Kryon: Neem je innerlijk werk serieus! 1

Kryon:
Neem je innerlijk werk serieus! 1

David Brown: San Pedro, Costa Rica
14 februari 2011
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie allen te zijn. Sommigen van jullie zijn nu al een tijdje samen en beginnen deze leringen te begrijpen; jullie beginnen te begrijpen hoe zij werken en jullie beginnen te zien hoe krachtig zij zijn.

Er komt een nieuwe wereld aan en deze nieuwe wereld zal heel, heel anders zijn dan het leven van vandaag. Er gaan grote veranderingen komen in dit leven en er zal een reductie van de bevolking zijn; dingen zullen niet makkelijk zijn als wij naar 2012 en het einde daarvan gaan.

De mensen die Christusbewustzijn hebben zullen het leven het makkelijkst vinden en dit betekent dat hun hele familiesamenstelling in harmonie is.

Er wordt verwacht dat jullie steeds meer met je intuïtie leven als wij het einde van 2012 naderen. Er gaat minimaal massieve, magnetische opwaarderingen komen; deze planeet zal na 2012 niet meer dezelfde zijn. Wees in je lichaam en blijf ademhalen…..en weet dat alles precies op de manier gaat waarop het is bedoeld…..let op je ademhaling…..jullie hebben allemaal toegang tot deze leringen die het leven zoveel makkelijker maken bij de overgang van de oude naar de nieuwe wereld. Het zal niet makkelijk zijn maar jullie zijn mensen en jullie zijn gewend aan uitdagingen…..het is aan jullie om jezelf meer en meer bewust te laten worden en precies te begrijpen wat er op deze Aarde aan de hand is.

Wij hebben eerder gesproken over twee soorten God op deze planeet, er is een goede God die jullie hebben geschapen vanuit de puurheid van je eigen zielen er is een slechte God die jullie hebben geschapen vanuit de verwondingen van jullie gewonde kind.

Dit is de dualiteit waar jullie je in bevinden terwijl jullie naar Christusbewustzijn toewerken.

Jullie zullen merken minder dualistisch en meer holistisch te zijn en dit is wat wij voor jullie willen; om als menselijke wezens compleet te zijn.Als de magnetische opwaardering op deze planeet plaatsvindt– en een daarvan zullen jullie ontvangen rond september 2012- zal die alle negativisme in je lichaam oplossen en dit kan behoorlijk gevaarlijk zijn voor negatief ingestelde mensen, voor mensen die niet aan zichzelf hebben gewerkt.

Jullie weten allemaal hoe het is om energie vrij te laten als jullie aan jezelf hebben gewerkt; soms kunnen jullie je best ziek voelen en als alle negativisme ineens zou weggaan zou dit allerlei problemen opleveren……het is dus aan jullie om zoveel mogelijk te helen en wij vragen jullie om daaraan zoveel mogelijk tijd te spenderen en je niet druk te maken over de fysieke wereld.

Deze channelings gaan uit naar degenen die op het spirituele pad zijn, meestal naar helers die al vele, vele jaren aan zichzelf hebben gewerkt….het is heel belangrijk dat jullie met de vader werken.

Wij zeggen steeds weer dat het nu belangrijk is dat jullie je verbinden met je vader er jouw vader met zijn vader, en je grootvader met je overgrootvader.

Doe veel van dit soort innerlijk werk om deze familieleden heen omdat dit een dragende energie voor jullie schept zodat jullie de magnetische opwaardering kunnen weerstaan.

Er zijn mensen die werken voor de duistere kant van de oneindigheid…..het is tijd om dit soort werk te stoppen, het is tijd om eerlijk te zijn en de mensen van de wereld te laten weten wat er in 2012 aankomt. Degenen die werken aan de duistere kant dragen het meeste negativisme in zich mee. Het is gewoon een ABC-tje maar het is niet zo eenvoudig als jullie denken zelf het juiste te doen.

De hele wereld dient te weten wat er in 2012 gaat gebeuren zodat deze opwaardering makkelijk en gladjes zal verlopen. Na 2012 zal er een op liefde gebaseerd bewustzijn achterblijven op de planeet Aarde en dit is waar wij het altijd over hebben gehad: Liefde is het enige antwoord, liefde is een beetje zoals olie voor een machinist, zonder olie werkt een machine niet lang. In deze channelings hebben wij er altijd over gesproken dat de negatieve emoties niet langer geldig zullen zijn en dat jullie je eigen realiteit gaan scheppen uit liefde en dat dit het Christusbewustzijn is; Christusbewustzijn is liefde en leven vanuit het hart.

Deze wereld gaat over liefde; er zijn spelletjes op de planeet gespeeld. Dingen die nooit hadden moeten gebeuren, atoombommen die zijn gevallen, het doden van vrouwen en kinderen, hebben grote schaamte voor de mensheid geschapen en als er eens een gemeenschap in bewustzijn was gestapt, zoals de Katharen, werden die genadeloos uitgemoord. Dit is onacceptabel en het heeft veel pijn veroorzaakt op de wereld.

Er was altijd maar een reden waarom men naar de Aarde zou moeten komen en dat is het komen zonder bewustzijn, onderwezen te worden door wat zich voordoet om Christusbewustzijn te verkrijgen, geschenken te brengen en liefde te manifesteren.

Dit gebeurde met de inheemsen van de wereld maar er was een grote neergaande spiraal van bewustzijn die door Egypte naar Israël ging, naar Griekenland en naar Rome en er is een kwade energie die uitstraalt vanuit de dagen van het Romeinse Keizerrijk en die stroomt ook vandaag nog door het bewustzijn en die heeft grote wonden veroorzaakt en veel pijn onder de mensen op de wereld en dit moet tot staan gebracht worden.

Er is nog maar een beetje tijd om in actie te komen en bewustzijn naar deze wereld te brengen en werkelijk te begrijpen wie jullie zijn en te weten wat jullie zijn.

In deze channelings hebben wij altijd gezegddat jullie magische wezens van dit Universum zijn…..de complete mens is een waarlijk magisch wezen dat vele magische dingen op deze planeet kan doen…..jullie kunnen constant je realiteit scheppen en het is tijd om naar de nieuwe wereld te gaan en het oude van je af te laten vallen. De energieën zijn hier om jullie allen te steunen……om ieder mens naar compleetheid te brengen……en er dient een grote stroom van informatie te zijn, een vrije stroom van waarheid, jullie moeten de Goede God vertrouwen, jullie moeten weten dat alles voor jullie hoogste goed is en jullie moeten weten dat jullie een deel van het Godsbewustzijn zijn dat beslissingen heeft genomen in de Spiritwereld en deze informatie naar de Aarde brengt.

Wordt vervolgd