Kryon: Stress-vrije  families scheppen. 3.

Kryon:
Stress-vrije  families scheppen. 3.

David Brown: Wynberg, Kaapstad
13 oktober 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zowel zonen als dochters hebben geen raamwerk of referentie voor relaties tussen mannen en vrouwen. In het algemeen zijn mannen en vrouwen naar het werk, zijn gestrest en hebben het te druk om goed met elkaar te kunnen relateren en zich echt te verbinden met de energie waarover wij spreken…. een energie die de mens kan voortduwen naar een geheel nieuw niveau van bewustzijn.

Als man en vrouw energie krijgen van de vrouw die vanuit het vrouwelijke handelt zal dit een heel nieuwe wereld scheppen voor beide seksen. De man voelt zich vertrouwd en comfortabel in zijn werkruimte, voelt een innerlijke kracht en voelt zich in staat om zijn eigen zaak te openen of op zijn minst meer verantwoordelijkheid aan te kunnen in de zakenwereld.

De vrouw voelt zich prettig in de wetenschap dat haar kinderen opgroeien in veiligheid en een gezond milieu, een milieu dat geleid wordt door bewustzijn. Als de vrouw een man na zijn werkdag bij de deur kan begroeten kan zij hem helpen op de dag te verwerken, en dit geldt ook andersom.

Op vele manieren zorgt de vrouw voor de interesses van de man en de man voor de interesses van de vrouw en dat is een echt familieleven, een prachtige manier om een leven hier op Aarde te leven zonder moeilijke stress die vanuit de buitenwereld in het familieleven komt.

De stress kan maar van een plaats komen en dat is uit de kindertijd….. als een kind opgroeit. Als jullie willen dat je kinderen opgroeien in een wereld vol stress, schep dan een stressvolle familie en als jullie willen dat je kinderen opgroeien om zich prettig, liefhebbend en vreugdevol voelen, schep dan een familieleven dat liefhebbend, zorgzaam en vreugdevol is en waarin aan de behoeften van de kinderen wordt voldaan.

Kinderen hebben weinig behoefte aan materiële dingen en veel emotionele behoeften…… emotionele intelligentie is veel krachtiger dan intellectuele intelligentie. Emotionele intelligentie zal jullie brengen wat jullie willen.

Wij hebben in deze channelings altijd gezegd dat “Leven een gevoel” is, en geen intellectuele oefening. Als jullie je warm, geliefd en prettig voelen zullen jullie een leven rondom warmte, liefde en comfort scheppen. Als jullie je gestrest, boos en niet verbonden voelen zullen jullie een realiteit scheppen door stress, boosheid en niet-verbondenheid.

Sluit alsjeblieft je ogen en ga diep naar binnen….. en vind in jezelf waar jullie relateren op een stressvolle manier…… aan de kant van je rechterhand van je lichaam is het mannelijke en aan de linkerhand het vrouwelijke.

Het innerlijk kind is een directe weerspiegeling van de relatie die jullie vader en moeder hadden. Laten wij dit kind dus gaan zoeken en zien wat voor relatie de vader en moeder hebben en hoe dit de relatie met het kind heeft beïnvloed dat uiteindelijk Jij en je eigen mentale gezondheid is.!!!

Je eigen emotionele gezondheid is een directe afspiegeling van de relatie tussen je vader en je moeder. Wij vragen jullie je hen alle drie voor te stellen…… je vader, je moeder en het kind dat binnenin je zit. Wij vragen jullie om je hart steeds verder te openen en liefde in dit drietal te laten stromen…… wie van dit drietal is degene die steeds gered dient te worden. Wie is het slachtoffer? Wie is degene die de dader is? Jullie zullen zien dat deze relatie van de een naar de ander gaat. De ene dag zal het kind het slachtoffer zijn, de volgende dag de moeder, dan de vader en zo gaat het steeds maar door en dit is het patroon van jullie leven…… en zo gaat dit maar door. Dit is niet alleen het patroon van elk individu in deze zaal maar dit is het patroon van het menselijk bestaan. Vandaag brengen wij een einde aan dit patroon.

Als jullie dit zien en begrijpen waar het vandaan komt kunnen jullie de zwakheden en de sterkte van je ouders accepteren en kunnen jullie de patronen loslaten. De dader zal de donkere kant van de strijder vertegenwoordigen, het slachtoffer zal de donkere kant van de magiër in jullie weerspiegelen.

Als deze energieën allemaal worden gestuurd door de donkere kant van een innerlijke koning of koningin zou er een zeer turbulente wereld binnenin jullie zijn, een zeer disfunctionele relatie binnen jezelf.

Als jullie een probleem tegenkomen of een uitdaging, en Spirit brengt jullie altijd uitdagingen, zal het de koning of de koningin zijn die een bericht zal versturen naar de magiër om wijsheid, naar de minnaar voor compassie en de strijder waar er een grens getrokken moet worden.

Wij vragen jullie om de energie te voelen van jullie innerlijke koning of koningin en een grote hoeveelheid energie te laten stromen in de richting die jullie wensen.

In jullie leven zou je vader koning moeten zijn. Je moeder koningin en jullie prins of prinses. Laat dus je innerlijke vader een kroon dragen en je innerlijke moeder een tiara en let erop dat dit kleine kind wordt behandeld als een prins of een prinses.

Laat deze innerlijke moeder en vader waarlijk hun liefde tonen voor hun kind dat jij in werkelijkheid bent. Laat het kind de liefde voelen en omhelzen en weten dat dit liefde is.

Laat de innerlijke magiër magisch poeder uitstrooien over deze drie waardoor de liefde steeds meer toeneemt, steeds hoger wordt en laat je bewustzijn uitdijen. Verander en verwijder de obstakels op je weg op een manier waarop een toekomstige koning of koningin dit zou verwachten. Laat je energie zich uitbreiden en alle obstakels oplossen die in de weg staan…… ga steeds hoger en verbind je met het Christusbewustzijn en het magische bewustzijn van de magiërs.

Laat de energieën vooruit en achteruit stuiteren tussen de magiër en het kind. Laat de liefde van de familie sterker en intenser worden.

Laat waar er obstakels zijn de intensiteit en de magie van intensiteit deze obstakels oplossen en laat vergeving alle zaken met je ouders oplossen en vergeef jezelf voor je boosheid en je wrok over de manier waarop je bent opgegroeid.

Laat deze prachtige energie van liefde ingekapseld worden tussen moeder en kind om een geheel nieuwe wereld op te roepen, een fantastisch nieuw gezichtspunt, een geheel nieuw bewustzijn, een heel nieuw koninkrijk, een heel nieuw Universum waarover jullie kunnen dromen.

Het ga jullie goed en God zegene jullie  want Kryon gaat nu weg.