Kryon: Verhoog je geest naar 3,5 D. 1

Kryon:
Verhoog je geest naar 3,5 D. 1

David Brown: San Jose, Costa Rica.
16 mei 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier bij jullie allen te zijn, vanavond, want er hangt veel liefde en veel verandering in de lucht en jullie kunnen verwachten dat de energieën gaan intensiveren terwijl wij naar het einde van het jaar gaan. De nieuwe energieën komen eraan en terwijl zij komen kunnen jullie veel negativisme langs deze weg verwachten.

Ja, lieve mensen, de nieuwe wereld komt eraan en jullie worden gesteund door het Zonnestelsel en wij zijn hier in steeds grotere aantallen; de Spiritwereld is hier met veel grotere aantallen dan ooit tevoren. Terwijl deze tijd verstrijkt kunnen jullie verwachten je moe te voelen en pijntjes te hebben als jullie negatieve energieën loslaten; negatieve emoties en negatieve gedachten; jullie zijn op een reis om je energieën van negatief naar positief te transmuteren. Uiteindelijk zal ieder mens door een pool-opwaardering gaan waar zij kunnen ophouden met het scheppen vanuit negativisme en beginnen te scheppen door positieve energieën.

Velen van jullie hebben al jarenlang aan jezelf gewerkt – jullie dageraad komt eraan; in het begin zullen honderdvierenveertigduizend mensen ascenderen naar de nieuwe niveaus van energie en binnen de twee jaar daarna kunnen jullie verwachten dat tussen tien en honderd keer dit aantal mensen naar deze nieuwe energieën zal gaan.

Er komt een andere wereld aan, lieve mensen, jullie kunnen opgewonden raken. De nieuwe wereld zal geleid worden door liefhebbende en bewuste mannen en vrouwen. De nieuwe wereld is het tegenovergestelde van de oude wereld; de oude wereld wordt gereguleerd door de duistere kant, Darth Vader, of de Koning van de Wereld. De nieuwe wereld zal gereguleerd worden door de liefhebbende God en de regels en wetten van de liefhebbende God en jullie zullen vervuld worden van liefde en licht, jullie zullen je voelen en vullen met vreugde, liefde en passie voor je leven.

Voel jezelf gewoon comfortabel en ontspan je, niet alleen vanavond, wees zo voor de rest van je leven. De meesten van jullie zijn verleid om te geloven dat de materiële wereld belangrijk is, maar de belangrijkste wereld is de innerlijke wereld, hoe meer tijd en energie jullie in de innerlijke wereld stoppen, hoe sneller de materiële wereld terugvalt naar een plaats waar hij precies is zoals jullie dit willen. Maar jullie kunnen deze dingen niet forceren. Jullie moeten deze dingen de tijd geven om te veranderen.

Als jullie jezelf zouden willen zien als een kubus van Rubik, hebben jullie soms vijf zijden compleet en om de zesde kant heel en compleet te krijgen moeten jullie soms helemaal opnieuw beginnen en dit gebeurt binnenin jullie ook, steeds maar weer en weer.

Wij zeggen jullie gewoon: ontspan je en gebruik je energieën om naar binnen te gaan en je innerlijke wereld te ontginnen. Herschrijf de DVD die is geprojecteerd op de materiële wereld. En zet er een boodschap op over het leven van jullie dromen; jullie kunnen dit niet doen als jullie constant aan het worstelen zijn in de materiële wereld. Doe wat jullie moeten doen om te overleven in de materiële wereld en doe dit zonder verwachtingen. Laat de innerlijke wereld transformeren en transmuteren en jullie zullen verbaasd zijn over wat er kan gebeuren en uiteindelijk zal jullie overvloed stromen.

Er is veel liefde die vanuit de spiritwereld naar iedereen op deze planeet stroomt, iedereen wordt gesteund en geliefd, en, sommige mensen kunnen gewoon geen liefde ontvangen. Er is veel innerlijk werk en meditatie voor nodig om liefde binnenin je te kunnen laten stromen; maar laat het hoe dan ook stromen, neem de tijd, rustig aan, de dingen zullen op hun plaats vallen. Wij zeggen steeds, lieve mensen, dat de nieuwe wereld net om de hoek ligt, het kan makkelijk zijn voor de een en moeilijk voor de ander, maar hoe minder verwachtingen jullie hebben van de materiële wereld, hoe makkelijker het zal gaan.

Dus nogmaals, wij zijn vanavond in de tuin in Kapoli en deze boodschap wordt gesteund door de spirit van de bomen en de tuin, en de spirit van de twee stromen die zich vermengen op de bodem van de tuin. Sta deze energieën gewoon toe om jullie te steunen en neem jezelf steeds meer mee naar de diepte van jezelf om genezing te laten plaatsvinden, want hoe sneller jullie heel en compleet zijn, hoe sneller jullie overvloed zal stromen en hoe sneller jullie een wereld vol liefde zullen scheppen.

Laat de liefde gewoon stromen, vanuit jullie harten naar elkaars harten en verbind je met elkaar en wordt EEN met elkaar. Waar er ook weerstand is bij deze verbinding, accepteer deze weerstand en reik deze weerstand over aan Kryon die hier is om jullie heel en compleet te maken zodat jullie een leven kunnen scheppen als dat uit jullie dromen.

In de boodschappen zullen wij jullie vanaf nu meenemen naar de energieën van de 21e december 2012. Laat de energieën in jezelf steeds hoger gaan. Moeder Aarde steunt dit proces. Laat de liefde gewoon stromen en laat je energieën in jezelf hoger en hoger gaan, en, lieve mensen, jullie spiritgidsen zijn heel, heel dichtbij en zij zijn hier om jullie te steunen, van jullie te houden en voor jullie te zorgen. Laat de liefde gewoon stromen waar dit nodig is. Liefde stroomt naar de plaats waar hij nodig is – op dezelfde manier als waarop een bergstroom altijd in de zee eindigt, eindigt liefde altijd met het verlichten van duistere plaatsen.

Laat de liefde gewoon de duistere plaatsen verlichten en laat de gevoelens komen en gewoon weer gaan en ga gewoon steeds dieper en dieper je lichaam in.

Wij brengen ook de energieën van Moeder Aarde naar een staat van ascensie zodat Moeder Aarde jullie ook kan helpen ascenderen naar dit nieuwe niveau van bewustzijn. De nieuwe wereld komt eraan en Christusbewustzijn zal er zijn om jullie te begroeten. In deze laatste dagen zal de Anti-Christ zich laten zien, in feite onthult die zichzelf terwijl wij met het leven verdergaan. De Anti-Christ wordt kwaad en hebberig, zelfs meer dan ooit in het verleden en hij zal zich laten zien, maar zal uiteindelijk volledig van zijn kracht ontdaan worden.

Lieve mensen, er is niets om je zorgen over te maken, er is veel om opgewonden over te raken, want in de nieuwe energieën zal jullie lichaam licht en vrij zijn, jullie pijnen zullen verdwijnen en jullie zullen je veel vrijer voelen en de verbinding met het Universum voelen jullie zullen de zon, de maan en de sterren voelen en jullie zullen hun harmonie voelen en de harmonie zal door jullie heen stromen en jullie leren binnenin harmonieus te zijn en harmonie aan de buitenkant te scheppen, in de materiële wereld.

Wordt vervolgd