Channeling 174: Anchorage, Alaska. / Het Veld. Deel – 2.3

Live Kryon Channeling 174:
Anchorage, Alaska.

Het Veld. Deel – 2.3

7 augustus 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Verbinding van de Oude Ziel

Deze soort land schept ook iets dat Het Veld nu meer gebruikt. Vele mensen worden naar bepaalde gebieden op de planeet geroepen en vragen zich af waarom dit gebeurt, waarom zij daar leven.

Het lijkt ook niet uit te maken welke temperatuur daar heerst (Glimlach – deze channeling werd gehouden in Alaska!) Jullie komen naar een plaats en daar blijven jullie. Zelfs als jullie weggaan worden jullie constant teruggetrokken. Er is een bepaald soort bewustzijn dat een plaats met deze natuur doordringt – over de hele planeet. Het is iets waar ik over wil spreken.

Mijn partner was laatst op een plaats die Patagonië wordt genoemd – prachtig, ver weg, ongerept. Er leven zeer weinig mensen, maar degenen die dit wel doen zullen jullie vertellen dat er nergens ter wereld een gelijksoortige plaats is. Misschien voelen zij zelfs dat zij zijn geroepen om daar te wonen. Sommigen van hen wonen er zelfs alleen. Er zijn andere plaatsen zoals deze waar geen grote oorlogen zijn gevoerd, geen massavernietiging en die lagen en lagen hebben van geschiedenis die schoon is. Degenen die daar leven voelen dit. Er zijn plaatsen waar er een betere verbinding is met Gaia en de natuur dan op andere plaatsen op de planeet.

Deze uitleg zou degenen van jullie die luisteren of lezen moeten helpen, die leven op enkele van deze plaatsen en zich afvragen waarom zij daar zijn. Wij hebben hierover gesproken terwijl wij in de woestijnen waren, in de wildernis, de eilanden en op de bergtoppen. Wij hebben hier over de hele planeet over gesproken en over waar deze plaatsen zich bevinden. Er gebeurt iets met jullie. Als jullie op een van deze plaatsen leven zal ik zeggen dat vanwege deze energie er een sterkere verbinding is tussen jullie en de hele mensheid! Jullie dachten dat jullie kluizenaars waren, nietwaar?

Degenen van jullie die oude zielen zijn, zijn verbonden met andere oude zielen. Wisten jullie dit? Deze verbinding is esoterisch en niet fysiek. Het is jullie esoterische familie. Luister, er zijn vele oude zielen op plaatsen die niet ongerept en helemaal niet fris zijn. Denk aan degenen in het Midden Oosten aan beide zijden van de situatie. Zij bevinden zich op land dat altijd rijp is voor problemen. Zij leven op laag na laag van verschrikking, Zo diep als zij graven, zij vinden andere steden die werden veroverd en ingenomen met veel zorg en dood. Welke kansen hebben zij als zij in een meditatieve staat gaan? Hoe kunnen zij zelfs naar een plaats van neutraal bewustzijn gaan? Hoe kunnen zij beginnen om een vredige gelaatsuitdrukking te scheppen die komt met een zuivere energie? Het antwoord? Ik zal jullie dit voor het eerst vertellen: Het Veld harmoniseert hen samen.

Zij kunnen in een meditatieve staat gaan en een verbinding hebben met wat er in jullie gebied is en wat jullie daar vasthouden. Zij kunnen de absolute pracht voelen, de frisheid en de maagdelijkheid van het land. De verbinding met Gaia die er op deze plaatsen is kan door hen gebruikt worden terwijl zij er zelfs niet zijn! De reden hiervan is dat degenen die zich op die plaatsen bevinden het naar hen uitzenden terwijl zij dit zelf(s) niet weten. Dit is een onderdeel van wat oude zielen doen en het is nieuw en zeer esoterisch.

Als jullie dus waar dan ook, waar op de planeet dan ook, op een van deze plaatsen leven en je bewust zijn van deze dingen, zijn jullie wat een Vuurtoren wordt genoemd – een transmitter voor wat jullie hebben en wat anderen niet hebben, maar wat zij wanhopig zoeken. Het is belangrijk dat jullie dit weten. Op plaatsen met moeilijkheden, over de hele wereld, worden zij geholpen omdat jullie in een van deze gebieden leven en deze energie voor hen vasthouden.

Dit is behoorlijk nieuwe informatie want het Veld heeft altijd bestaan, maar in deze nieuwe energie, na 2012, is het een van de fysieke attributen van Gaia die beginnen te veranderen en gaan opwaarderen. Deze verandering in Het Veld doet zich niet alleen voor omdat jullie opwaardeerden, maar het is getriggerd door de Pieken en Dalen* waar wij het al eerder over hebben gehad. Dit was de trigger om iets te laten gebeuren in het Kristallijnen Raster. Als deze 12 paar Pieken en Dalen na verloop van tijd erbij betrokken worden, zullen zij het Kristallijnen Raster uitlijnen naar een veel betere houding die zal samenwerken met een Hoger Bewust menselijk bewustzijn.

Gaia is hier echt meer bij betrokken dan ooit tevoren en dit is dus goede informatie voor die mensen die wensen om de ongereptheid en de pracht van Gaia willen voelen op een plaats waar deze gewoon niet bestaat.

Vele oude zielen bevinden zich op moeilijke plaatsen. Misschien middenin een grote stad, niet verbonden. Er kunnen overal mechanische dingen om hen heen zijn, magnetische velden die interfereren met het leven. Hoe kunnen zij ooit de pracht en de wonderen van Gaia voelen?

Ik zou tegen hen willen zeggen: stem je er gewoon op af omdat er overbrengers en vuurtorens zijn op deze hele planeet, in deze ongerepte gebieden die prachtig zijn en verbonden zijn met Moeder Aarde op een manier die solide is en voor altijd is. Ik nodig hen uit om dit te voelen. Dit is gewoon een van de nieuwe dingen. Oude zielen beginnen naar elkaar uit te zenden. Nu zullen jullie niet meer verrast zijn als dit soort dingen gaat gebeuren.

Interactie met Anderen

Er is ook nog een ander attribuut. Het is moeilijk om hierover te spreken omdat het te maken  heeft met de menselijke natuur, oude slechte gewoonten en angsten. Het is persoonlijk, maar noodzakelijk om vooruit te komen. Laat mij jullie dit vragen: Aan iedereen die dit hoort of leest: Hoe spreken jullie met anderen? Wat is het natuurlijke, neutrale punt? Ik vraag het publiek nu: hoe spreken jullie met anderen? Misschien zouden jullie zeggen: “Wel, ik moet een beetje krachtig zijn om te krijgen wat ik nodig heb, omdat ik op een moeilijke plaats leef. Ik benader de dingen dus met een beetje meer agressie dan de meeste mensen.” Ik zou jullie deze vraag willen stellen: “Betekent dit dat jullie onaardig tegen hen moeten zijn?” Het antwoord: “Wel, dat is niet mijn bedoeling, maar soms zeggen zij wel dat ik onaardig ben. Maar dit is de enige manier om te krijgen wat ik nodig heb.” En ik zeg: “Echt waar?”

Er gaat binnenkort iets gebeuren en ik wil jullie vanwege Het Veld vertellen wat dit is. Lieve mensen, al vele jaren heb ik verteld dat jullie in deze nieuwe energie niet meer op de bank kunnen blijven zitten. Wat ik hiermee bedoel is dat jullie niet kunnen claimen om het ene ding te zijn en dan weg kunnen gaan om een ander iemand te zijn. Dit heeft vele namen, maar de bankzitter is de beste naam hiervoor.

Bijvoorbeeld: jullie houden van deze boodschappen maar voelen je niet noodzakelijk betrokken bij deze esoterische dingen als de channeling voorbij is. Hoe behandelen jullie de ober die naar jullie tafel komt als jullie dineren? Is deze persoon een bediende of familie? Hoe behandelen jullie degenen op de weg die jullie afsnijden? Wat zeggen jullie over anderen als die niet aanwezig zijn? Nu zouden jullie kunnen zeggen: “wel, dat is een goed advies. Dank je, Kryon, ik zal aardiger zijn.” Maar dit is niet wat ik jullie vertel. Wat ik jullie wil vertellen is dat er iets nieuws aan de gang is. Zie je, Het Veld wil harmonie. Het probeert dingen samen te brengen en het begint in effect toe te nemen. “Wat?’’ zouden jullie kunnen vragen. “Hoe kan natuurkunde iets “willen?” Water loopt van de heuvel af. Wil natuurkunde dit?” Niet op een bewust niveau. Het schept dit volgens de Wet van de Zwaartekracht. Wat als er toegevoegde wetten van Harmonie zijn? Wat als hardheid ongewenste resultaten schept? Blijf bij mij….

Het Veld is overal om jullie heen. Jullie luisteren misschien naar Kryon en jullie zijn misschien naar esoterische bijeenkomsten geweest. Jullie hebben alles gehoord dat ik wilde zeggen over de pracht van compassie en hoe jullie gaan naar de Eeuw van Compassie. Jullie hebben zelfs gehoord wat compassievolle actie betekent. Jullie luisteren en luisteren, schudden je hoofd, en gaan dan naar buiten om te doen wat jullie willen doen.

Als iemand jullie niet bevalt, zijn jullie dan aardig tegen hem? De reden? Gewoonte. Het is de enige manier waarop jullie voorheen hebben geleefd. Misschien bracht het beledigen van mensen en hard tegen hen zijn jullie resultaten en werkte dit voor jullie? Voor jullie is dit gewoon de manier. Dan komen jullie terug naar onze bijeenkomst, luisteren naar Kryon, en voelen je heel goed. Daarna gaat de gewoonte weer verder. Dit zal niet langer meer werken, helemaal niet meer! Laat mij jullie vertellen waarom dit zo is.

Lieve mensen, Het Veld wil harmonie scheppen en dingen samenbrengen. Als Het Veld dingen niet samen kan brengen, raken dingen meer uit balans dan ooit tevoren. Als water niet door een geul van de heuvel af kan stromen, stroomt het naar andere plaatsen en schept overstromingen en vernietiging. Hoe zouden jullie het vinden om sneller oud te worden en dood te gaan? Als dit is wat jullie willen, ga dan door, bankzitters, omdat jullie eigen cellulaire structuur door Het Veld naar Harmonie geduwd zal worden die jullie afwijzen door jullie eigen gewoonten.

Deze afwijzing schept onbalans in jullie chemie. Dit zal resulteren in onbalans in jullie persoonlijkheid. Er is nog een ander attribuut voor deze onbalans en sommigen van jullie zullen het voelen en zich afvragen waarom jullie je steeds zo moe voelen. Zitten jullie op de een of andere manier op de bank?

Dit is zeer diepgaand en toch weten de meesten van jullie niet eens dat het gebeurt. Ik zal jullie vertellen dat degenen die hebben geleerd om compassie te hebben, langer zullen leven. Op dit moment gebeuren er dingen waarover wij jullie hebben verteld dat zij zouden gaan gebeuren en die nu gebeuren als jullie de mijlpaal zouden gaan passeren. Een van hen is dit: Jullie kunnen niet meer op de bank zitten. Jullie zijn op een bepaalde manier door intentie met Spirit verbonden of jullie zijn niet verbonden. Jullie kunnen niet net doen alsof omdat jullie lichaam dit weet!

Wordt vervolgd