Kryon: Neem je innerlijk werk serieus! 2

Kryon:
Neem je innerlijk werk serieus! 2

David Brown: San Pedro, Costa Rica
14  februari 2011
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ieder van jullie die deze channelings hoort is hier om geschenken te brengen en hen hier op Aarde te manifesteren. Jullie zullen allemaal helers zijn die deze boodschappen horen en het is aan jullie om jezelf in alle glorie te manifesteren en je ego compleet los te laten en jezelf veilig te voelen, zeker, en gedragen.

Alle helers hebben moeilijke levens gehad, het was ook de bedoeling zodat jullie jezelf kunnen begrijpen, zodat jullie je door vele, vele zaken heen moesten werken zodat jullie alle anderen zouden kunnen begrijpen. Wat jullie in jezelf hebben geheeld zal makkelijk in staat zijn om anderen te helen, hoe meer jullie dit zullen doen, hoe schoner en completer jullie zullen worden.

Hoe completer jullie zijn, hoe beter mens jullie zullen zijn……. er zullen velen zijn die het nodig hebben om vanuit het duister naar het licht te gaan. Er kunnen moeilijke tijden voor jullie liggen …… en jullie weten dat deze Aarde jullie toebehoort; het is jullie Aarde en die hoort jullie toe en die behoort ook alle anderen die erop leven toe….. niet alleen aan een minderheid. Het is voor de duisteren zinloos om door te gaan met waar zij mee bezig zijn want wat zij ook opbouwen, zal ineen storten.

Wij in de geestenwereld doen al het mogelijke om jullie te steunen en te brengen naar een Ziel/Christusbewustzijn. Jullie zullen merken dat jullie chakra’s met de klok mee gaan of juist ertegen in, afhankelijk van jullie omstandigheden en jullie sociale conditionering. Christus– of Zielbewustzijn is als jullie zeven chakra’s allen constant met de klok mee bewegen

Jullie zullen merken dat hoe meer bewustzijn jullie krijgen, jullie meer in de gaten zullen hebben dat de chakra’s van jullie politici werken op een negatieve manier die tegen de klok ingaat; zij vertellen jullie wat zij denken dat jullie willen horen; zij vertellen jullie de waarheid niet en zij leiden jullie weg van wie jullie werkelijk zijn.

Wij willen nogmaals zeggen dat vele, vele dingen op deze Aarde gaan veranderen en voor jullie helers gaat het erom zoveel mogelijk tijd te besteden aan je innerlijk werk. Dit is jullie tijd en volgend jaar zullen jullie veel werk met veel mensen hebben.

Jullie leiders hebben jullie op deze planeet niet goed geleid en er is heel veel werk te doen.

Wij vragen jullie nu, lieve mensen, om je ogen te sluiten en naar binnen te gaan en te bezien wat jullie op dit moment voelen over wat er binnenin jullie is…… er kan veel angst rondwaren als wij richting 2012 gaan. Dit soort dingen gebeurt op planeten rondom de zonnestelsels van de Melkwegen en jullie energiesysteem is aan dit soort werk gewend. Het kan heel opwindend zijn en het kan ook veel angst brengen, maar jullie hebben allemaal ervaring met dit soort werk, niet alleen op de planeet Aarde maar ook op vele andere planeten, veel, veel verder weg dan deze.

Wij geven jullie zoveel mogelijk steun als wij kunnen. Jullie spiritgidsen staan naast jullie en jullie zullen steeds meer verbonden met hen zijn als jullie steeds completer worden.

Er wordt innig van jullie gehouden, lieve mensen, en jullie stappen deze nieuwe wereld binnen en……. wij herhalen onszelf, er is veel, veel werk te doen. Het is nu tijd om je innerlijk werk heel serieus te nemen en echt te begrijpen wat er aan de hand is en hoe het Universum werkt.

Het zal tijd kosten en als jullie mediteren zullen de antwoorden komen; iemand kan je vertellen hoe het Universum werkt maar jullie dienen het te begrijpen binnen je eigen psyche. Jullie kunnen geleid worden naar begrip maar jullie zijn het die het moeten begrijpen. Wij hebben al jarenlang in deze channelings gezegd dat liefde de enige manier is….. degenen van jullie die naar de channelings luisteren hebben werk te doen en jullie moeten capabel genoeg zijn om in het centrum van de storm te zijn en je eigen ruimte vast te houden en te weten dat jullie van de ene kant van de sluier naar de andere kunnen gaan, en wel zonder problemen.

De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, de oude regeringen zullen gaan. De oude manier van leven op de planeet zal verdwijnen en jullie kunnen het doel van Christusbewustzijn bereiken, een veilige doorgang is verzekerd. Kijk dus naar je lichaam en observeer je gevoelens en voel wat waar voor jullie is….. laat je gevoelens komen en gaan….. en waar er angst of pijn in je lichaam is….. geef deze angst of pijn over aan de spiritwereld….. laat elke emotie in je lichaam omhoog komen….. laat de emotie stromen…… laat de gevoelens komen en weer gaan…..

Laten wij een beeld schetsen van jullie, je vader, je vaders vader en je vaders grootvader, jullie grootvader want het is zeer belangrijk de deze mannen binnenin jullie kunnen relateren. Dat deze mannen zo compleet mogelijk worden….hoe completer zij zijn, hoe makkelijker zij relaties kunnen hebben.

Laat liefhebbende, helende energieën, Kryon’s magische, helende energieën, stromen naar dit beeld van jullie, je vader, je vaders vader en zijn vader.

Laat deze volle aspecten van jezelf helen. Forceer niets, laat de energieën gewoon hun werk doen….. en laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan….

Het zijn de mannen in jullie familie die wij helen; de mannen zijn hier om de energie te dragen, de droom van jullie leven te dragen, al het andere aan deze drie mannen in jullie familie is vrouwelijk en het is aan het mannelijke om het vrouwelijke te dragen.

Wat jullie ook beogen te helen en dat vrouwelijk is en zij niet kunnen dragen, is bij deze drie mannen weggegooide moeite en daarom is het belangrijk dat jullie je energieën aan je vader, je grootvader en je vaders grootvader geven.

Er zal een tijd komen waarin deze mannen werken met het vrouwelijke maar jullie moeten een groot vooroordeel bij jezelf wegnemen en je innerlijk werk ten opzichte van deze drie mannen doen. De mannen van de wereld zijn beschadigd door de manier waarop deze planeet is geleid en het zijn de mannen die het meest geheeld moeten worden, hun mannelijkheid moet bij hen terugkomen.

Wij willen heel duidelijk maken dat dit allemaal binnenin jullie zit en wat er in jullie zit, scheppen jullie aan de buitenkant. Als jullie geen mannelijkheid in de binnenkant hebben om vast te houden wat jullie willen scheppen, zal dit nooit gebeuren.

Jullie kunnen dromen en voor altijd dromen en zelfs als jullie het voor elkaar krijgen om je droom te manifesteren en het niet kunnen dragen, zal het niet lang duren.

Als jullie met deze drie mannen werken zullen jullie je direct sterker en sterker voelen, veel comfortabeler en zeker over jezelf.

Of je nu man of vrouw bent, de vader is er om jou te dragen en je moeder te dragen en dit laat jullie je steeds meer verbonden worden met Vader Hemel en Moeder Aarde en steeds minder verbonden met het duister. Je ego zal gaan oplossen en jullie zullen in staat zijn om de ware jij te worden en dit is wat wij willen, wij willen de ware jij!!!

Zoals een vlinder uit zijn cocon kruipt, dat is wat jullie zullen worden en jullie zullen in staat zijn om boven het negativisme te vliegen dat over de planeet gaat, jullie zullen de waarheid zien voor wat die is want jullie zullen dat magische wezen worden dat op het magische pad tussen hemel en aarde loopt…

Het ga jullie goed….. pas op jezelf…. want dit is Kryon die nu weggaat. Dank jullie allen.