Kryon: Open je hart voor Liefde. 2

Kryon:
Open je hart voor Liefde. 2

David Brown: Wynberg, Kaapstad
12 mei 2005
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De meeste vragen zijn vragen van het hart, vragen over het openen van het hart en het binnenstappen van de waarheid. Er zit geen oplichterij achter. Het probleem is dat jullie jezelf kleiner maken dan jullie zijn. De waarheid is dat jullie prachtige wezens van het Universum zijn en elke realiteit kunnen scheppen die jullie voor jezelf kiezen.

Hoe krachtiger jullie zijn, hoe grootser jullie manifestaties zullen zijn. Natuurlijk is daar een niveau van persoonlijke kracht voor nodig en het Universum zal jullie ook uitdagen. Jullie zullen je op de een of andere manier emotioneel bedreigd voelen en het is de essentie van vertrouwen en geloof die jullie helder en gecentreerd houdt. Het is dit geloof dat jullie zal laten lopen op een pad naar iets prachtigs om de hoek dat jullie niet kunnen zien.

Het Universum droomt prachtige dromen voor ieder mens op deze planeet, dromen die veel verder gaan dan jullie verwachtingen.Leef deze dromen.  Blijf voorwaarts gaan in deze dromen in de liefde en de expansie van het hart. Jullie zullen gevoelens van extase en gelukzaligheid ervaren als jullie je dromen rondom liefde gaan leven, rond partnerschap en relaties.

Er komt een nieuwe energie naar de Aarde – de energie van twee mensen die in staat zijn te verbinden op het diepste niveau. Mannelijk en vrouwelijk die op elkaar vertrouwen op de diepste niveaus van intimiteit – verbonden zijn op zeer diepe energetische en intrinsieke niveaus. Deze energieën zijn op Aarde nog nooit eerder gekend. Het zijn nieuwe energieën en staten van zijn – nieuwe manieren die rondzingen en problematische levenswijzen van zowel Atlantis als Lemurie overwinnen.

Om toegang te hebben tot deze energieën moet het hart openstaan.

Leef en volg jullie dromen. Blijf je dromen binnenstappen. Er zijn vele steden in de wereld en elk ervan is mannelijk of vrouwelijk – en elk handelt vanuit zijn eigen mannelijke of vrouwelijke energie. Kaapstad handelt vanuit de vrouwelijke energie en staat bekend als “Moederstad.” Het is de plaats waar Zuid Afrika werd geboren en het is de oudste stad van Zuid Afrika. Naar het noorden, in Italië, is er de stad Milaan en dit is een mannelijke stad, gebaseerd op de mannelijke energie en daar woont en leeft een ander kanaal van Kryon.

Er is een verbinding tussen Milaan en Kaapstad – het mannelijke en het vrouwelijke – en een vermengen van de energieën van deze twee steden. Deze vermenging zal een compleet andere energie scheppen door de stratosfeer van het aardse ruimteschip.

Een energie van liefde en overvloed zal worden geschapen op de spil tussen deze twee steden, dwars door het hart van Afrika waar grote armoede is, honger, ziekte en oorlog. De zich vermengende energieën van deze twee steden zullen een nieuwe staat van zijn scheppen voor geheel Afrika. Er zal een nieuwe reden zijn om in Afrika te zijn.

Er zal een grote reiniging in Afrika zijn – zuid, centraal en noord en waar dit continent door zijn buren in het noorden is verkracht en beroofd van zijn natuurlijke bronnen zal er een nieuwe instroom zijn van energie, geld en technologie en een nieuwe manier van leven.

Deze nieuwe technologie zal haasje-over spelen met de oude technologie. Nieuwe manieren voor het opwekken van energie en schone energie zullen worden gerealiseerd en een nieuwe waarheid, een nieuwe staat van zijn en er zal een groots ontwaken zijn onder de mensen van Afrika. Er zal een nieuw begrip voor deze mensen zijn die zo lang hebben geleden door ziekte en armoede.

Wat dit op micro-kosmisch niveau betekent is dat mensen, zowel in Milaan als in Kaapstad – verbonden zullen zijn op hartniveau. Het zal zorgen voor een nieuwe relatie voor degenen die dieper naar dingen willen kijken en meer innig zijn dan zij in het verleden hebben ervaren. Wij zullen een nieuw niveau van liefde zien, een nieuw niveau van begrip tussen het mannelijk en het vrouwelijk en een nieuw begrip tussen mannen en vrouwen.

Een compleet nieuw type relatie. Wij hebben in afgelopen channelings gesproken over deze relatie. Als twee mensen deze diepe relatie en intimiteit zien, zullen problemen of zaken tussen hen makkelijk worden opgelost. Zaken zoals liefhebben, zorgen en scheppen, of het nu in een familie is, in een speciaal leven of in zaken.

Welke schepping er ook in de droom van dit paar is, het zal makkelijker worden om in deze nieuwe energie te manifesteren….. liefde zal altijd een weg vinden.

Het vrouwelijke zal altijd vermengen met het mannelijke en zich manifesteren.

Op deze Aarde zijn er vele problemen en uitdagingen en de antwoorden zijn daarbuiten. Wij hebben de vraag beantwoord over globale opwarming – een weerspiegeling van het massabewustzijn, de mensen van de wereld zullen een spirituele heling toestaan op een snellere manier dan ooit in het verleden.

De mensheid staat op een kruispunt en deze nieuwe energie is beschikbaar en zal geen miljoenen maar miljarden laten ontwaken voor een nieuwe manier van leven. Als jullie de dromen uit je hart laten manifesteren zullen zij een wereld scheppen van liefde en verwondering voor elk individu op deze planeet. Kinderen van een kwetsbare leeftijd zouden geleerd moeten worden over liefde, over communicatie, over hun harten, over hun dromen en hoe zij die kunnen manifesteren.

Er zou kinderen geleerd moeten worden hoe zij problemen kunnen oplossen door de kunst van meditatie en verwerking. De religies van de wereld zouden hun zoektocht naar macht los moeten laten en hun harten moeten openen voor nieuwe antwoorden en nieuwe manieren van zijn. Wij hebben een nieuwe manier van begrip nodig over de verschillende beschikbare energieën voor de Aarde. Er zijn vele, vele nieuwe antwoorden op jullie vragen en om een nieuwe wereld van liefde te scheppen, van vreugde en vrijheid voor iedereen moeten jullie leren werken en jullie moeten leren te werken vanuit het hart. Grote sommen geld worden uitgegeven aan ontwikkeling van het hoofd maarde grote wetenschappers van de laatste generaties waren allemaal mystici die hun hart en hun eigen droom volgden om dingen te laten gebeuren.

Het is aan ieder individu op deze planeet om zijn of haar hart te zoeken en hun geschenken te manifesteren zodat allen op de planeet daarvan kunnen profiteren. Elk idee is Goddelijke Inspiratie en het Goddelijke behoort allereerst aan niemand en ten tweede aan iedereen. Kijk in jullie harten en zoek naar inspiratie. Vind de liefde, zoek naar de droom en luister naar de antwoorden die altijd zullen komen.

Het Universum en het Goddelijke willen dat jullie winnen en doen al het mogelijke om ervoor te zorgen dat jullie dit doen. Blijf dus nog even hier en zoek in je hart naar de dromen en antwoorden op de weg naar voren – liefde zal altijd een manier vinden.

Het ga jullie goed, God zegene jullie want Kryon gaat nu weg.