Kryon: Wees de Angst.3

Kryon: Wees de Angst.3

Marina da Gama, Kaapstad
David Brown / 8 december 2005:
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als jullie een woedende realiteit in je leven scheppen hebben jullie een fragment van een boos kind dat er klaar voor is om geheeld te worden, om in een magische sfeer geplaatst te worden. Binnenin ieder van jullie is er een magiër die precies weet hoe hij dit moet doen. De magiër zal welke angst dan ook behandelen. Achter het raster van Christusbewustzijn is er een raster dat is geschapen door de magiër van deze planeet.

Ga dus verder dan het raster van het Christusbewustzijn en verbind je met de magiër. Voel je energie omhoog gaan naar een nieuwe dimensie. Magiërs als Merlijn of St Germain zullen jullie energieën rondom angst vasthouden.

Het kind binnenin jullie heeft het ook nodig om zijn angst vrij te laten en het recht van uitdrukking te hebben. Als jullie zo’n kind in jezelf hebben gevonden geef het dan volledig toestemming om uit te drukken wat het ook voelt.

Let er op dat moment ook op wat je hart voelt. Laat de vibraties in je hart rijzen. Dit is een handeling van liefde en het zal je kind een stem geven. Laat het spreken en laat het worden wie het bedoeld is te zijn. Het tweede deel van het proces is het kind te laten uitdrukken wat het ook maar wil uitdrukken. Laat het liefde voelen en laat de energieën van Moeder Maria of Christus het kind met liefde vullen.

Jullie zullen merken dat als dit gebeurt zij ogenblikkelijk in je hart komen.

Als het kind niet naar het hart wil gaan komt dit alleen doordat de ouders niets hebben opgelost over hetzelfde onderwerp en hetzelfde gebied.

Stel je nu voor dat je ouders naast elkaar staan. Zet hen in een magische bubbel en kijk naar hun relatie. Laat Christus naar je moeder gaan en moeder Maria naar je vader. Laat deze twee de wonden uit je kindertijd helen. Laat liefde in je ouders stromen waar liefde nooit eerder heeft gestroomd. Liefde zal altijd de plaats vinden waar het bedoeld is te zijn.

Net zoals een regendruppel op een dag bij de oceaan zal horen om door bergbeekjes en rivieren naar de oceaan te gaan, zo zullen ook jullie je weg terug naar het Goddelijke vinden. Liefde vindt altijd een weg, liefde is de enige manier. Laat je innerlijke ouders liefde ervaren en waar zij ook aan moeten werken – misschien hun seksualiteit of hun open hart, laat deze ouders geheeld worden. Dit zal heel snel gebeuren zodat zij hun relatie steeds beter zien worden. Je kunt zelfs wensen dat zij een wilde gepassioneerde liefde zullen hebben of hen gewoon zachtjes omarmen met hun hartcentra open, zacht en ontvankelijk terwijl zij elkaar totaal accepteren.

Laat dit ook in jezelf gebeuren, Jullie zullen zien dat er een speciale plaats voor je ouders in je hart is. Als zij het moeilijk vinden om je hart binnen te gaan is het duidelijk een karmische wonde. Ga dus terug en vind jezelf in de moederschoot. Zie jezelf als foetus met hetzelfde onderwerp en laat Merlijn de tovenaar je foetus in die magische bubbel plaatsen. Laat moeder Maria de foetus en de moeder helen door liefde te laten stromen.

Laat zo Christus naar je vader gaan en laat liefde zachtjes stromen naar deze aspecten van je psyche.

Als je het niet kunt zien, voel het dan gewoon – voel de liefde stromen. Door deze methode van heling te gebruiken gaan jullie naar het centrum van waar de dingen voor jullie begonnen – laat liefde stromen. Open je hart diep en de moeder en de foetus zullen alle liefde ontvangen die zij nodig hebben. Merlijn zal de angst van moeder en foetus wegnemen en hen toestaan te verzachten en als een spons te worden die liefde opzuigt.

Als moeder en foetus gevuld zijn met liefde zullen zij ook naar die speciale plaats gaan en zullen de aspecten van je psyche niet langer een realiteit in je leven scheppen. Als de vader en moeder en de foetus klaar zijn om je hart binnen te gaan, laat hen dan allen binnen. Laat tegelijkertijd de energie van vergeving en compassie los op degenen die betrokken zijn bij dit incident of deze zaak.

Emotie en zaken zijn bijna hetzelfde – emotie is het innerlijk gevoel en de zaken die spelen zijn de externe manifestatie van een emotie.

Dank God dus voor het wonder van het vrijlaten van deze emotie en het helen van de zaak. Als jullie voelen dat jullie er klaar voor zijn houden jullie bijna alle energie van 2011 vast.

Laat je energie langzaam in vibratie omhoog gaan en steeds zachter en authentieker worden. Kijk rond in het jaar 2011 en zie waar je bent en wat je doet. Herken je gevoelens en welke sensatie dan ook waarvan je voelt dat die daar niet zou moeten zijn. Accepteer hen en wees dankbaar voor de lessen van het verleden en laat hen dan in liefde los. Het liefhebben op deze planeet gaat zeer diep en jullie zullen de pijn voelen verdwijnen in de kern van je hart. Ga naar deze zachte plaats waar dit onderwerp in 2011 helemaal opgelost zal zijn.

Als je er klaar voor bent breng dan de energie van 2011 door tijd en ruimte naar het heden en anker het hier in dit huis in Marina da Gama in Kaapstad. Laat de energie door je lichaam gaan, door je voeten, naar de grond.

Lieve mensen, dit is Kryon die nu weggaat. Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf. Een heel gelukkig Kerstfeest en jullie ZULLEN een fantastisch Nieuw Jaar hebben.