Kryon: Reinigen van de 2e Chakra. 3

Kryon:
Reinigen van de 2e Chakra. 3

David Brown: San Michele, Durbanville
12 februari 2003
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De energievibratie van F begon in Kaapstad vanuit de vortex op de Tafelberg om 3:33 namiddag op 30.03.03 in een paar dagen. De mensheid heeft grote en reusachtige stappen gemaakt in de laatste paar jaren door het zoeken naar de waarheid, of dit nu door orthodoxe religie is of door kanalen van de Nieuwe Tijd of andere spirituele bronnen.

De waarheid is ontwaakt in velen en dit is genoeg om de vibratie van de Nieuwe Tijd te laten beginnen. Het cijfer 3 is het symbool van overvloed; het is een symbool voor vrijheid en van vreugde.

Overvloed zal niet langer en probleem zijn. “Vraag en u zal gegeven worden.” Herken de angsten, de blokkades in je lichaam en zij zullen bijna onmiddellijk worden opgelost.

Er zijn er onder jullie die hebben geleerd door hun blokkades. Hoe meer jullie spiritueel ontwikkeld zijn en gevoeliger jullie zijn ten opzichte van deze blokkades en over wat jullie angsten zijn, zal jullie de wijsheid gegeven worden rondom deze angsten zodat jullie leraren kunnen worden, zodat jullie kunnen begrijpen waar jullie eigen leven doorheen is gegaan.

Er komen vele opwindende ontwikkelingen aan en Kryon anticipeert daarop om ongeveer 3 jaar te nemen om de energie van de F te kunnen laten vibreren door elk lid van de Kerk van het Liefdeshart. Deze mensen die de Kerk van Liefde onderschrijven zullen weten en volledig begrijpen wat deze boodschappen betekenen voor degenen die weten, zij weten – degenen die erbij horen, horen erbij. Er zal na dit leven geen geschenk of beloning zij voor jullie ervaring hier op Aarde – maar jullie ervaring zal er een van pure liefde zijn.

Jullie zullen leren in de ogen van anderen te zien om exact te weten wie zij zijn – bij wie en wat zij in dit leven horen en hoe zij in de gemeenschap staan.

Als jullie je een eierwekker kunnen voorstellen die op zijn kop staat is dit ongeveerwat er met de krachten hier op de planeet Aarde gebeurt. Tot 1999 behoorde toe aan angst en er is een overgangsperiode geweest tot nu waarin het aan het balanceren was tussen licht en donker. Vanaf 03.03.03 is deze balans totaal omhoog gegaan, was een grote opwaardering.

Hier in Afrika zijn er vele bezoekers van overzee in de nieuwe energie, deze nieuwe emotie en deze nieuwe vibratie. Deze vibratie zullen zij meenemen naar hun thuisland en de vibraties in hun hart zal worden verspreid als rimpels in een stille vijver waar een steen in is gegooid.

Het bewustzijn van Zuid Afrika was nog maar tien jaar geleden een van de laagste op de planeet. Zuid Afrika heeft veruit het hoogste groeiniveau van bewustzijn, groter dan welke natie op Aarde dan ook.

Daarom is Zuid Afrika uitgekozen en nogmaals: er zal nog een grote toename van het bewustzijn in Zuid Afrika komen en als het bewustzijn van een land omhoog gaat, gaat ook de welvaart omhoog.

Zuid Afrika is voorbestemd om een zeer welvarende natie te worden op deze planeet. Het heeft al fenomenale hoeveelheden kostbare grondstoffen zoals platina, uranium, en koper in de grond zitten. Buitengaats heeft het zijn eigen olievoorziening, sommige ontdekt en sommige nog niet ontdekt, alsmede vele mineralen en grootse voorraadputten die nog niet zijn ontdekt. Als het bewustzijn van Zuid Afrika omhoog gaat naar een bepaald niveau en de regering verantwoordelijk genoeg is, zal dit allemaal worden onthuld. Zuid Afrika is van alle plaatsen op de wereld DE plaats om te zijn!

Voor al degenen in Zuid Afrika die zich afvragen : “Waar is mijn sweet spot?” Wacht maar af. Jullie zullen het antwoord krijgen!

Zuid Afrika is voorbestemd voor een grootse en opwindende toekomst. Het zit in een centrale positie en dit zal steeds meer worden in de wereldpolitiek als er meer mineralen worden vrijgegeven. Hoe beter de landbouwsector zal presteren, hoe krachtiger de economie zal gaan worden. De Westerse wereld speelt een politiek spel met de Arabische wereld en het gaat in Irak niet alleen om wapens, maar het gaat om mineralen en vele andere niet-gepubliceerde zaken tussen de Arabische en de Westerse wereld.

Wij hebben vaak tegen jullie gesproken over integriteit. Geld is niet het antwoord, integriteit is het antwoord. Als jullie je droom volgen zal Spirit jullie alles geven dat jullie op je levenspad nodig hebben. Bij alle dingen waar jullie voor vechten zouden jullie je echt moeten afvragen: “hoort dit mij echt toe?” Hoe helderder jullie 2e chakra is, hoe minder jullie worstelen om wat dan ook te ontvangen – manifestatie zal bijna direct komen  en het zou steeds duidelijker moeten worden voor jullie die het werk hebben gedaan over hoe makkelijk het is om hier op Aarde te manifesteren.

Als jullie niet manifesteren waar jullie werkelijk over dromen herinner je dan dat emoties gedachten scheppen die de realiteit scheppen.Emoties komen uit het verleden en als jullie emoties negatief zijn zullen jullie realiteiten scheppen rondom negatieve emoties en daarom is het zo belangrijk om negatieve emoties op te helderen.

Jullie emoties scheppen 24 uur per dag. Gedachten scheppen ook emoties die ook de realiteit scheppen. Men dient zijn gedachten te observeren want als die kwaad of negatief zijn, projecteren zij negativisme naar de buitenwereld en dan kan men alleen maar negatieve zaken verwachten.

Elk individu op deze planeet is zijn eigen Universum, wat jullie door je eigen ogen zien is jullie eigen Universum, het behoort jullie toe – Jullie zijn God en Schepper van het Universum. Het is aan jullie om de volledige verantwoordelijkheid te accepteren voor wat jullie ook geschapen hebben – goed of slecht – en het gaat er niet om jullie schuld aan te praten als jullie een negatieve realiteit hebben geschapen; het gaat er eerder om de schuld, de schaamte en de boosheid los te laten en een wereld binnen te stappen, een wereld van liefde en waarheid, een wereld van vreugde en vrijheid en de vibratie van de F zal jullie de vibratie van extase brengen. Als jullie je door je hart verbinden met je partner en jullie beiden vibreren op F zal de liefde en de romance zeer onaards worden als jullie nog nooit tevoren op Aarde hebben ervaren. Jullie zullen verbonden zijn door een hoge vibratie, een harmonische vibratie die door je wervelkolom zal gaan en je hele lichaam zal liefkozen. Jullie zullen in een situatie van heelheid zijn en absoluut niets anders willen.

Nogmaals, leven is een gevoel – jullie zullen met je intellect niet liefhebben. Liefde zit niet in de hersenen, liefde zit in het hart. Jullie geest kan je een eind op weg helpen maar dan neemt je hart het over en stelt jullie in staat om God en Liefde te vinden. Goddelijke Liefde is 100 keerkrachtiger dan menselijke liefde. Als jullie je verbinden met Goddelijke Liefde en je dan verbinden met een ander persoon die ook is verbonden met Goddelijke Liefde zullen jullie een realiteit ervaren die steeds meer onaards zal zijn, in een andere dimensie, ook al zijn jullie fysiek verbonden met de Aarde in deze derde dimensie, en zullen jullie manifesteren in de vierde dimensie, in een andere dimensie.

Jullie Merkabahs zullen automatisch bekrachtigd worden- jullie zullen in een zone van complete veiligheid zijn – jullie zullen absoluut Heel zijn – jullie zullen aanwezig zijn met wie er bedoeld is als jullie soulmate, als jullie deze vibratie ervaren.

Deze wereld behoort jullie toe, deze planeet behoort jullie toe. Het is tijd om de planeet waarlijk te eren door het scheppen van liefde, vreugde en vrijheid, door hier op de planeet te spelen, door geld te verdienen op deze planeet, door je dromen te manifesteren op deze planeet. De planeet Aarde wil dat jullie hier spelen, in liefde, in vreugde en in vrijheid.

Het Goddelijke vraagt aan jullie om hier op Aarde in liefde, vreugde en vrijheid te spelen zodat jullie aan je kinderen en je voorouders geven waar zij altijd van gedroomd hebben: liefde, vreugde en vrijheid.

De droom van ieder mens gaat uiteindelijk over liefde, vrijheid en vreugde.

Loop nu nogmaals je 2e chakra door en zoek of er nog blokkades of dozen zijn waarin jullie jezelf hebben opgeborgen, ketenen waarmee jullie jezelf hebben opgesloten, niemand kan gevangen worden zonder zijn eigen toestemming. Wat voor val dan ook…..jullie hebben zelf toestemming gegeven voor deze val. Vraag het Goddelijke om de sleutels van deze val – vraag om de moed en de kracht om uit deze val te breken en je 2e chakra op te laten gaan, helder te zijn, fris te zijn, als nieuw.

Als jullie intentie is afgegeven voor schoning en reiniging van de 2e chakra zal het 90 dagen duren. Als jullie willen dat je 2e chakra wordt gereinigd heb dan de intentie dat het gezuiverd wordt en herinner je deze intentie want jullie gedrag moet veranderen. Jullie moeten scheppers van jullie eigen realiteit worden, een realiteit die jullie scheppen met Spirit, een realiteit van liefde, vreugde en vrijheid.

Jullie gidsen zitten aan jullie voeten in ontzag en eer voor jullie reis. Laat hen jullie wassen in liefde.

Het ga jullie goed, God zegene jullie  en zorg goed voor jezelf.

Dit is Kryon die nu weggaat.

Copyright © 2011 David Brown