Kryon: Samensmelten met je moeder.

Kryon: Samensmelten met je moeder.

David Brown / 22 maart 2015: Litouwen
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond bij jullie te zijn want er is veel liefde en veel verandering.

Dit is een speciale avond, de 22e dag van maart. Het is de equinox en er komen veel nieuwe energieën naar deze Aarde. De belangrijkste daarvan is het heilige vrouwelijke, maar wat nog belangrijker is, is dat het mannelijke is voorbereid op het ontvangen van deze energieën en ermee te werken en om te gaan.

Het vermengen van het mannelijk en het vrouwelijk is geen massabewustzijn  maar in de komende jaren zullen dingen gaan veranderen, in feite zullen er vele, vele veranderingen zijn. Zoals jullie getuigen zijn geweest van het uiteenvallen van het communisme zullen jullie in je leven ook getuige zijn van het uiteenvallen van het kapitalisme en de dingen zullen beter worden, niet slechter.

Wij spreken over vele, vele veranderingen aan want degenen van jullie die op het spirituele pad zijn en die jullie innerlijk werk doen, kunnen verwachten dat er vele, vele veranderingen komen. Jullie kunnen verwachten dat jullie in de derde dimensie gaan, in de vierde en dan naar de vijfde. Iedereen is inter-gerelateerd en inter-verbonden.

Uiteindelijk zal een groep mensen dit bewustzijn bereiken en er zal weerstand zijn ten opzichte van degenen die bewust worden, maar deze weerstand zal uiteindelijk oplossen als jullie je bewust worden van de positieve invloeden en veranderingen die zich voordoen in de nieuwe wereld.

Over een aantal jaren zullen vele mensen bewust zijn en alle mensen in de zaal zullen daarbij horen…..

Jullie samen, je moeder en jullie zelf, gaan naar de 4e dimensie en de zaal zal zich bewegen tussen 70 tot 80% van de energieën van de 4e dimensie…. draag je moeder, jullie zijn in de spiritwereld hierop voorbereid, lange tijd voor dit leven, en de voorbereiding gaat door in dit leven en in de spiritwereld.

Laat jezelf en je moeder gewoon hoger gaan en hoger gaan….. het duurt lang omdat sommige dingen vrijgelaten moeten worden, maar accepteer dit gewoon…. laat deze energieën van loslaten gewoon toe, laat hen stromen tussen jullie en je moeder, deze energieën van vergeving….. houd elkaars hand vast en geeft elkaar de vrijheid, vergeving geeft vrijheid aan elkaar….. en jullie gaan nu naar 90 – 95%, en laat de hoge energieën elke weerstand en blokkade opheffen en vergeving scheppen…. en laat de liefde stromen in je moeders hart…. en laat de energieën van de liefhebbende Maan door je heen stromen, jullie hebben het nodig om de energieën van de liefhebbende Maan te vermengen met die van Moeder Aarde….

Ook de Kryon-energie zal oplossen en vrijlaten wat er opgelost en vrijgelaten dient te worden…..en de energieën zitten nu rond 95% van het 4-dimensionale bewustzijn…. en jullie kunnen je spiritgidsen nu vragen om over te gaan naar het benodigde DNA ….. en jullie zouden nu in staat moeten zijn om in je DNA de lichtjes te observeren als jullie je daarop focussen. Laat nu je fysieke moeder je innerlijke moeder worden…. en laat de drie lagere chakra’s zich openen… het basischakra, het tweede chakra en de solar plexus…. en laat je innerlijke moeder geboorte geven…. en laat haar jou geboren laten worden naar de nieuwe jij….. de 4-dimensionale jij…. forceer het niet, laat het gewoon toe….. laat die geboorte gewoon toe….. en je spiritgidsen zijn bij jullie en steunen deze geboorte…. en laat deze energie het oxytocin activeren, het liefdeshormoon…. en laat de gevoelens komen en weer gaan…. laat de energieën langzaam omhoog gaan in je lichaam….. en laat de gevoelens komen en laat de gevoelens weer gaan.

Terwijl deze gevoelens door jullie heen gaan zullen jullie naar de 5e dimensie gaan en laat deze gevoelens in je lichaam steeds hoger gaan….. laat de gevoelens komen en laat hen weer gaan…. er is ook een andere verandering van 30 of 40% van de energie om de 5e dimensie te bereiken…. laat je energieën hoger en hoger gaan en dank je moeder….laat de gevoelens komen en laat ze weer gaan…. en laat de energieën van de hemel en Aarde zich met elkaar verbinden…..

Zie de zon in Kryon opkomen….. word de vlinder….. de energie van een vlinder….en weet gewoon en voel elk pijntje dat een vlinder geacht wordt te voelen…. Voel elk pijntje dat jullie geacht worden te voelen als jullie vlinder tot leven komt….. en weet gewoon dat jullie nooit meer dezelfde zullen zijn.

De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, jullie reis is om jullie te gedragen als een vlinder die van bloem tot bloem vliegt en elke bloem bevrucht en de nectar drinkt en als dit gebeurt komt de zoetheid van het leven naar jullie toe.

Het gaat jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg

Dank jullie wel.

 

Copyright © David Brown.

All rights reserved.