Anchorage, Alaska. / Het Veld. Deel – 2.2

Live Kryon Channeling 174:
Anchorage, Alaska.

Het Veld. Deel – 2.2

7 augustus 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Veld. Deel 2

Een tijdje geleden begonnen wij te spreken over iets dat in de natuurkunde zeer vreemd is en schijnbaar nieuw. Wij spraken over iets dat Het Veld wordt genoemd. Het fenomeen hiervan was gekend in de natuurkunde onder vele namen en wij zeggen het hier nogmaals: degenen die dit willen omschrijven als met je mee gaand of als een verstrengeling hebben alleen maar een deel van het verhaal te pakken. Het Veld is iets dat zeer reëel is en het speelt een grotere rol dan ooit in de nieuwe energie op deze planeet. Wij noemen Het Veld gekscherend: “Natuurkunde met een bepaald gedrag”.

Jullie verwachten dat er een balans is in natuurkunde, nietwaar? Het antwoord is altijd Ja. Jullie verwachten dat natuurkunde en biologie samenwerken om altijd dingen te scheppen die goed werken, nietwaar? Nogmaals is het antwoord Ja. Jullie weten ook dat er een bepaalde specifieke soort van harmonie is die gebeurt, een symbiose tussen de elementen van de natuur en de natuurkunde. Als jullie proberen om een attribuut te verstoren, verstoort dit hen allemaal.

Het is moeilijk voor de mensheid om ooit iets in balans te krijgen dat uit balans is in de natuur of in de natuurkunde, omdat de mensen het veranderden. Jullie weten dus al dat de natuur hunkert naar een bepaalde soort van balans en de natuur zorgt daar ook voor of er nu mensen zijn of niet.

De wetenschap (h)erkent dus dat er een systeem is. Jullie persoonlijk weten ook dat er een systeem is in het bovennatuurlijke. Maar Het Veld is iets dat boven alles staat en verder dan alles gaat en Het Veld begint zich op deze planeet op een grootsere manier te presenteren vanwege de opwaardering.

De mijlpaal is gepasseerd

Toen jullie de opwaardering van 2012 voor elkaar kregen, lieve mensheid, was het bijna alsof jullie zeiden: “Ik blijf.” Er is een evolutionair proces dat zich begint voor te doen, en wij hebben het daar vaak over gehad. Maar in dit proces is er ook een katalysator die zich gaat voordoen. Het is een katalysator die de natuurkunde van de realiteit die om jullie heen is begint te beïnvloeden en die feitelijk samenwerkt met harmonieuze dingen waar jullie aan werken. Wij hebben dit vaak al eerder gezegd: “Jullie hebben de wind in de rug in deze nieuwe energie!” Het is meer dan dat.

Het Veld, zoals wij dit eerder hebben gedefinieerd, is een welwillende energie om jullie heen die harmonie wil scheppen. Het duwt dingen samen om harmonie te scheppen. Jullie zouden direct kunnen zeggen: “Wacht even. Natuurkunde wordt geacht helemaal absoluut en statisch te zijn. Het is een set van regels die bepalen hoe dingen werken. Het is niet iets dat bewustzijn heeft.” Dit is inderdaad wat jullie hebben geleerd en toch vertel ik jullie dat er een natuurkunde wet is die definieert hoe dingen werken en die een attribuut heeft dat probeert om dingen te verbinden. Kan dit waar zijn? Lieve mensen, dit is niet anders dan Moeder Natuur of Gaia. Het is gewoon een andere soort symbiotische relatie, alleen is dit er een van de verbinding of de relatie van de mens met de Creatieve Bron. Het is iets dat dingen samen duwt, hen anders laat werken en deuren en straten van harmonie opent.

Het wordt Het Veld genoemd. Wij zullen hier verder over spreken, maar op dit moment wordt Het Veld steeds duidelijker en het begint andere soorten dingen te scheppen dan jullie zouden kunnen verwachten.

Eerder vanmorgen

Terug naar de boodschap van vanmorgen: Ik begon ermee om jullie te vertellen dat er redenen zijn waarom mensen in bepaalde gebieden wonen waar geen oorlogen gevoerd worden. Als jullie kijken naar waar de meeste channelaars van de laatste 25 jaar vandaan komen, zal dit uit landen zijn die geen oorlog(en) hebben gehad. Dit komt omdat het kristallijnen raster van deze planeet zich herinnert wat mensen door de eeuwen heen doen en zich in de huidige tijd presenteert aan degenen die daar nu leven. Dus degenen die frisse plaatsen over de hele planeet kunnen vinden, waar geen lagen van drama en oorlog, van dood en zorgen aanwezig zijn, bevinden zich letterlijk op maagdelijk bewust land – onaangeraakt door het duister van menselijk massamoorden.

Wordt vervolgd