Kryon: Verhoog je geest  naar 3,5 D. 2

Kryon:
Verhoog je geest  naar 3,5 D. 2

David Brown: San Jose, Costa Rica.
16 mei 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij weten dat jullie veel emoties voelen, en veel pijn, maar accepteer het en accepteer dat het alleen maar in jullie zit. Val niet uit tegen je partners of de mensen die jullie je droevig laten voelen, maar ontsnap aan hen en vind uit wat er binnenin jullie zit en waarop jullie reageren en breng liefde naar die duistere plaats en behandel ieder familielid als een individueel persoon in de binnenwereld precies zoals in de buitenwereld. Het enige verschil kan zijn dat sommige van je voorouders al dood zijn in de materiële wereld maar hun energieën leven samen met jullie door. Behandel elke voorouder dus als een individu en breng elk van hen naar heelheid en voltooiing, laat de liefde gewoon stromen en eerst werken met die aspecten van je familie die het meest mannelijk zijn. Het is niet de bedoeling om vrouwen te negeren; sommige dingen zijn gewoon zoals zij zijn, zowel mannen als vrouwen hebben mannelijke energieën, maar wij kijken hier naar de ideale samenstelling waarin de mannen en de vrouwen van je vaders familie heel en compleet zijn zodat zij je moeder kunnen dragen, net zoals de Zon de Aarde draagt.

De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en hoe sneller jullie de familiesamenstelling in Goddelijke Orde hebben, hoe meer jullie van liefde vervuld zullen zijn. Weet gewoon dat liefde altijd moet stromen want liefde is Goddelijk en het is iets prachtigs en het is het antwoord op al jullie problemen. Laat de energieën in de zaal steeds hoger en hoger gaan en laat de gevoelens komen en laat hen weer gaan en weet dat er heel, heel veel van jullie gehouden wordt.

Laat de liefde gewoon constant stromen en wees in je hart, voel hoe je hart voelt want op dit moment zitten wij op 90% van de energieën van 2012, december 2012 en raak gewend aan deze energieën want jullie moeten daarin leven en de dingen een beetje anders doen.

Laat je energieën hoger, hoger en hoger gaan, hoger dan zij eerst waren…. laat de energieën in de zaal steeds hoger gaan en laat de liefde gewoon stromen en voel het zonnestelsel  en voel de verbinding met het zonnestelsel en voel de harmonie van de planeten, de zon, de maan, de Aarde en de sterren….. en laat de liefde hoger en hoger gaan en laat je energieën hoger en hoger gaan en als sponzen worden die de energieën van vanKryon en die van december 2012 opzuigen.

Als jullie ergens pijn in je lichaam hebben, geef dit dan gewoon aan Kryon. Wij zitten nu op 95%-96% van 2012. Ga gewoon door met het voelen van het zonnestelsel en ga door met de verbinding met het zonnestelsel en laat de liefde stromen en stromen….. wij zijn op 97%-98%, zelfs 99% van de energieën van december 2012 en kijk gewoon naar deze wereld en observeer je lichaam en laat het deze energieën gebruiken die ervoor zorgen dat het lichaam kan ontspannen, vrede kan hebben. Voel het Universum, het zonnestelsel….. voel het gewoon en zie de harmonie van het zonnestelsel….. laat de energieën van harmonie door je heen stromen terwijl zij harmonie en vrede brengen naar je innerlijke wereld en weet dat jullie nooit meer dezelfde zullen zijn….. laat de gevoelens komen en weer gaan en laat je geest omhoog gebracht worden van deze 3D-wereld naar een 3½D-wereld en laat je geest stromen en geactiveerd worden zodat die in de nieuwe energieën kan functioneren…… observeer deze nieuwe wereld en kijk hoe je geest deze opwaardering ontvangt….. geniet gewoon van de gevoelens en weet dat jullie nooit meer op dezelfde manier naar deze wereld zullen kijken.

Jullie zullen op twee manieren verwonderd zijn: verbaasd en verwonderd over het zonnestelsel en over hoe jullie het zo goed voor elkaar kregen om met de onbewuste condities van het verleden om te gaan.

Laat de gevoelens gewoon komen en weer gaan en laat hen zorgen voor vreugde over deze activering. Laat je hart en je geest op hetzelfde niveau komen als je bewustzijn en laat alle cellen en DNA van je lichaam activeren en gaan naar een pool-opwaardering, van negatief naar positief.

Het positieve: liefde zijn, en het negatieve – de energieën van het verleden – de boosheid, het verdriet en de pijn.

Laat nu je bewustzijn jullie accepteren als  een dualistisch wezen en laat jezelf op een reis gaan, terug naar de ster in dit zonnestelsel waar jullie vandaan kwamen en ontmoet je spiritgidsen die deze opwaardering van bewustzijn steunen. Wees gewoon samen met je Spiritfamilie en weet dat jullie niet alleen zijn…. en laat de gevoelens komen en weer gaan en laat je geest omhoog gaan en weet dat jullie om geen enkele reden geliefd zijn. Zit gewoon in deze energie en zuig deze energie op en laat lichaam en geest wennen aan deze energie….. en laat je fysieke lichaam zich ontspannen in deze energieën.

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg. Dank jullie allen.

De Audio voor deze channelling is verkrijgbaar bij:

http://www.kryon.org.za/Kryon/media/audio/DavidBrown_Kryon_20120516_CostaRica.mp3