Anchorage, Alaska / De Praktische Oude Ziel. 4

Live Kryon Channeling 189:
Anchorage, Alaska

De Praktische Oude Ziel. 4

27 januari 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hij moest ogenblikkelijk een beslissing nemen. Ga ik snel naar de bloemenwinkel en koop een bos bloemen en een kaart en ga dan terug…. te laat voor het eten? Wat is beter, te laat zijn voor het eten of geen kaart en bloemen hebben? (een vreselijk iets) Zijn intuïtie diende hem goed. Wo stopte even, niet bij de bloemenwinkel maar bij een bloemenstal die hij zich herinnerde en die op een hoek, niet al te ver weg, stond.

Er waren veel bloemen, goede bloemen, wel hogere prijzen, maar heel veel goede bloemen die zij echt verdiende. Wo kocht de bloemen vlug en kwam zo snel als hij kon terug naar huis maar dit duurde 15 minuten. Nu was hij een kwartier te laat.

Hij wist niet wat er zou gaan gebeuren maar hij had tenminste bloemen. Hij zou nu naar binnen kunnen lopen en zeggen: “Gefeliciteerd met onze trouwdag! Lieverd, sorry dat ik laat ben.” Dit was dus hetgeen hij zei.

Maar er gebeurde ook iets anders. Zie je, toen hij door de deur liep waren al zijn vrienden daar aanwezig! Het was een verrassingsfeestje voor hun trouwdag en hij had de bloemen vast in zijn hand. (dank je wel, intuïtie)

Hij was niet te laat voor het avondeten omdat er geen avondeten was! Er was een feestje. Wo had haar niet teleurgesteld en HIJ HAD BLOEMEN! Snappen jullie het? Wat was er nu eigenlijk gebeurd?

Stop.

Wo had even de tijd genomen om naar zijn intuïtie te luisteren, een hoger deel van zichzelf dat meer wist dan hij over wat er in huis aan de gang was.

Zijn intuïtie wist wat hij zou moeten doen en hij luisterde en hij vertrouwde daarop en direct draaide hij om en ging de bloemen kopen.

In een oudere energie, lieve mensen, zouden jullie een besluiteloos iemand hebben die 50 procent kans had op een goede of een foute beslissing zonder de wetenschap dat er een hoger, aangeboren innerlijk deel in jezelf is dat zoveel meer weet dan jullie doen.

Er is een Hoger Zelf boven jullie en dit wist voor Wo dat er thuis een feestje op hem stond te wachten. Het luisteren naar zijn intuïtie was voor Wo dagelijkse kost en hij gebruikte dit elke dag als een verbinding en niets als iets dat af en toe eens voorbij komt.

Het vertelde hem wie hij moest gaan bellen en hoe hij de dingen moest gaan zeggen tegen de klanten die hij moest bellen. Het was zijn manier van leven en Wo wist dat dit werkte.

Hij had praktijkervaring en ook nu werkte het weer.

Toen het feest voorbij was zei zijn vrouw: “Dank je wel voor deze mooie, echte en vers geplukte bloemen! Wo, wij hadden het geweldig!” Wo was het ermee eens en wat hij nog verder in zijn hoofd had was haar vertellen wat er op zijn werk was gebeurd. Wo dacht na en glimlachte. “Ik zal haar het goede nieuws later vertellen.”

Wo stond op het punt om te gaan slapen. Hij had zijn voeten op de grond en voordat hij hen in bed tilde zei hij: “Dank je wel, Spirit. Dank je wel, Schepper. Dank je wel omdat ik er voor deze vrouw kon zijn. Dank je wel omdat ik samen met mijn vriend zijn promotie kon vieren. Ik dank alle cellen van mijn lichaam omdat zij mij vandaag hielpen verjongen. Dank je wel omdat ziekte vandaag is weggejaagd omdat ik mij geen zorgen heb gemaakt en niet in angst of drama ben gegaan. Dank je wel, innerlijk kind, omdat ik nu kan glimlachen. Ik maak mij geen zorgen over mijn baan. Zie je, het is dit of iets dat beter is.” Wo draaide zich om en keek naar zijn levensgezellin. “Welterusten, lieverd!”

————-

Dit verhaal is een echt verhaal. Het hele verhaal. Dit is wat er op planeten gebeurt die jullie niet kennen. Dit is het potentieel waarvan jullie denken dat het in je leven zo ver weg is dat het onecht of onmogelijk lijkt.

Dit paradigma brengt verlichting. De Eeuw van Compassie komt eraan. Het zal alles wat mensen denken herschrijven en her-lijnen, ook de manier waarop zij reageren.

Ik gaf jullie een momentopname, niet iets dat buiten de mogelijkheden van de realiteit valt… helemaal niet zelfs want het is iets dat jullie toebehoort en het zit in jullie verdiende en toekomstige nakomelingen, en jullie hebben het verdiend.

Dit komt omdat jullie het merkteken in 2012 zijn gepasseerd. Velen zouden kunnen zeggen: “Wow, ik zou daar wel willen zijn om dit te zien!” (Kryon grinnikt). Dat zullen jullie. Jullie allemaal…. allemaal!!!

En zo is het.

KRYON