Kryon: Wees de Angst.2

Kryon: Wees de Angst.2

Marina da Gama, Kaapstad
David Brown / 8 december 2005
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laat je lichaam energie krijgen en je hart zich openen en wijder worden. Waar er pijn in je hart is, laat de energie van de groep de pijn oplossen en verwijderen. Hoe zachter en vriendelijker jullie worden, hoe sterker en krachtiger jullie worden. Hoe zachter en vriendelijker jullie zijn, hoe groter de spirituele geschenken zijn die jullie kunnen ontvangen.

Jullie moeten sterker zijn om de ruimte van vriendelijkheid vast te houden en in deze staat een kinderlijke onschuld hebben die Gods werk met eenvoud en gemak kan doen.

Laat de energie van Kryon in je lichaam stromen en meer liefde je hart vullen. Open nu je hart en wees je ervan bewust terwijl het zachter en vriendelijker wordt. Laat tegelijkertijd de geheiligde mannelijke/ vrouwelijke energieën je hart vullen en vermengen en terwijl zij samengaan, brengen zij allerlei creatie met zich mee. Dus als jullie van liefde dromen, over wie gaat het dan? Wij weten allemaal dat wij van onszelf moeten houden maar over wie gaat het werkelijk als wij over liefde dromen?

Laat je hart je droom kennen….en laat je droom je hart kennen. Laat de scheiding tussen je droom en je hart langzaam oplossen en daar langzaam liefde in stromen. Er zal angst zijn tussen je droom en je hart, maar kijk naar de angst, wees de angst, bezit de angst, herken de angst, WEES DE ANGST.

Ga nu even zitten en wees je bewust van de angst die je hart en je droom tegenhoudt om Een te worden. Ga steeds dieper in je hart en voel een liefhebbende verbinding tussen je droom en je hart. Als zij niet Een zijn zal jullie energie niet sterk zijn en zullen jullie bedroefd en alleen zijn.

Dit is een planeet van dualiteit waar mannen en vrouwen samen op elkaar inwerken. Dit is waar het mannelijk en vrouwelijk samengaan. De les op deze planeet is om het mannelijk en vrouwelijk te laten vermengen maar het kunnen alleen de energieën van het heilige mannelijk en vrouwelijk zijn die jullie naar deze nieuwe dimensie kunnen brengen.

Laat dus meer van de geheiligde mannelijke/vrouwelijk energieën in je hart stromen en waar dit pijn veroorzaakt of waar je droefheid en eenzaamheid voelt, laat deze twee energieën dan oplossen. Nogmaals, laat je hart gevuld worden met liefde en waarheid en laat hierbij ook integriteit binnenkomen.

De meest belangrijke menselijke ervaring op deze planeet is liefde leren, je hart te openen en liefde toe te staan daarin te stromen. Liefde omringt jullie en is in elk element – aarde, vuur, water en lucht. Liefde is in alles en de Aarde is liefde. De heilige mannelijke energieën zijn van Vader Hemel en de heilige vrouwelijke energieën van Moeder Aarde.

Laat de energie van Moeder Aarde door je basischakra stromen, door je chakra’s circuleren en dingen loslaten via je kroonchakra om je te verbinden met de Grote Centrale Zon. Doe dit ook met de mannelijke en vrouwelijke energieën. Als jullie problemen hebben met je moeder zullen jullie de geheiligde vrouwelijke energieën blokkeren. Zo ook als jullie problemen hebben met je vader zullen jullie de geheiligde mannelijke energieën blokkeren.

Lieve mensen, wij zijn vanavond in een geheiligde ruimte. Deze zaken worden langzaam maar zeker tijdelijk uit jullie lichaam getild zodat jullie de energieën van 2011 kunnen ervaren.

Problemen met je ouders worden compleet vrijgelaten en de energie van het heilige mannelijk/vrouwelijk zullen door je hele lichaam stromen, door je hart en door alle zeven chakra’s. Jullie hart zal open zijn en jullie zullen in een nieuwe wereld leven! Jullie zullen velen achterlaten en dit is waar de energie van liefde en compassie en vergeving op de proppen komt.

Jullie zullen degenen achterlaten die deze stappen in hun leven niet kunnen maken – jullie zullen degenen achterlaten wier hart zich niet kan openen voor liefde. Natuurlijk, als jullie je ontwikkelen geven jullie ook energie aan deze mensen zodat zij jullie als een vuurtoren zien, een katalysator voor de nieuwe wereld en voor hun heling.

Jullie zullen als steentjes worden in een stille vijver maar soms hangen er rotsen boven het oppervlak en is er tijd nodig voor de golfjes om de rotsen met gemak te kunnen weerstaan.

Als jullie verlichting bereiken op de niveaus van bewustzijn hebben jullie voorwaarts gewerkt, wordt er energie in anderen losgelaten waardoor ook zij in staat zijn om in de waarheid en naar een nieuwe wereld te stappen, een nieuwe staat van zijn.

Deze Aarde zal blijven zoals hij is. Wij horen jullie vraag: “Waar gaan wij naartoe?” Dit kanaal zal jullie tonen waar jullie naartoe gaan en jullie meenemen naar de energie van 2011. Jullie zullen de planeet zien zoals hij is, in de dimensie waar jullie in zitten. En zo zal in het jaar 2011 het niveau van bewustzijn terug zijn waar het in Atlantis was……en het zal niet terugvallen.

Er wordt een bepaalde energie losgelaten door de mensheid – de donkere energie die je ziet rondom woede, haat. Die energie wordt ontmanteld en vrijgelaten op de planeet. Wat je ook van jezelf vindt in deze energie, herken die, bedank het voor de lessen van het verleden. Laat het vrij met liefde…..en laat het gaan.

Jullie staan aan de rand van de nieuwe wereld, hoe die er ook uitziet. Wat jullie voelen zijn groeipijnen. Jullie stappen allemaal in een nieuwe wereld – de wereld van jullie keuze en dromen. Maar allereerst draagt de foetus al jullie karmische zaken en zoals jullie een innerlijk kind hebben, hebben jullie ook een innerlijke vader en moeder.De relatie tussen jullie vader en moeder dient in lijn te worden gebracht. Als er zaken onopgelost blijven kan het kind niet geheeld worden. De innerlijke vader en moeder zullen dus ook hun pijn uit hun kindertijd hebben. Alleen dan zullen zij sterk, krachtig en liefhebbend worden. Dit schept op zijn beurt een zeer veilige plaats voor het kind in jullie om te groeien en een uitbreidend leven van liefde, vreugde en vrijheid te verkrijgen.

Als er geen expansie is, kijk dan naar het innerlijk kind. Het kind is gefragmenteerd – het is als een vaas die op de grond is gevallen en overal stukjes achterlaat.

Om die vaas weer samen te stellen moeten jullie alle stukjes oprapen en hen lijmen. Om het innerlijk kind te helen is dit niet anders want het kind is net zoals de gebroken vaas ook gefragmenteerd.

Elk stukje eist om gehoord te worden en het recht van uitdrukking te hebben. Voordat de stukjes op hun juiste plaats kunnen worden gebracht moeten zij zich kunnen uitdrukken – uitdrukking van woede, haat, droefheid, eenzaamheid en pijn – wat het onderwerp ook is.

Onthoud: Het Universum geeft het fragment zoveel energie zodat het kan uitdrukken wat het voelt.

Wordt vervolgd