KRYON: SCHAAMTE EN SCHULD LOSLATEN. 2

KRYON: SCHAAMTE EN SCHULD LOSLATEN. 2

Wijnberg, Kaapstad
David Brown / 8 september 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De waarheid over mensen is dat mensen goed zijn….. inherent zijn zij goed en zorgzaam……inherent zijn zij wonderbaarlijk en prachtig….. als jullie geloven beginnen uiteen te vallen en wankelen zullen jullie je pracht gaan herkennen, jullie brilliance, jullie talenten en zorgzaamheid.

En als jullie schaamte en schuld gaan vervagen – de energie die wij vanavond meebrengen is er om schaamte en schuld uiteen te laten vallen en het negatieve ego en het laat het op de grond in stukjes uiteen vallen. Uit deze cocon van negatief ego zal een prachtige vlinder verschijnen, een persoon die in staat is om te scheppen een nieuw soort wereld te scheppen…… een wereld waarin vrouwen en kinderen veilig kunnen spelen, in het donker op straat  kunnen lopen en zich helemaal kunnen ervaren in hun menselijke lichamen in de volledigheid van het menszijn.

Wij hebben lang gewacht om jullie deze energie te brengen….. nu zijn jullie er pas klaar voor om deze energie te ontvangen….. schaamte en schuld moeten uiteenvallen compleet opgelost worden uit jullie psyche en biologie.

Sluit alsjeblieft je ogen en ga naar binnen….. laat  jezelf deze energie voelen die je omringt , deze energie van schaamte en schuld….. vanavond, lieve mensen, zijn jullie diep verbonden met Spirit op een heel diep en intrinsiek niveau, jullie zijn al vele weken verbonden met deze channeling en jullie hebben je voorbereid op deze avond.

Spirit heeft dagen- en wekenlang met jullie meegelopen voorafgaand aan deze channeling…. en deze energie zal, nogmaals, worden geankerd in Kaapstad, deze energie die het bestaan van schaamte en schuld in de biologie van de mens zal verbrijzelen en compleet verlichten….. schaamte en schuld zijn gebruikt om jullie onder controle te houden en het is sinds het begin der tijden onderdeel geweest van het massabewustzijn van de mensheid…. het zal niet langer meer deel uitmaken van de menselijke condities.

Laat jezelf de cocon van schaamte en schuld zien die jullie van top tot teen omringt….. over het algemeen werkt de energie van schaamte en schuld als een cocon en meestal niet als een bepaalde plaats in het lichaam….. jullie zullen deze energie voelen alsof er een deken helemaal om je heen is gelegd….. Laat jezelf deze deken van schaamte en schuld zien….schaamte en schuld zijn in het verleden diep verankerd….. in jullie psychologie, in je jeugd en in jullie vorige levens, levens die helemaal teruggaan naar het begin der tijden….. laat jezelf de schaamte en de schuld voelen en zien die je omringt als een cocon…. laat de energie, een zeer krachtige monolithische (een rechtop staande grote steen) energie door de cocon stromen en de cocon verbrijzelen en de schaamte en de schuld uit de cocon stromen – direct naar het hart van Moeder Aarde.

Terwijl jullie het zien stromen en ankeren in Moeder Aarde….laat je energieën verhogenen jullie zullen merken dat als deze energie langzaam verdwijnt, jullie de mogelijkheid krijgen om totaal verhelderd te zijn…. jullie zullen een gezonde meedogenloosheid over je hebben die snijdt alseen van de scherpste zwaarden… als een zwaard met de naam “Excalibur”…. een zwaard dat alleen maar kan vechten aan de kant van liefde en waarheid…. de kant van het goede….. jullie zullen de helderheid en focus hebben om het goede in alles te zien…. jullie hebben de helderheid en focus om al het duistere of negatieve weg te snijden dat probeert om het goede tegen te werken.

Jullie zullen merken dat jullie meer rechtop staan, sterker, helderder en krachtiger dan ooit tevoren…. jullie zullen actie brengen in je leven zoals jullie nog nooit gedroomd hebben…. jullie boosheid zal helder, bros en direct zijn…. jullie zullen autoriteit en respect uitstralen…. jullie zullen niet langer wollig, manipuleerbaar en verdraaid zijn…. jullie zullen niet redden….. jullie zullen je wijsheid geven maar niet je energie. Wat jullie ook ondernemen, het zal helder, duidelijke en bros zijn…. jullie zullen de waarheid kennen en altijd vanuit je hart handelen…. jullie zullen niet uit je integriteit gedrukt kunnen worden….. jullie zullen in je eigen ruimte en in je eigen centrum blijven….. en dit zal niet alleen een mogelijkheid zijn, het zal jullie natuur zijn.

Er is een groot gat dat direct boven Kaapstad in het centrum van het massabewustzijn wordt gedrukt. Dit gat zal uitbreiden, groter en groter worden en schuld en schaamte van deze planeet loslaten….. in plaats daarvan zal er diepe compassie komen met alle daarmee gepaarde acties waar wij eerder over hebben gesproken.

Er zal diepe eerbied zijn voor Spirit, liefde en waarheid en dit zal stevig verankerd worden in het Westen. Er zal een nieuwe manier van leven en begrip zijn. Er zal een acceptatie en begrip van het verleden zijn. Er zal ware vergevingsgezindheid zijn en de mensen zullen de ware vreugde in zichzelf weer opporren en koning of koningin van hun eigen leven zijn terwijl zij in absolute waarheid stappen…. in een absoluut Goddelijke manier met een zeer heldere statuur.

Lieve mensen, de zware emoties van het verleden voor de meesten van jullie die deze channellings lezen, zijn achter jullie; jullie gecentreerdheid en balans zullen veel dichter bij je hart zijn….. jullie gedachten zullen puur en helder zijn en jullie leiderschapskwaliteiten zullen excelleren. Nogmaals, leiderschap zal jullie ware natuur worden. Lieve mensen, jullie zijn de leiders van de nieuwe wereld, jullie zijn degenen die voorop liepen. Iedereen die voorop loopt is leidend. Het is aan jullie om de mensen te leiden en zij zullen naar jullie toekomen, naar een nieuwe wereld, naar een nieuwe manier van zijn want die energie staat jullie nu te wenken. Het zal onderweg veel schoongemaakt moeten worden…. wees er zeker van dat dit gebeurt. Voel de vreugde en de heerlijke gevoelens die komen als jullie energie helderder, schoner, zonder schuld en schaamte wordt…. accepteer het recht om op deze Aarde te zijn in je volledige kracht en glorie.

Laat Goddelijke liefde stromen door je hart in de wetenschap dat je diep verbonden bent met het Goddelijke…. de verbinding is permanent…… de verbinding is er altijd geweest maar nu zul je het in een nieuw licht zien….. jullie zullen diep verbonden zijn, permanent…. jullie zullen diepe, sterke begeleiding krijgen in je eigen leven en een wereld binnengaan waar jullie echt in willen zijn. Lieve mensen, dit zal een vredige evolutie van de menselijke spirit zijn op een revolutionair tempo. Degenen van jullie die met ons zijn verbonden maar niet aanwezig zijn in de zaal zullen hun energie vanavond ook op voelen helderen. Jullie zullen beginnen om deze prachtige benadering van het leven te voelen en jullie harten zullen zich openen en uitbreiden in en naar de wereld.

Lieve mensen, laat jezelf steeds meer uitbreiden tot achter de cocon naar een nieuwe wereld….een wereld waarin er vele kostbare geschenken op jullie staan te wachten…… een wereld waarin jullie je dromen kunnen leven…… waar jullie je dromen zijn….. een wereld waarin liefde werkelijk iedereen verovert….. een wereld waarin je hart openstaat voor liefde. Lieve mensen, dit alles zullen jullie ervaren op het aardse ruimteschip als jullie steeds een treetje hoger gaan naar nieuwe niveaus van bewustzijn.

Wij eren jullie, lieve mensen….. wij houden van jullie…… wij zenden onze liefde….. voor degenen die hun schuld e schaamte los willen laten: er hoeft alleen om gevraagd te worden…. vertrouw erop dat jullie het zullen ontvangen…… het zal in een oogwenk komen en jullie zullen het voelen.

Aldus, lieve mensen, laten wij jullie achter in deze ruimte vol prachtige energie, helderheid en focus van een beweging naar een nieuwe wereld. Wij eren en groeten waarlijk het werk dat jullie hebben gedaan en nog doen.Laat jezelf voelen dat de liefde door jullie aura wast terwijl jullie je na de nieuwe wereld steeds meer uitbreiden in het Universum.

Het ga jullie goed, God zegene jullie , want dit is Kryon die nu weggaat.