Channeling 174: Anchorage, Alaska. / Het Veld. Deel – 2.1

Live Kryon Channeling 174:
Anchorage, Alaska.

Het Veld. Deel – 2.

7 augustus 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Anchorage, Alaska.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt letterlijk opzij en zijn bewustzijn splitst zich. Hoe vaak hij dit ook doet, het is altijd nieuw voor hem. Hij weet wat hij kan verwachten maar het is elke keer weer een beetje anders. Lieve mensen, dit is channelen op de manier waarop hij dit doet en, zoals wij al eerder hebben gezegd, is er geen algemene manier om te channelen. Een mens zal zich open stellen en er kan een channeling komen in de vorm van een lied of een groots schilderij zoals jullie nog nooit hebben gezien. Sommige van de grootste scheppingen van de eeuwen die jullie hebben ervaren en waar jullie van hebben genoten, zijn gechanneld. De grootste melodieën op de planeet – zij zijn gechanneld. (Mozart kon bijvoorbeeld in zeer korte tijd, foutloos de partituur van een muziekstuk opschrijven. Henk) De prachtigste beeldhouwwerken die jullie aanspreken zijn gechanneld.

Deze verbinding met de Schepper komt op vele manieren tot uiting, maar zelfs degenen die woorden spreken, zoals mijn partner, hebben vele manieren om dit te doen.

Sommige mensen moeten letterlijk uit hun eigen bewustzijn gehaald worden waardoor zij niets onthouden. Dan heb je mijn partner die heeft gevraagd om aanwezig te blijven. Omdat hij het op deze manier deed duurde het voor hem langer om te begrijpen wat er is gezegd, om het te herkennen, en om de boodschappen op hun integriteit te kunnen beoordelen.

Lieve mensen, vanmorgen bracht ik een boodschap en die wil ik later in deze channeling samenvatten voor degenen die luisteren en lezen.

De boodschap vertelde over een concept dat wij nogmaals willen bekijken. Het is een concept waar velen nog nooit over hebben gehoord en ik wil jullie daarover vertellen en er ook nog iets aan toevoegen. Dit gaat zo direct gebeuren maar voordat ik verder ga wil ik jullie vertellen dat het geen toeval is dat jullie naar de stoelen zijn gebracht waarin jullie luisteren en lezen. Lang nadat jullie deze stoelen hebben verlaten gaat deze boodschap nog door. Voor degenen die hier lichamelijk aanwezig zijn is er vaak een zeer lineair denken dat weet hoe dit soort meetings verloopt. Dit denken zegt: jullie komen naar een gebeurtenis en als het voorbij is, is het voorbij. De channelaar vertrekt ook, en het is voorbij. Ik wil jullie echter vertellen dat dit helemaal niet zo is.

Die verbinding die er was blijft intact. Als jullie vandaag een verbinding hebben gehad die anders dan anders voor jullie was, plezierig voor jullie was, die compassievol was, die als Thuis voor jullie voelde, hebben jullie een verbinding gelegd met Spirit. Als de channelaar vertrekt, zelfs lang nadat hij is vertrokken, blijft de verbinding in stand.

Wij hebben het heel vaak gezegd maar jullie dienen het steeds weer te horen: Jullie zijn nooit alleen – nooit! Er is altijd een groep bij jullie, letterlijk. Het is dezelfde groep die hier altijd is, maar als jullie een verbinding hebben gelegd zullen jullie die beter voelen. In feite hebben jullie dan toestemming gegeven om de “deur te openen” en meer van hen binnen te laten. Ik vertel jullie straks meer over wat ik vanmorgen heb gezegd want het is een onderdeel van deze les over Het Veld.

Wordt vervolgd