Big Sky, Montana. / De Toestand van de Aarde. 3

Live Kryon Channeling 182:
Big Sky, Montana.

De Toestand van de Aarde. 3

4 juni 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoe zal deze weersverandering de mensheid nu beïnvloeden in dit liefdesverhaal? Hoe werkt dit precies? Het betekent dat jullie, en ook de grootste levenscyclus op Aarde, genoeg te eten zullen hebben. De oceaan is een leverancier van leven, voedsel voor de planeet, voor de levenscyclus van Gaia zelf. De Aarde moet dit voor jullie doen en het is allemaal zeer gerelateerd aan de zonne-activiteit en nog veel meer.

Het liefdesverhaal gaat verder, nietwaar? Kijk naar de timing. De oceaan ververst zichzelf vlak na de opwaardering. Wat is de opwaardering? Het is een vernieuwing, een absolute vernieuwing van de beschaving zoals jullie die kennen. Jullie zijn het ijkpunt gepasseerd alwaar vernietiging en het einde werden verwacht. Jullie zijn te laat voor een oorlog, en jullie weten dit. De sociologen krabben zich op het hoofd. De wetenschappers ook. Dit is een zeer ongebruikelijke tijd voor de mensheid. Hier, in jullie seminar, is er een team van mensen die jullie de waarheid vertellen over wat er gebeurt, en zij zijn wetenschappers!

De wonderen die voor jullie liggen, en wat zij beschrijven, lieve mensen, is het liefdesverhaal. De Aarde wordt voorbereid zodat jullie genoeg voedsel zullen hebben. De opwaardering is jullie beslissing, gaat tegen alles van jullie profetieën in, om op deze planeet te blijven en jezelf niet te vernietigen.

Jullie gaan af op een hoger bewustzijn en de ideeën die gaan komen zullen uiteindelijk aanvaard worden en niet afgewezen. Het zal de eerste tijd in jullie beschaving worden waarin deze ideeën geaccepteerd zullen gaan worden.

Aangaande hoger bewustzijn – uiteindelijk zal er een tijd komen waarin jullie elkaar niet meer vermoorden. Ik heb dit eerder gezegd, lieve mensen. Luister naar mij – het einde van oorlogen op Aarde is niet het einddoel. Het is het begin, want als er geen oorlog is zullen jullie uitvindingen en natuurkunde gegeven worden – nieuwe natuurkunde die jullie niet zullen gebruiken voor het produceren van wapens. Dit is waar het werkelijk begint. Er zullen nieuwe paradigma’s komen over het voeden van jullie zelf, jezelf verwarmen en het scheppen van een veel betere gezondheid voor iedereen. Langzaamaan zal er een beter gevoel voor integriteit en compassie komen dat het einde van het lijden op de planeet zal betekenen en het begin van politiek die zinvol zal zijn, regeringen waarbij hetzelfde het geval is en een algemeen samenkomen van de bevolking en het is geen meetkunde.

Jullie zullen zelf niet voor overbevolking zorgen, zoals de doemvertellers jullie vertellen. Er is een reden voor een bevolkingsexplosie. Het is onwetendheid.

Hoe ik weet wat er gaat komen? Ik heb het gezien, ik heb het gezien! Jullie niet, dus neem deze informatie in je op, ga naar buiten en zeg: “Misschien wel, misschien niet. Het is een fantasie die kan gebeuren!”

Sociaal gezien, begint het nu. Hebben jullie dit gemerkt? Niets zal hetzelfde blijven. Als deze veranderingen beginnen zal de reactie daarop vaak angst zijn.

Als jullie zien dat de economie gaat bloeien en verandering en een nieuw paradigma beginnen, zal er angst zijn. De nieuwe paradigma’s zijn er om feitelijk oude systemen te redden die systematisch gebroken zijn. Maar als dit begint zullen velen dit niet leuk vinden. Mensen willen dat alles hetzelfde blijft en als verandering begint zullen er mensen zijn die opstaan en zeggen: “Zien jullie, het is de ondergang van de planeet! Hij komt eraan! Wij hebben het jullie verteld.” Zij doen dit zelfs al!

Jullie zijn nu vijf jaar in deze opwaardering. Moeder, hoe lang duurt het om een kind op te voeden? Ik hoor vanuit het publiek dat dit veertig jaar duurt, maar dit is niet altijd het geval (gelach). Laten wij zeggen, twintig jaar. In die tijd is het liefdesverhaal van jullie naar het kind er altijd, wat er ook gebeurt.

Of zij nu drie of vijf of elf of zeventien zijn, het liefdesverhaal blijft, hoezeer zij ook schoppen en schreeuwen, schelden of gefrustreerd zijn. Het liefdesverhaal gaat verder, zelfs als zij problemen hebben over hun eigenwaarde of in een depressie belanden.

Jullie zijn er en doen je best, omdat de liefde van een ouder ongeëvenaard is.

Jullie geven geboorte aan een nieuwe energie en een nieuw paradigma op de planeet en jullie zijn vijf jaar oud (de tijd sinds deze opwaardering begon). Jullie beginnen je te roeren en gaan vragen stellen: “Gebeurt dit echt? Is dit echt een opwaardering of is dit het einde van de wereld zoals ons jaren geleden is verteld?” Het is de menselijke natuur om in angst te gaan, wat er ook gebeurt.

Ga even met mij terug in de tijd, duizenden jaren terug. Ga mee en stel je even voor dat jullie bij een kleine groep horen die Israëlieten wordt genoemd. Jullie zijn er klaar voor om iets diepgaands te gaan doen – uit Egypte vertrekken. Jullie hebben jarenlang geleden en de verschrikking als slaven doorstaan. Jullie mensen leven niet lang en jullie weten waarom dit zo is.

Generatie na generatie werden jullie in slavernij gehouden maar opeens veranderde dit. Jullie zagen het met je eigen ogen, Israëlieten. Jullie hebben de wonderen, de een na de ander, zien gebeuren waardoor Farao van gedachten veranderde. Jullie zagen alle wonderen totaan het grote wonder: de doorgang door de zee. Dit was niet esoterisch. Dit was het echte leven.

Het was tijd om te vluchten en jullie verzamelden je dingen en gingen als kleine groep door de woestijn en keken altijd achterom of er geen moeilijkheden kwamen. Jullie gingen door de Rode Zee (die toentertijd de Rietzee werd genoemd) en jullie haalden de overkant en Farao achtervolgde jullie niet. Dit is het wonder aller wonderen! Jullie hebben het gered! Jullie zijn vrij! Jullie hebben het met je eigen ogen gezien en dit werd diep in jullie geheugen gegrift. Jullie hebben het gezien en het was werkelijkheid.

Toen liepen jullie rond in de woestijn, op weg naar het beloofde land – jullie nieuwe land. Jullie liepen de woestijn rond in cirkels en de leuze was: “Hier komt het aan! Het beloofde land komt eraan.” Toch kwam het niet snel genoeg, nietwaar? Binnen vijf jaar hadden jullie enkele van jullie diepgaand wijze senioren verloren die de kern van de uittocht vormden. Degenen die over bleven deden hun best om jullie meer begeleiding te geven en op geduld aan te dringen, maar dit was aan dovemansoren gericht.

De jongeren begonnen bezwaar te maken tegen het leiderschap. De diepgaande beschaving die men had en die persoonlijk alle wonderen van de “Ene God” hadden zien gebeuren, begonnen te twijfelen en schiepen andere goden. Het ging gewoon niet snel genoeg voor iedereen en de groep was gefrustreerd. Herkennen jullie het patroon? Wees voorzichtig, lieve mensen zodat jullie de langzame groei als noodzakelijk zien en dit in wijsheid kunnen bekijken. Word niet zo ongeduldig dat jullie het spoor verliezen van wat er is gebeurd.

Niet zo lang geleden zat ik op een podium in Israël en vertelde de hedendaagse Israëli’s iets dat zij niet wilden horen. Ik vertelde hen dat zij nog steeds in cirkels liepen en dat het beloofde land het Nieuwe Jeruzalem is. Zij liepen in cirkels met het oude paradigma van hun ouders: haat en angst en oorlog en de verwachtingen dat de andere kant hetzelfde zou hebben en doen. Ik vertelde hen dat zij door zouden gaan met het lopen in cirkels totdat zij de oude manieren zouden laten vallen.

Andere voormalige vijanden van niet meer dan zeventig jaar geleden hadden hun oude bewustzijn losgelaten, maar zij hadden dit nooit gedaan – zelfs na meer dan duizend jaar niet. Het was tijd en zij zouden de weg naar vrede op Aarde leiden.

Ik zal jullie nu een diepgaande waarheid vertellen, lieve mensen. De Liefde van God zal geen einde aan deze planeet maken nu jullie pas vijf jaar oud zijn. Alles wat er is gebeurd is met jullie eigen vrije wil gebeurd. De precessie van de equinoxen heeft een tijdraam terwijl het een streep door de hemel trekt (de Melkweg). Het duurde achttien jaar om in het centrum te komen (de opwaardering van 21 december 2012) en het zal nog achttien jaar duren om daaruit te komen. Bij elkaar duurt het dus zesendertig jaar – een negen-getal van voltooiing.

Jullie zitten pas vijf jaar in een achttien-jarig raam van opwaardering. Wij hebben jullie verteld dat dit een tijd is waarin jullie het verschil kunnen maken. Luister naar wat er vandaag wordt gepresenteerd en heb geen angst omdat anderen jullie vertellen dat jullie bang moeten zijn. Er komt een mini-ijstijd aan om de oceaan te reinigen en deze planeet te voeden en jullie denken dat jullie dood zullen gaan vriezen? Ik denk dat dit aantoont hoeveel God van jullie houdt.

Kunnen jullie je voorstellen dat als jullie door dit alles heen gaan – de opwaardering, het beschikbaar hebben van alle informatie, alle wetenschap die eraan komt en succesvol tegen het donkere leger vechten – dat God en Gaia jullie dan wegblazen, uitgummen? Hoe voelt dit tot nu toe?

Lieve mensen, dit is een fantasie over verdoemenis die het overblijfsel is van een zeer oude energie.

Ik wil dat jullie de liefde van God vieren en ook de cycli die er zijn. Zij zijn nieuw voor jullie en dus moeten jullie nog zien wat zij betekenen. Jullie zullen het hel-en-verdoemenis-scenario moeten herschrijven waarmee jullie zijn opgegroeid en waar jullie constant over horen.

Jullie hadden onlangs een film, een ander soort sceience fiction film (Kryon spreekt over de film Arrival die aan de toeschouwers werd getoond). Het is een van de eersten in zijn soort sinds jaren, met aliens die de Aarde bezoeken en zij lijken in hun bewustzijn heel veel op jullie. Zij hebben jullie hulp nodig. In het verhaal kwamen zij niet om jullie te vernietigen; zij brachten geen zware wapens met zich mee; zij kwamen niet om jullie goud of jullie oceanen te stelen. Wat een concept!

Wordt vervolgd