Kryon: Verdienen en overvloed 1

Kryon:
Verdienen en overvloed 1

David Brown: Paarl, Westkaap
20 januari 2005
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben KRYON van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond te zijn in dit prachtige stukje van de wereld, de Westkaap in Zuid Afrika. Er is hier in het verleden veel religieuze opwinding geweest. Vele jaren geleden kwamen mensen uit Europa die hun leven niet veilig waren naar deze heerlijke, magische plaats die omgeven is door bergen en een warme, verwelkomende energie.

Druiven en fruitbomen groeien in overvloed en er is veel industrie en zakenleven rondom de agrarische gemeenschap.

Liefde is overvloedig aanwezig in dit deel van de wereld en is in harmonie met het vriendelijke klimaat en de vriendelijke natuur van de mensen. Er is een echte liefdesverbinding en een band tussen de mensen van Paarl, ongeacht ras, geloof of kleur. Er is  – in het algemeen – een gevoel van eenheid tussen alle landsmensen en diepe liefde en begrip  – een begrip dat ook geldt voor het Universum en de natuur en de natuurlijke manier waarop de dingen werken – heel anders dan de mensen in de stad. De liefde komt hier op een natuurlijke manier en daardoor komt er weer een begrijpen van de natuur, het echte begrip van liefde. Wat er in jullie harten zit, is natuurlijk.

De verlangens van jullie hart uit te drukken is een natuurlijk progressie richting liefde. Liefde is een speciaal iets, een zeer unieke emotie en gevoel – een gevoel dat gegeven is door het Goddelijke……dat hier vanavond ook aanwezig is. Jullie engelen en gidsen zitten in ontzag aan jullie voeten en eren jullie voor het werk dat jullie hebben gedaan. Voel deze aanwezigheid, de liefde, de warmte, het begrip, en laat dit jullie aura wassen en je lichaam schoonmaken en reinigen.

Omarm deze gevoelens en weet dat jullie hier op Aarde thuishoren.

Vanavond gaan wij kijken naar de energie van verdienen en de energie van overvloed. Verdienen en overvloed gaan samen. De energie van verdienen is een diepgeworteld gevoel in zowel het hart als de solar plexus en als jullie een gevoel hebben dat je dingen niet verdient zal dit de stroom van overvloed door je lijf blokkeren. De energie van verdienen is verbazingwekkend want als jullie voelen dat jullie dingen verdienen ontvangen jullie direct. Als jullie voelen dat jullie niets verdienen blokkeren jullie ogenblikkelijk de energie en zal het verdienen niet komen.

Vul vanavond je lichamen met de energie van verdienen. Voel het en laat het jullie harten vullen.Jullie gidsen en engelen zullen jullie bij dit proces steunen. De energie van verdienen zal zich in je lichaam uitbreiden en als er weerstand is zal die zachtjes opgelost worden. Verdienen zal overvloed brengen en hier, waar de druiven overvloedig groeien, weten wij allemaal hoe overvloedig de wijnstok is met zijn vele trossen.

Met de mens is dit niet anders. Zoals de wijnstok kan een mens ook veel fruit dragen, maar als het hout dood is, dient het te worden weggehaald. Een wijnstok moet bloeien om de overgebleven takken sterker te maken en hen te bevrijden van de last van de zwakke takken.

Ieder van jullie dient tijd vrij te maken voor innerlijke reflectie en het dode hout op te speuren dat verwijderd kan worden. Dood hout neemt energie weg van jullie oogst, van jullie overvloed. Herken, begrijp en onderzoek je eigen leven en snijd dan het dode hout weg en realiseer steeds meer energie. Jullie zullen overvloediger in het veld zijn en jullie dromen manifesteren. Laat de energie van verdienen het oude hout oplossen dat er in je leven is. Weet dat al het oude hout in je leven een ander persoon is, een ander ding of een geloofssysteem dat niet helemaal in lijn is met het Goddelijke, of een negatieve emotie, jullie de energie hebben om deze dingen te kunnen laten oplossen. Als zij in jullie innerlijke wereld verdwijnen zullen zij dit zeker ook in de buitenwereld doen.

Onderzoek alle dingen in je leven die moeten bloeien – misschien een gewoonte, of, nogmaals, geloofssystemen die niet waarlijk zijn, en negatieve emoties. Kijk naar wat er moet bloeien zodat jullie hartendroom zich kan manifesteren. Kijk waar jullie kracht is verminderd, jullie wil om doelen te bereiken – waar is dit in je leven verminderd? Laat deze dingen gaan en laat hen gaan met liefde. Laat hen gaan.

Elke wijnstok heeft zijn eigen dromen, net zoals de man die voor de wijngaard zorgt.

Onderzoek je eigen levensdroom en herken deze droom. Houd van deze droom, leef hem en koester hem. Als jullie het dode hout hebben weggehaald en jezelf hebben laten bloeien hebben jullie de energie om je te focussen op dingen die van meer betekenis zijn, dingen die liefde gaan scheppen, vreugde en overvloed in je leven. Liefde en vreugde in gelijke overvloed. De energie zal vanuit Moeder Aarde door jullie voeten stromen naar je kuiten en knieën. Wees je bewust van elk deel van je lichaam dat niet meewerkt aan deze stroom en waar die wordt tegengewerkt, laat daar liefde binnen en laat openen wat gesloten is en tegenwerkt.

De energie zal makkelijker en gelijkmatiger door je lichaam stromen – regelrecht naar jullie dromen, naar wat jullie echt willen – de overvloed, het fruit. In het leven van een mens heeft fruit vele vormen – het kan een liefhebbende relatie zijn, een bloeiende zaak, het kunnen vele dingen zijn. Deze energie zal de Aarde in staat stellen om jullie droom te voeden en jullie wortels sterk en flink te maken, hier op Moeder Aarde  en nogmaals, de moeilijkheden die jullie hadden bij het voeden van jezelf, de energie van vanuit Moeder Aarde stroomt, zal de mogelijkheid om jezelf te voeden, ook weer wekken.

Dit gaat niet over het voeden van anderen, dit gaat over het voeden van jezelf. In jullie leven zijn jullie de belangrijkste persoon en jullie droom is Goddelijk en is gegeven door het Goddelijke om te manifesteren. Het Goddelijke zal jullie steunen bij elke stap en actie die jullie zetten in de richting van het leven van jullie droom. De energie is er, en jullie kunnen erom vragen.

Als het binnenin jullie is gemanifesteerd zal het zich ook aan de buitenkant manifesteren. Het is gewoon een kwestie van gedachten, emotie en actie.

Niet verbonden zijn met Moeder Aarde kan het gevolg zijn van een moeilijke relatie met je eigen moeder. Laat je moeder voor je zitten en kijk haar recht in de ogen en laat liefde van je hart naar dat van haar stromen en maak daarna een cirkel van liefde die zich met haar verbindt.

Ontvang op dezelfde manier de liefde die je moeder je aanbiedt, door haar ogen naar je hart. Laat de energie van deze liefde heen en terug gaan. Alle relaties zijn moeilijk, alle relaties hebben hun eigen uitdagingen en die kunnen beschadigen en pijn doen en negatieve emoties voortbrengen. Laat deze emoties gaan…. Dit proces gaat over vergeving.

Hoe meer jullie je moeder vergeven, hoe meer energie jullie van MoederAarde zullen ontvangen.

Wordt vervolgd