Kryon: Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn. 1

Kryon: Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn. 1

Wynberg, Kaapstad
David Brown / 8 December 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier vanavond bij jullie te zijn. In vele levens hebben kleine groepen mensen samengewerkt op deze en op andere planeten door de melkwegstelsels heen. Jullie zijn de helers die naar de Aarde zijn gekomen om taken en werk uit te voeren op specifieke manieren.

Sluit je ogen en kijk even naar binnen en laat je energieën zich settellen en ontspannen. Verbind je met Moeder Aarde door je voetzolen heen en met Vader Hemel door je kroonchakra. Laat deze krachtige energieën jullie allemaal verbinden en stabiliseren als groep – een groep mensen die op de planeet voor het eerst zijn samengekomen. Laat de energieën van herinnering jullie omarmen de herinnering van het samenwerken met elkaar, hoofdzakelijk in de dagen van Lemurie en Atlantis.

Op deze planeet heeft het leven vele wendingen en bochten voor degenen van jullie die samenzijn. Wees als Een en realiseer je eigen ziel door samen te zijn.

Ontwikkel een verbinding met elk lid van de cirkel door je hartcentrum. Laat de liefde vanuit jouw hart stromen naar elk lid van de groep. Open je hart om liefde van iedereen te ontvangen, en welke gevoelens er ook in je hart komen, herken hen…… laat hen komen en laat hen gaan.

Laat de energie van liefde zich opbouwen in je hart en elke blokkade wegwassen die er is. Laat de energie van liefde zich uitbreiden in je lichaam en verder….. verder dan dit Universum.

Op deze manier zal de liefde groeien. Het zal steeds meer uitbreiden en groter en groter worden. De energie van liefde zal rond de hele Aarde stromen en teruggaan naar je eigen hart, eerst de ene kant op en dan naar de andere. Kijk als de energie zich uitbreidt en zich verbindt met je kroonenergie. Dan zullen liefde en waarheid in je hart komen. Dit, lieve mensen, is de Tempel van Verjonging!

Verbind je door je solar plexus en verbind je met elk lid van de groep en laat deze gele energie voor en achteruit gaan en je solar plexus openen, geven en ontvangen en waar er pijn is of ongemak, laat de energie vrij en oplossen wat voor gevoel jullie ook hebben.

Als jullie je solar plexus gaan reinigen ga dan naar de tweede chakra, de creatieve chakra en laat nogmaals de verbinding door je tweede chakra gaan  en deze energie alle sensaties geven en ontvangen. Laat de verbinding nog verder zakken naar de basischakra – jullie verbinding met Moeder Aarde.

Nogmaals, verbind je met de basischakra van alle anderen en ontvang deze verzorgende energie. Herken welk gevoel in je lichaam dan ook, herken en laat los….. laat de gevoelens komen en laat hen gaan ….. laat hen komen en laat hen gaan.

Verbind je nu met je keelchakra – jullie communicatiechakra. Verbind je met elk lid van de groep en ga nogmaals door de energie van heldere communicatie. Waar er ook sprake van een blokkade is in de keelchakra, laat dit  gereinigd en gezuiverd worden.

Als jullie jezelf niet helder uitdrukken wees je hiervan dan bewust en laat het los en heb het begrip in je dagelijks leven wanneer jullie je niet helder uitdrukken.

Verbind je door je derde oog, het ajna-centrum, met elk lid van de groep en zie mensen uit het verleden, een afstandelijk verleden. Een verleden waarin de lessen hetzelfde waren als die van vandaag– gecombineerde levens in Egypte en vele ander Oude beschavingen. Zie de levens die jullie met elkaar leefden op de planeet Aarde in die voorgaande tijden en nogmaals, verbind je met elkaar door je kroonchakra.

Dit chakra dat direct verbonden is met Vader Hemel is de mannelijke verbinding van liefde en begrip. In deze vorige levens hadden jullie niet altijd de sekse die jullie nu hebben hoewel jullie functies heel gelijkwaardig waren en jullie jezelf zullen herkennen.

Verbind je door je kroonchakra met het Hart van de Grote Centrale Zon en reis verder dan dit leven, verder dan deze ruimte en deze tijd, met het hart van de Grote Centrale Zon. Ga naar een tijd waarin jullie door de zon reisden op weg naar deze Aarde. Herinner je de waarheid van wie jullie werkelijk zijn….. en welke vragen jullie beantwoord willen hebben. Terwijl jullie in deze ruimte zijn stel dan vragen en de antwoorden zullen komen en de Grote Centrale Zon zal jullie in extase brengen en vullen met energie.

Verbind je ook met de Grote Centrale Zon laat deze liefde je hart vullen. Kom langzaam terug door je basischakra naar het hart van Moeder Aarde.

Jullie chakra zal geopend zijn en welke energieën deze verbinding ook dwarszitten, ook zij zullen worden gereinigd en gezuiverd en dieper gaan naar het hart van de Moeder. Jullie kunnen nu vragen om welke vergeving, begrip of aanvaarding dan ook….. want aan dit verzoek zal tegemoet gekomen worden.

De kunst van het vergeven komt door aanvaarding en begrip. Alle mensen op deze Aarde hebben op een bepaald niveau een falen van de moederenergie. Wat er is vereist is een bepaalde acceptatie en vergeving…. het vergeven van jezelf  voor het kiezen van je moeder en het vergeven van je moeder voor welke gevoelens dan ook.  Verbind je nogmaals met het hart van Moeder Aarde en laat je hart zich vullen met de vrouwelijke energie, de prachtige vrouwelijke energie.

Als er ergens angst om dit vrouwelijke is, herken die angst dan. Het vrouwelijke is vele dingen. De meeste ervan zijn verkeerd begrepen vanwege het massabewustzijn. Naar het vrouwelijke is misnoegd gekeken door door religies en regeringen maar het kan niet gecontroleerd worden en het komt van het onbekende. Elke vrouw in haar vrouwelijke kracht is een mysterie dat ontrafeld moet worden door een man in zijn mannelijke kracht.

Ieder van ons, man en vrouw, heeft vrouwelijke energie…..waarvan mysterie een onderdeel is om te ontrafelen, om de waarheid uit te vinden van WIE wij werkelijk zijn. Laat de delen gaan die niet bij jullie horen, bij jullie sociale omstandigheden en jullie connecties met het massabewustzijn als een zich openende bloem en word meer en meer van je ziel.

Hoe meer ziel jullie worden, hoe meer jullie bloeien. Jullie kunnen de analogie van een opengaande bloem gebruiken. Een bloem opent zich altijd in de stralende zon. Hij is vol pracht na zijn worsteling als een nietig zaadje dat zich door de aarde heen drukte en tot volle bloei komt. Een mens is niet anders. Een mens heeft ook een reis, een zeer speciale, opmerkelijke en verbazingwekkende reis.

Beginnend als zaadje gaan jullie door vele obstakels heen. Hoe groter het obstakel, hoe sterker jullie worden. Hoe moeilijk ook, elk obstakel is te bevechten, elk obstakel kan overwonnen worden.

Dus, lieve mensen, kijk in je eigen hart en vind het volgende obstakel op je reis naar bewustzijn. Als jullie dit nog niet hebben gedaan, komt het door angst. Jullie zien het obstakel voor je en zijn bang. Laat de angst je lichaam binnengaan en herken het dan en laat het dan gaan…… laat het vrij. Door het doorstaan van dit obstakel – wat het ook moge zijn – zullen jullie meer en meer in liefde gaan, meer in Goddelijke energie en laten daardoor de splitsingen, de psychodrama’s en blokkades los en ook de onbewuste gedachten die niet passen bij jullie dromen…… ga dieper en dieper en verder in je dromen.

Zie jezelf zoals je over twee of drie jaar wilt zijn. Vraag om advies en sta het gevoel uit de toekomst toe om terug te komen in het hier en nu. Laat je lichaam zich vullen en uitbreiden met dit gevoel. Dit is het geschenk van Kryon aan jullie met deze Kerst….. en als jullie je meer uitbreiden zal het makkelijker worden om dit geschenk te ontvangen. Open je harten wijd voor Goddelijke Liefde. Laat de Goddelijke Liefde jullie harten vullen. Als de liefde zo binnenkomt, laat die dan ook weer gaan….. houd het niet vast. Onthoud: als jullie het laten komen, komt het gewoon!

Wordt vervolgd