afgenomen naar de Afrikaanse oorspronkelijke bevolking van dit land.

Terwijl deze energie zachtjes stroomt zal er gelijkheid komen tussen alle rassen en geloven, langzaam maar zeker zal er een groot begrip komen tussen de uitgeoefende religies i Zuid Afrika en de diepe spiritualiteit van de Afrikaan. De Afrikaanse spiritualiteit wordt niet echt gerespecteerd door de christenen en vele Afrikaanse mensen, op een bepaalde manier voelen zij zich achtergesteld – velen hebben een stap achteruit gezet maar er is nog steeds een groot geloof in de voorouders en de manieren van het Oude.

Steeds meer mensen op het pad van de Nieuwe Tijd begrijpen meer over de voorouders en een grote energie-opwaardering die eraan komt. De regering neemt begeleiding aan van de voorouders, net zoveel als van het christendom en andere religies en sluit vrede met de blanken die de Afrikaanse mensen veroverden en van dit land een kolonie maakten.

Over het algemeen zijn de blanken die in Zuid Afrika leven een deel van de regenboog-natie die werd veroverd door de blanken in de 17e en de 18e eeuw.Op het continent van Noord Amerika is de profetie over de regenboog-natie dat er een nieuwe natie geboren zal worden om begrip en kennis te brengen naar alle volken en rassen……om liefde te brengen, vrijheid en vreugde naar de harten van de mensen….om tevredenheid en begrip te brengen……om de familiekring terug te brengen…..om de rol van man en vrouw terug in perspectief te brengen en om de mensheid weer in lijn met de natuur te brengen.

De regenboog-natie is hier niet om de technologie te stoppen maar om jullie harten te openen voor een wereld die echt mogelijk is, een wereld waarin jullie harten gevuld zullen zijn met liefde, een wereld waarin regels en wetten niet nodig zijn want als jullie harten gevuld zijn met liefde vallen alle regels en wetten weg.

Een wereld waarin Een religie kan worden gevormd – in het begin zal er begrip van alle religies zijn en van de onderwijzende mensen van andere religies zal er begrip zijn voor elkaars religies en men zal de draad van liefde zien die door alle religies heen stroomt.

Waar er scheiding is, is er geen goddelijkheid omdat er geen scheiding is binnen het Goddelijke. Alle religies dienen gerespecteerd te worden en gezien worden als helpers van de mensheid op hun weg naar liefde en naar God. Geen religie op Aarde heeft heerschappij over het Goddelijke. Elke religie is er om mensen naar het Goddelijke te leiden en het Goddelijke wacht met open armen en een open hart voor allen die dit willen zien.

Zoals jullie al vaker in deze channelings hebben gehoord is er een speciale weg, een speciale route die door geen andere wordt geëvenaard. Kryon heeft een weg geleerd naar het Goddelijke door Liefde, van een ruimte in het hart van een mens waar absoluut geen vertrouwen en geloof was in het Goddelijke. Door deze channelings hebben jullie geleerd in je waarheid te stappen, in je kracht kunnen stappen en hoe jullie van geen vertrouwen en geen geloof kunnen gaan naar vertrouwen en geloof en hoe jullie God of het Goddelijke kunnen ervaren.

Er wordt veel over geloof gesproken maar het geloof in het woordenboek van Kryon betekent in de basis “veins het of doe het”, het meenemen van een persoon van een staat van niet weten naar een staat van weten en er zal een tijd komen waarin jullie allemaal God en het Goddelijke zullen weten, voelen en ervaren.

Jullie zullen van God weten en ervaren op zo’n manier dat jullie feitelijk zullen weten dat jullie niet alleen zijn, niet geloven dat jullie alleen zijn, jullie zullen weten dat jullie niet alleen zijn.

Jullie zullen een sterke begeleiding zoeken en vinden en jullie zullen liefde voelen. Jullie zullen weten……jullie zullen weten. Hoe meer jullie in waarheid en liefde stappen en hoe meer jullie jezelf vertrouwen om in liefde en waarheid te stappen, hoe meer goddelijkheid jullie zullen waarderen en grote dankbaarheid voelen in jullie harten.

Het is een zeer moeilijke reis geweest om de Goddelijkheid te vinden omdat er een duidelijke val van bewustzijn is geweest op de planeet Aarde tussen de 15e en de 16e eeuw, totaan vandaag. Jullie zullen de opkomst van de westerse wereld herkennen die ongeveer in deze tijd heeft plaatsgevonden.

De industriële revolutie heeft zich ook in deze tijd voorgedaan. Het westen staat heel dicht bij het vallen in een staat van verval. Dit verval komt van binnenuit. Mensen leven in plaatsen zoals Noord Amerika en Europa en voelen het gebrek aan ziel en spiritualiteit die hun religies hen brengen. Dit schept een nieuwe energie die wordt omschreven als de Nieuwe Tijd die rituelen in praktijk brengt die van de inheemse Indianen en van vele andere oude culturen kwamenen door de channelings van Kryon wordt jullie steeds meer en meer informatie en kennis gegeven die jullie naar een ruimte van Christusbewustzijn brengt, een bewustzijn waarmee jullieGod zullen kennen en zullen kennen dat jullie liet lijden en in plaats daarvan zal er een definitieve Goddelijke Verbinding zijn die jullie waarlijk kunnen voelen. Deze verbinding zal verbinden vanaf de kroonchakra naar Vader Hemel en van de basischakra naar Moeder Aarde en van jullie hart naar het hart van  de Grote Centrale Zon en van jullie hart naar het hart van Moeder Aarde.

Er raken steeds meer mensen verbonden. Kryon is niet hier om de toekomst te voorspellen maar om jullie bewustzijn omhoog te brengen naar een niveau van Christusbewustzijn en nog verder e dat zal jullie een bewustzijn brengen dat de Aarde in staat zal stellen om boven terreur en angst uit te stijgen en de totale wereld naar een bewustzijn van liefde, vreugde en vrijheid te brengen – een bewustzijn waarin bewuste beslissingen kunnen worden genomen om de mensheid naar een nieuwe dimensie te brengen……een nieuw era……een nieuw ontwaken……en nieuw gevoel, een nieuwe ervaring; die ervaring zou in de oude energie de naam: “gelukzaligheid” genoemd worden.

Jullie hart zal twee keer zo groot aanvoelen en er zullen geen ongoddelijke handelingen op de planeet plaatsvinden. Wij spreken over begrip voor andere religies en wij spreken over een waarheid; Goddelijke Waarheid.

Wij spreken over liefde, vreugde en vrijheid, wij spreken over een wereld zonder barrières en grenzen – lieve mensen dit staat jullie te wachten!

Als het bewustzijn van Zuid Afrika in 10 jaar kan veranderen van gewelddadige verkiezingen naar compleet vredige verkiezingen kan men zich afvragen: “Wat zullen de komende tien jaren brengen?” en wij stellen voor dat jullie de komende tien jaar je harten openen – sluit je harten niet af. Open jullie harten voor de krachten van het kwade die deze planeet proberen te controleren wat Spirit niet zal toestaan – en laat hen liefde voelen. Laat deze krachten ware liefde voelen vanuit de harten van mannen en vrouwen over de hele wereld. Laat een nieuw zielsgevoel aankomen op het continent van Noord Amerika en Europa; hier is de grootse expansie van bewustzijn nodig – het zijn deze naties die de materiële wereld en de scheiding met het goddelijke hebben geschapen en daardoor een eerste, een tweede en een derde wereld hebben geschapen.

Het zijn de spirituele leiders van deze naties die de spiritualiteit hebben geplunderd en vernietigd en ook de cultuur van vele, oude stammen die tot deze Aarde behoren.

Spirit brengt jullie terug naar de spiritualiteit en naar een diep begrip van het leven op de planeet Aarde; wij bieden jullie diepe begeleiding aan. De waarheid is dat alle begeleiding die jullie nodig hebben in jullie eigen hart zit en het is aan jullie om in de ware integriteit in jezelf te blijven. Dit wil zeggen, te denken, te voelen en te doen als EEN. Als jullie op deze manier in integriteit staan zullen al jullie chakra’s open staan – jullie wilscentrum en jullie emotioneel centrum zullen compleet in balans zijn en jullie zullen zelfs de grootste uitdagingen aangaan met relatief gemak.

Wij vertellen dat de helers van de wereld terugkomen. Er was een poging om deze energie in Europa in de 15e en 16e eeuw te vernietigen; deze mensen verloren hun rechtmatige plaats op de planeet en in de gemeenschap. De helers komen terug met steeds meer kracht en met een dieper en groter begrip als resultaat van deze ervaring en deze krachten die de ware sociale structuur willen ondermijnen moet vergeven worden; het komt alleen door hun eigen onzekerheid dat zij hun status quo willen verdedigen

Mensen zijn geboren om te helen en te dienen. Dit zijn de mensen die niet gemaakte doen. Mensen met helende gaven en krachten zijn daarmee geboren – met een energiesysteem dat heel anders is dan dat van de doorsnee mens en met groot karma om door een leven met veel moeilijkheden te gaan..

Jullie zijn vaak boos geweest over de moeilijkheden; als jullie je boosheid correct gebruikt zouden hebben zou die jullie meenemen naar een plaats waar het leven helderder is. Steeds meer helers op het spirituele pad hebben energie die steeds helderder wordt en er zal een serieuzer bewustzijn komen van mensen die zichzelf genezen en zichzelf naar heelheid brengen.

Dit bewustzijn wordt een grote kracht, een kracht om rekening mee te houden; een kracht die grote macht en begrip heeft, een kracht die geen grenzen heeft en er is geen pijn of beschadiging die er niet door kan worden opgelost.

Het is een energie die weet dat geen mens niet kan vergeven; hij weet dat geen mens niet kan liefhebben. Het is een energie die zo overvloedig is als de hemel, zo diep als de oceaan en zo rijk als de tropische jungles bij de evenaar.

Het is een verbinding tussen de Ouden en het moderne, van het abstracte met het complete materiaal. Het is een energie die al het kwaad zal transcenderen en alleen liefde en licht kent, het is een energie als het zwaard Excalibur dat alleen aan de kant van het goede vecht.

Dit, lieve mensen, gaat over liefde, over een waar ontwaken van de menselijke geest.Dit, lieve mensen, is geen evolutie, dit is revolutie. De kracht van deze Spirit verveelvoudigt terwijl wij spreken en deze speciale energie komt vanuit het Westen, vanuit de plek van de Magiër, een plek die magie in de wereld brengt. Het is een plak die geen angst kent in het duister, het is een energie die plezier kan hebben in het duister en hij zal liefde, vreugde en vrijheid brengen in jullie harten.

Nu, lieve mensen, sluit je ogen en ga diep naar binnen en verbind je weer met je eigen magiër……de magiër binnenin die jullie hebben geprobeerd uit te bannen en te ontwijken…..die jullie wilden ontkennen.

De magiër was niet welkom op Aarde, tot nu toe……het is tijd om magie te scheppen, lieve mensen…….diepe, vergankelijke magie……de energie van de magiër kan een ravage aanrichten bij het duister in de harten van miljoenen mensen.

Met een vol hart kan de magiër het licht aansteken in de harten van miljoenen.Het is nu tijd om de magiërs uit Oude Tijden terug te verwelkomen…..de grote magiërs als Merlijn zelf.

Merlijn zal incarneren als een krachtig energetisch raster rondom de Aarde met een energie die veel krachtiger is dan het raster van Christusbewustzijn en dit raster zal niet voor iedereen toegankelijk zijn, het zal alleen toegankelijk zijn voor degenen die in het Licht leven. Het zal alleen toegankelijk zijn voor degenen wier harten waarlijk gevuld zijn met Goddelijke Liefde……hij zal alleen toegankelijk zijn voor degenen die Christusbewustzijn hebben bereikt, bij magie is er veel verantwoordelijkheid vereist en daarom kan een verbinding met dit raster alleen worden gegeven aan waarlijk verantwoordelijke mensen.

Vanuit dit raster zal het nieuwe bewustzijn gloeien…..zullen nieuwe dromen voor de planeet Aarde stromen…..zullen antwoorden stromen op de problemen van de mensheid……zal magie stromen om de harten van de mensen te vullen.

 De definitie van magie is: de PURE manifestatie van de Goddelijke Wil.Wij benadrukken het woord puur omdat het een pure manifestatie zal zijn, er zullen geen variaties van puur zijn, en dit is de energie die naar deze Aarde zal komen.

Degenen die magiërs zijn: open je harten….open de magiër binnenin om zijn/haar krachten en energieën te ontvangen…..laat de magiër jullie harten helen….je harten zo laten groeien dat jullie niet zullen wankelen in het aangezicht van deze nieuwe energie…..zodat jullie deze liefde, vreugde en vrijheid naar de Aarde kunnen brengen met absolute onfeilbaarheid, integriteit en verantwoordelijkheid.

In de komende maanden zal de magiër binnenin weer ontwaken en zijn/haar passies en verlangens weer oprakelen en een grote staat van bewustzijn brengen naar elk individu dat deze energie draagt.

Lieve mensen, jullie zijn werkelijk de gevoelige mensen die heel sterk moesten zijn om deze krachtige energie te bevatten en deze energie zal alleen groeien tot de hoeveelheid die jullie kunnen vasthouden en bevatten……het kan alleen groeien met het tempo van jullie persoonlijke groei.

Haast je niet met deze nieuwe energie…..wees aardig voor jezelf. De magiër zal nu staan tussen de meesters door zijn deze bijna onzichtbare zoektocht…..om de Aarde te herwinnen uit de duisternis die haar is overkomen.

Lieve mensen, jullie zullen sterk begeleid worden en jullie zullen een volledig en diep begrip krijgen van de nieuwe wereld en van de nieuwe droom.

Lieve mensen, het ga jullie goed en God zegene jullie, want Kryon gaat nu weg.