Channeling 174: Anchorage, Alaska. / Het Veld. Deel – 2.4

Live Kryon Channeling 174:
Anchorage, Alaska.

Het Veld. Deel – 2.4

7 augustus 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, dit is geen straf, maar eerder een balans binnen een fysiek systeem. Het is een prachtig systeem. Het wil harmoniseren wat jullie doen, en het is een zeer welwillend systeem. Er zijn mensen die zeggen: “Wel, Kryon, Ik heb jou gehoord. Ik zou dit willen doen: Ik zou meer dingen in harmonie willen brengen, maar ik heb een heel leven lang deze gewoonten gehad. Dit is gewoon de manier waarop de dingen werken. Wat kan ik doen?” Hier is wat ik jullie wil vertellen: Met de nieuwe energie komt er een veel hogere reactie op een bepaald gegeven bewustzijn. Jullie intenties en affirmaties om te veranderen naar een compassievoller persoon kunnen wonderen teweeg brengen. Laat je lichaam het horen en Het Veld zal het horen.

Jullie intentie is energie. Het Veld is energie. Dit is natuurkunde en Het Veld zal jullie helpen bij dit proces.

Het zal de wind in jullie rug zijn en jullie zullen merken dat jullie over de dingen anders gaan denken en anders naar anderen zullen kijken, woorden anders zullen gebruiken en jullie gewoonten zullen veranderen. Velen rapporteren zelfs dat zij meer energie hebben door deze verfrissende verandering. Jullie gaan als nooit tevoren het helen voelen van jullie cellulaire structuur.

Problemen in jullie lichaam zullen sneller helen, wisten jullie dit? Dit is werkelijkheid. Haren zullen sneller groeien, nagels zullen sneller groeien. De reden? Omdat er een harmonie is die hier een zeer lange tijd niet is geweest. Jullie vormen een geul voor het water die er nooit eerder is geweest. Hoe zouden jullie het vinden om in de komende jaren te krijgen wat ik zojuist heb gezegd en je dit persoonlijk eigen te maken zodat jullie compassievoller zullen worden en minder snel kwaad worden? Al deze dingen zijn mogelijk omdat jullie Het Veld aan jullie kant hebben.

Denk eraan als een geweldige engelachtige aanwezigheid die er klaar voor is om jullie te helpen met alles wat jullie vragen te worden – compassievoller, meer als een meester.

Ik heb jullie de gevolgen al verteld en het is niet alleen dat jullie langer zullen leven. Mensen zullen jullie omhoog-gang opmerken, de mensen direct om jullie heen. Als jullie jong genoeg zijn zullen jullie kinderen het merken. Mag ik het zeggen: zelfs jullie huisdieren zullen het merken! Zij zullen naar jullie toekomen terwijl zij dit voorheen niet deden omdat jullie nu vrede uitstralen uit het patroon van jullie Merkabah, een multidimensionaal patroon dat heel anders is dan het vorige patroon. Dieren kunnen dit voelen. Geen boosheid, maar weinig drama, een vredige uitstraling – jullie zullen compassie feitelijk uitnodigen.

Lieve mensen, ik zou jullie deze informatie niet geven als het niet zo was. Ik wil dat jullie klaar zijn voor nog meer van dit. Het gaat overal op de planeet beginnen, maar ik spreek met name tegen oude zielen die bankzitters zijn en willen veranderen. Doe mee en geniet van de energie! Jullie zullen zien dat de resultaten van de nieuwe compassie veel grootser zijn op anderen dan de gevolgen van waar jullie oude gewoonte toe in staat was.

Het is tijd om in lijn te komen met de Creatieve Bron die een energie is van ontwaken door je hele lichaam heen. Hij is hier voor jullie en is er altijd geweest. Het makkelijkste wat jullie kunnen doen is ontspannen en de compassie vinden die daar altijd is geweest. Dit zijn de dingen die ik jullie vandaag wilde vertellen. Dit zijn de dingen die gezegd moesten worden. Dit is wat er gebeurt binnen de opwaardering. Jullie zullen het op vele manieren gaan zien want zelfs degenen op de planeet die niet hebben geïnvesteerd in spiritualiteit zullen gelijksoortige resultaten zien bij het toepassen van compassie.

Luister, lieve mensen, oude energie en donkere manieren zullen nog lang bij jullie blijven en proberen om zich weer te etaleren. Sommigen zullen jullie zelfs vertellen om GEEN aardig persoon te zijn. Zij zullen jullie vertellen dat vriendelijk zijn zwak is en jullie vragen: “Wil jij zwak zijn?” Het is een oude truc om jullie erin te luizen om terug te gaan naar de manieren van het verleden, en velen zullen erin trappen.

Wat zijn de resultaten?

Degenen die onvriendelijk zijn zullen onvriendelijkheid brengen, zij zullen onbalans brengen; zij zullen hun eigen manier manifesteren. Degenen die gracieus en compassievol zijn zullen dingen aantrekken die prachtig zijn, en dit werkt. Let maar op. Let ook op de bedriegers, want er is nog steeds een veldslag aan de gang. Het was zo dat jullie neutraal handelden op de planeet. Niet nu. Er zijn mensen die zouden vragen: “Hoe kan zo iemand bestaan en zo lelijk doen tegen anderen? Hoe kunnen zij ’s nachts slapen? Deze dagen zijn voorbij en zij zullen ’s nachts niet slapen. Zij zullen uiteindelijk hun eigen overlijden scheppen. Er zijn situaties in aantocht die jullie juist dit zullen laten zien.

Hier is de uitbetaling: Er is meer licht op deze planeet dan ooit tevoren. Het schept verschillende dingen en wij hebben dit eerder gezegd. Jullie zullen zien dat het duister tegen jullie zal vechten als nooit tevoren en let erop dat het Veld van Harmonie alles gaat beïnvloeden. Het is bijna als de pracht van Moeder Aarde die begint om de mensheid ook te beïnvloeden. Het Veld zal proberen om symbiotische systemen te scheppen die samenwerken met compassie en schoonheid.

Het gaat de menselijke natuur veranderen en ook dit hebben wij eerder verteld. Houd dit vast, oude zielen, en verwacht goede dingen – wat jullie ook zien of in het verleden hebben verwacht.

Ik ben Kryon, verliefd op de mensheid en ik feliciteer jullie met jullie aandeel in de opwaardering.

En zo is het.

KRYON