Berichten ontvangen van Spirit

Berichten ontvangen van Spirit

27 november 2023/ Geplaatst 11 februari 2024

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Goedendag, Lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze magnetische dient heeft zeker te maken met het bewustzijn en de relatie met verandering van het magnetische Veld die aan de gang is en dat brengt naar wat wij een diepere wijsheid noemen in het bewustzijn. Een eleganter bewustzijn. Er is een ontwaken aan de gang.

Intuïtie, communicatie van Spirit….dit was een heerlijke vraag die jullie op een prachtige plaats op Gaia hebben gesteld. Meditatie heeft jullie gebracht naar een plaats waar jullie kunnen luisteren en stil kunnen zijn en in een samenwerking kunnen zijn met de energie van Gaia. Er is geen perfectere plaats. Dit is een van de soort plaatsen waar jullie naartoe kunnen gaan om je intuïtie te laten bloeien.

Lieve mensen, er is een gezegde dat wij gebruiken en dat is: Mensen hebben vrije keuze…het gezegde dat wij vanaf het begin hebben gebruikt is dat de mens informatie zal krijgen als hij daarom vraagt. Als er geen vraag is, zal er ook geen antwoord zijn. Maar als jullie jezelf in een positie brengen van het willen hebben van intuïtieve gedachten komen die van het bewustzijn van de ziel, en als jullie jezelf in die positie plaatsen gaat het beginnen.

Iedereen is anders….heel anders. Er zijn mensen die reizen naar plaatsen die heel rustiek en prachtig zijn en mediteren daar een tijdje en in dat moment van bestaan in de tijd zullen er instructies voor hen komen en die door hun geest kunnen gaan zoals intuïtie dat doet, maar het zal helder zijn en zij komen terug en zeggen dat zij op een rustige plaats waren en informatie hebben ontvangen.

Zijn er anderen van jullie die niet mediteren? Ook hier hebben wij het eerder over gehad. Er zijn zovele soorten mensen en wat zij doen om in gesprek te zijn met hun ziel. Sommigen zullen mediteren en dat is hun manier en anderen zijn druk bezig. Het lijkt tegenovergesteld aan elkaar, maar dat voor hen voldoet…zij moeten productief zijn en dingen DOEN.

Als jullie kijken naar enkele van de meest verbazingwekkende uitvindingen op jullie planeet kwamen deze naar de uitvinders als zij niet daaraan dachten. Dit is wat de “doener” nodig heeft. Hij zegt dat hij dit en dat zal doen en tegelijkertijd komt er een intuïtieve gedachte als zij niet daaraan denken en iets zal weten dat hij daarvoor niet wist.

Hebben zij erom gevraagd? Ja! Omdat zij Doeners zijn en omdat zij dit of dat doen iets ontvangen dat zij nodig hebben….een intuïtieve gedachte brengt hen naar een plaats die zij niet hebben verwacht.

Hier is wat ik jullie wil zeggen: IEDEREEN die intuïtieve gedachten wil hebben van Spirit…boodschappen, als jullie willen, van Spirit, van jullie ziel, over een nieuwe richting die jullie geacht worden in te slaan…daar is jullie vrije wil bij nodig. Omdat jullie zeggen: “Ik wil dit soort boodschappen ontvangen”. Lieve Spirit, breng mij naar de plaats waar ik de intuïtieve gedachten krijg die ik nodig heb zodat ik weet wat ik kan doen!”

Maar dit is alleen maar de eerste stap. De volgende stap is het interpreteren van de intuïtie. Hier is een uitleg van interpretatie. Wat er eerst gebeurt is de boodschap en niets over de manier voorop jullie je eigen vooroordeel hebben met je interpreteren ervan. Snappen jullie dit? Soms krijgen jullie een flits van intuïtie en zeggen: “Dat kan niet kloppen. Dat kan nooit werken. Dat is niets voor mij!” Het is inderdaad niets voor jou want het brengt je naar een plaats waar je nog nooit bent geweest. Het is een idee of een concept dat je niet hebt verwacht of waar je een flits van een visie hebt van een strand of zoiets en zelfs helemaal niet in de buurt bent van een strand.

Maar dat is de boodschap. Je gaat het zien en gaat er zijn en daar misschien iemand ontmoeten….er gaat daar iets gebeuren.

DAT is de manier waarop wij communiceren.

Nummer een: Jullie vrije keuze om te zeggen dat jullie dit willen.

Nummer twee: plaats jezelf op wat comfortabel is voor jou – of dit nu een meditatie is, of bezig zijn of heel ergens anders mee bezig zijn…iets waarvan JIJ weet dat het een tijd is waarop jij dingen ontvangt. Je doet deze dingen bewust….en wacht en ondanks dat je het druk hebt, wacht je toch, omdat het zal gebeuren in de kreukels van het feit dat je er juist niet aan denkt.

Lieve mensen, dit is de magie van de intuïtie. Dit is de manier waarop wij tegen jullie spreken. Er is een verbinding….een prachtige verbinding tussen jullie en je ziel. In je bewustzijn, dat je ziel toebehoort, niet je hersenen…daar in die ziel is de plaats waar jullie intuïtie leeft…en vaak spreekt die tegen je.

Er zijn zoveel voorbeelden van prachtige intuïtie! Mijn favoriet is de moeder die bijna gaat slapen en een intuïtieve gedachte heeft dat haar kind in de andere kamer aandacht nodig heeft, opstaat, en ziet dat het kind inderdaad hulp nodig heeft. De moeder gaat weer slapen en denkt: ”Wat een mooi ding hebben wij als moeders!” Dit is niet alleen bij moeders, lieverds. Jullie bewustzijn komt even tussenbeide en brengt jullie deze informatie….sta op en ga naar de andere kamer!”

Breng dit nu eens naar een schaal die veel groter is. Dit is voor alle mensen beschikbaar die hierom hebben gevraagd. De moeder zou kunnen zeggen: “Wacht even, hier heb ik helemaal niet om gevraagd!” Dit brengt jullie bij de uitdrukkingen die zo vaak worden gebruikt over de intuïtie van vrouwen. Jullie zijn hiervoor geschapen. Het is een deel van het grootbrengen van kinderen door intuïtieve gedachten over wat zij nodig kunnen hebben. Dit is vragen…want jullie die het kind hebben kennen dit: “Lieve Spirit, laat mij zien hoe ik met dit kind moet werken en deze intuïtie te hebben!”

Het gaat allemaal een beetje anders als het over spirituele informatie gaat, maar het proces is hetzelfde. Jullie ziel is in verbinding met je en de tijd waarop jullie het willen, of de tijd waarop jullie het niet verwachten, maar wel op de tijd waarop jullie het hebben gevraagd.

Dit is het antwoord op de vraag op welke manier Spirit met de mens werkt…met name met de oude ziel, en dat opent weer een ander onderwerp. Hoe lang geleden is het dat ik jullie vertelde dat je 24e paar chromosomen dat jullie hebben multidimensionaal is en dat jullie dit niet kunnen zien onder de microscoop.

Men begint te ontwaken. Ik vertelde jullie dit de afgelopen maand, en dit verhoogt alles als het op communicatie met Spirit aankomt. Ik zou het fijn vinden als jullie terug kunnen gaan en luisteren naar de Cirkel van Twaalf waarin wij jullie deze informatie brachten. De channelings die volgden over het planten van de zaden, vertelden jullie alles waar dit planten van de zaden allemaal over gaat. Het is tijd voor die zaden om zich te openen, figuurlijk, want dit is jullie nieuwe gereedschapskist, en daarin zit ook een verhoging van jullie communicatie waarom jullie hebben gevraagd.

Lieve mensen, dit is het begin van een geheel nieuw paradigma voor de oude ziel…als jullie dit willen….als jullie hierom vragen….om naar het volgende niveau te gaan, als jullie het zo willen uitdrukken, om nog betere communicatie en intuïtie te hebben …wat jullie erfgoed is. Het is een tijdcapsule die jullie altijd met je meedroegen, oude zielen, en die opent zich nu.

Dit is het antwoord wat ik wilde geven.

En zo is het.

Kryon