Big Sky, Montana. / De Toestand van de Aarde. 4

Live Kryon Channeling 182:
Big Sky, Montana.

De Toestand van de Aarde. 4

4 juni 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er is leven in het Universum, lieve mensen, dat veel verder gevorderd is dan dat van jullie. Dit komt omdat zij hier veel, veel langer zijn geweest dan jullie. Zij zijn veel verder ontwikkeld. Ik zeg niet dat zij grotere hersenen hebben. Ik heb het over het feit dat zij veel meer compassie, wijsheid en intelligentie hebben dan jullie. Zij losten hun eigen vredesproblemen op en dat al millenniums voor jullie. Zij kijken naar jullie, maar zij hebben een politiek van: handen af, omdat jullie vrije keuze hebben. Zij hebben altijd naar jullie gekeken.

Zij kwamen en gingen en maakten zichzelf nooit bekend. Jullie hebben velen van hen gezien maar zij houden zich op afstand omdat jullie er nog niet klaar voor zijn.

Jullie staan op het punt om meer veranderingen te ervaren. Wij vertelden jullie vanmorgen dat de duisternis glimlacht als jullie bang zijn.

Het hangt van jullie af hoeveel jullie nog gaan glimlachen. Wij vertelden jullie dat jullie het duister niet kunnen doden en dat het de enige manier is om het doffer te laten worden door meer licht te scheppen. Hoe meer licht er is, hoe minder duister jullie op de planeet zullen hebben.

Jullie zitten nu op het punt van een grote sociale ontdekking. Hebben jullie gehoord wat er vandaag op dit toneel werd verteld. De wetenschap begint compassie te begrijpen, en ook samenhang en doelen vanuit het hart. Zij vinden uit dat deze samenhang genezing schept, grote opwaardering van de manier van denken en dat men verantwoordelijk is voor het brengen van compassie naar degenen die niet dachten dat dit mogelijk was. Lieve mensen, dit is de start van een welwillende verandering, niet het begin van verdoemenis. Ik wil dat jullie je dit herinneren.

Als jullie deze plaats verlaten en naar anderen luisteren, zullen er altijd mensen zijn die jullie vertellen dat “het einde nabij is!” Toen mijn partner een kind was was het eerste dat hij in de kerk leerde dat ”het einde nabij was.” Hij hoorde dit thema jarenlang van anderen: “Het einde is nabij!” Het is schijnbaar steeds nabij. Dit is wat jullie samenleving op zo vele manieren al jaren heeft verwacht.

Daarom vereist de box van realiteit waarin jullie zitten en waarmee jullie zijn opgegroeid, dat jullie bang zijn. Wij hebben jullie gevraagd om deze box te ontmantelen. Misschien is het tijd om een nieuw geloofsparadigma te scheppen dat vertelt dat alle voorgaande boxen vernietigd zijn geworden.

Oude zielen, jullie zijn de voorlopers van alles wat eraan komt. De opwaardering is er de reden van dat jullie hier in de stoelen zitten, later luisteren naar deze channeling of hierover lezen. Oude zielen, neem dit serieus. Als iemand jullie vertelt dat dit het: “Einde van de wereld is” wil ik dat jullie glimlachen en hen vertellen waarom dit niet zo is. Vertel hen dat God daarvoor teveel van hen houdt. Het is een oude boodschap die door mensen is ontwikkeld en niet door God!

Wat er nu gebeurt is het grootste liefdesverhaal van alles – hoeveel God van jullie houdt. Jullie zijn door de opwaardering gekomen en jullie begonnen de heuvel van verandering te beklimmen. Angstaanjagend? Dat kan het zijn. Angstwekkend? Kan zijn. Moeilijk? Dat zal het zijn. Wie zou dit beter kunnen doen dan degenen die honderden levens hebben geleefd en de wijsheid van Akasha hebben om op terug te vallen.

Wie zou de planeet beter kunnen helpen om hier doorheen te gaan? Het antwoord is: “JULLIE!!”

Dit is het grootse liefdesverhaal van allemaal. Het gaat tussen jullie en Spirit. Kunnen jullie dit voelen? Kunnen jullie vandaag misschien de samenhang voelen tussen jullie en mij nu ik jullie deze waarheid breng? Het is nieuws dat goed, fris en veelbelovend is. Jullie zullen het zien. De dingen zijn niet altijd wat zij lijken te zijn.

Ga op een andere manier van deze plaats vandaan als waarop jullie kwamen.

Begrijp dat jullie niet alleen zijn bij al deze dingen.

Dit is de boodschap van Kryon.

Laat het zo zijn.

En zo is het.

KRYON