Kryon: Terreur vrijlaten. 1

Kryon: Terreur vrijlaten. 1

Lakeside, Kaapstad
David Brown / 10 maart 2004
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om jullie hier vanavond allemaal bij ons te hebben terwijl er op het moment veel boosheid en zeer turbulente energieën in de lucht hangen. Er zijn grote opwaarderingen van energie onderweg die met name te maken hebben met vrouwelijke energieën.

Duizenden jaren lang werden de vrouwelijke energieën niet met integriteit gehoord. Het vrouwelijke, het onbekende, werd gemanipuleerd en verdraaid door de machten die de planeet controleren – bijvoorbeeld de Rooms Katholieke Kerk en anderen die behoorden tot sociëteiten die grote macht hebben op de planeet. Deze krachten hebben de vrouwelijke energieën op Aarde gemanipuleerd en dit is voor de mensheid een groot verlies geweest; voor zowel mannen als vrouwen omdat zij beiden vrouwelijke energieën bevatten.

Zoals jullie in de vorige channelling hebben gehoord is er een nieuwe energie, een krachtige, vrouwelijke energie die is gebracht en veilig verankerd is in de Aarde.

Deze krachtige energie zal niet verhoogd worden en toch, als deze energie wordt geankerd en sterker wordt, hoe zwakker de vrouwelijke energieën onder grote druk worden. Er zullen heel veel gedragspatronen veranderd moeten worden in jullie eigen psychologie. Liefde en begrip van en voor jezelf moeten worden beoefend.

Er moet vrede in jullie harten zijn als deze nieuwe energie jullie echte vreugde naar de wereld zal brengen. De eerder genoemde boosheid is van korte duur en moet worden behandeld als een boosheid vanuit het verleden, het gaat terug naar de tijd toen jullie opgroeiden en over de manier waarop jullie als kind werden behandeld. Dit zal steeds meer naar buiten komen en jullie zullen in staat zijn om de relatie tussen je ouders veel helderder te zien als de boosheid van het innerlijk kind begint te stromen en dan zullen jullie de boosheid moeten aanpakken en loslaten.

Het kind schept een realiteit in jullie wereld. Voordat jullie kunnen medescheppen met Spirit in de ware zin van het woord – wij bedoelen medescheppen van een realiteit die jullie echt willen  – moet het innerlijk kind geheeld worden, het moet veilig in jullie harten geplaatst zijn.

Het kind moet ouders hebben die verlicht zijn – wat betekent dat jullie als volwassenen de levensvaardigheden moeten hebben om een kind te begrijpen en lief te hebben en het te geven wat het nodig heeft en te zien of daaraan tegemoet wordt gekomen.

Jullie eigen innerlijk kind is diep gewond op het gebied van het vrouwelijke. Dit gold niet alleen maar voor een of twee eeuwen maar voor duizenden jaren op de planeet Aarde – er is een groot disfunctioneren en dit wordt rechtgezet.

Een van de grootste problemen op de planeet is louter terreur. Het staat geschreven in hoofdletters in de kranten – er zijn constant oorlogen in het Midden Oosten en in andere gebieden en er zijn terroristische acties, hier en in de hele wereld. Deze acties zijn een directe weerspiegeling van het bewustzijn van de mensheid en de loutere terreur die in de eigen psychologie en biologie aan de gang is.

Terreur is de hoofdreden voor passief/agressief gedrag omdat het jullie energieën onderdrukt en jullie in de boeien houdt.

Als bijvoorbeeld een kind wordt geborenen de ouders hebben boosheid rondom het kind, is het kind nog steeds verbonden met de ouders en voelt de boosheid; het kind is hopeloos en niet in staat om iets te doen en het gaat gewoon naar een staat van terreur. Waar pure terreur is ingeprint in jullie psychologie en biologie zal er een grote bewustzijnsinspanning geleverd moeten worden om het vrij te laten. Passief/agressief gedrag komt in vele vormen en opereert normaal gesproken op zeer onbewuste niveaus. De meeste mensen met helende beroepen met de bewuste intentie om “goed te doen” maar als jullie in je kinderjaren terreur hebben ervaren kan dit je op de grond houden en je energieën op een diep niveau onderdrukken.

Mensen die waarschijnlijk lijden onder terreur zijn mensen die een broer of zus hebben verloren of een ouder of een ander groot verlies in hun leven hadden, meestal voordat zij zeven waren en in mindere mate als zij ouder waren. In het algemeen doen ouders hun best voor hun kinderen maar toch zijn relaties niet altijd wat zij zouden moeten zijn en als mensen dan niet uit die relatie stappen schept dit animositeit, boosheid, opwinding en geweld in huis.

Wat voor disfunctioneel gedrag er ook om een heel jong kind heen is, zelfs tijdens de zwangerschap, kan inherente terreur veroorzaken in de natuur van een mens. Er moet een intentie zijn om om de terreur los te laten vanuit je eigen psychologie en biologie.

Vaak is het een goede manier om te weten of er terreur in je is: Kan je altijd de waarheid vertellen en goed communiceren? Als je het moeilijk vindt om de waarheid te spreken of bepaalde dingen voor jezelf houdt kan het zijn dat je terreur in jezelf vindt.

Terreur in iemands psychologie en biologie is op dit moment de grootste vorm van vervuiling in de mensheid.

De intentie is om hoe dan ook de terreur uit het menselijk ras te krijgen. Binnen de komende twee jaar zal het makkelijker worden om terreur vrij te laten omdat veel mensen met deze onderwerpen werken.

Als meer mensen door hun zaken rondom terreur heenwerken zal dit een dragende energie scheppen voor allen om hen heen om hun eigen terreur vrij te laten, de terreur van het kind binnenin.

Het lijkt heel veel op het sprookje van Lilliput waar hele kleine mensjes een reus vast pinden op de grond – het waren er zoveel dat hij zich niet los kon breken om vrij te zijn. Dit is een ware representatie van het effect van terreur.

Wordt vervolgd.