Boston, Massachusetts / De Grote Ontsnapping. 1

Live Kryon Channeling 185:
Boston, Massachusetts

De Grote Ontsnapping. 1

11 maart 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Boston, Massachusetts.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ieder van jullie is absoluut uniek. Als jullie de menselijke ervaringen van het verleden zouden kunnen meten zouden jullie merken dat ieder op zeer vele manieren verschillend is. Jullie hebben, biologisch gezien, dan wel dezelfde organen op dezelfde plaats, maar de filters die jullie meedragen naar deze ontmoeting, dit leven, zijn diepgaand verschillend.

Wij hebben hier eerder over gesproken maar zeggen nogmaals dat de Bel van Vooringenomenheid waarmee jullie hier komen en die jullie “beschermt” en alle realiteiten tegenhoudt die zich niet in jullie Bel bevinden. Het beschermt jullie tegen het negatieve maar ook tegen het positieve. In plaats van hier binnen te komen met een open geest hebben jullie vooropgezette gedachten over de manier waarop jullie denken dat de dingen werken. Als jullie dus iets tegenkomen dat niet in je Bel van Realiteit zit, is jullie conclusie dat jullie het niet toe zullen staan. Jullie blokkeren het en praten er zelfs niet over.

Het grootste vooraf ingestelde van allemaal en degene die aanwezig is in het grootste deel van de mensheid, is de zienswijze over wat eraan komt. De toekomst, zoals wij al eerder hebben gezegd, wordt bijna altijd bepaald door wat de mensheid in de geschiedenis heeft ervaren. Met andere woorden: er wordt niet echt iets nieuws of positiefs verwacht en daarom is de mensheid ook ondersteboven als zich wel iets geheel nieuws voordoet.

Te jong om te herinneren

Lieve mensen, deze channeling wordt beschreven als De Grote Ontsnapping. Wij beginnen hiermee om jullie informatie te geven die al eerder werd gebracht in het seminar van vandaag omdat de hier aanwezige lezers zich hiervan niet bewust zijn.

Wij hebben het hier over een planeet die door zulke duisternis is gegaan, zoveel moeilijkheden, zoveel afschuwelijkheden en teleurstellingen dat men feitelijk vooraf ingesteld is geworden en hiervan meer verwacht. Lieve mensen, ik zal het nogmaals zeggen, mensen leven doorgaans niet lang genoeg om zich ook maar iets van de diepgang van deze dingen te kunnen herinneren!

Jullie levensspannen zijn belachelijk kort en jullie leven alleen maar een fractie van waar jullie voor werden ontworpen. Jullie zouden naar jullie gootvaders en overgrootvader moeten gaan en hen naar deze discussie moeten brengen om het hen volledig duidelijk te maken.

Als jullie hen nu terug zouden kunnen brengen, zoals ik eerder zei, zouden zij zeer onder de indruk en blij voor jullie zijn door de vele vrijheden die zij niet hebben gehad en de vreugde van dingen die jullie vandaag de dag (samen) kunnen doen, die zij niet hebben gehad omdat deze voor hen onmogelijk waren. Zij zouden zich verbazen over een “wereld in vrede’ met dreigende oorlogen en grote bedreigingen aan en van alle kanten, zelfs al zien jullie dit helemaal niet zo.

Zij zouden zich ook de oorlogen herinneren en het disfunctioneren dat hen liet ontstaan en hoe afschuwelijk en vol zorgen zij waren. Door hun volwassenheid konden zij duidelijk zien wat door de geschiedenis heen werkt en wat niet werkt en wat zij niet nogmaals mee wilden maken – nooit!!!

Maar jullie hebben deze dingen niet. Een zeer “jonge” mensheid heeft dus gewoon de tendens om het disfunctioneren te herhalen en verwacht feitelijk ook dat dit zich zal herhalen. Er is geen volwassen en rijp oud bewustzijn dat zich feitelijk al deze dingen kan herinneren op een diep en wijs niveau. Jullie blijven het disfunctioneren herhalen omdat jullie het verleden niet goed genoeg (her)kennen.

Het bewustzijn van het verleden wordt daardoor in jullie geest het bewustzijn van de toekomst. Dit veranderde allemaal in 2012. Dit heeft allemaal verband met het astronomische en met hetgeen er is voorspeld door de Ouden van deze planeet.

Deze precessie van de equinoxen die is veroorzaakt door de 26.000-jarige schommeling van de planeet, is de kern van deze oude profetieën. De mensheid die 23 paar chromosomen heeft is feitelijk door twee van deze cycli gegaan. Wat zeg ik nu? Ik zal het uitleggen: De mensheid die 23 paar chromosomen heeft lijkt op geen enkele andere levensvorm hier. Degenen die in de evolutiehiërarchie direct onder jullie zitten hebben 24 paar. Jullie hebben er 23. Jullie DNA werd veranderd. De 24 paar zijn er nog steeds maar wij hebben jullie verteld dat zij zich op een multidimensionale manier verstoppen. Dit maakt deel uit van jullie potentiële evolutie die aanstaande is.

Twee schommelingscycli van de Aarde behelzen dus zo’n 50.000 jaar. Dit geeft aan hoelang jullie samenleving heeft gewerkt aan de puzzel en sommigen van jullie zijn daar allemaal doorheen gegaan. Voor de twijfelaars in de zaal zijn dit lachwekkende feiten. Hun Bel is een resultaat van wat hen werd geleerd en daardoor is het een afgesloten Bel. Ik spreek dus tegen degenen die hiermee resoneren en weten dat zij hier eerder zijn geweest. Lieve mensen, het duister dat jullie hebben gezien en de afschuwelijkheden die jullie hebben ervaren zouden bibliotheken kunnen vullen. Er komt een ontwaken aan dat zal gaan reageren op deze herinneringen.

De Cirkel van de Tijd gaat omhoog

Ieder van jullie heeft elk geslacht gehad. Dit betekent dat jullie allen je kinderen geboren lieten worden. Jullie hebben allemaal kinderen verloren. Jullie zijn allemaal op het slagveld geweest. Jullie hebben allemaal een ander mens vermoord en al deze informatie en energie is nog steeds aanwezig in jullie Akasha.

Wat houdt al deze zorgelijke geschiedenis tegen om zich weer te herhalen? De wetenschap zal jullie vertellen dat de tijd in een rechte lijn gaat en dat die feitelijk in een cirkel bestaat. Het gaat rond en het gaat nogmaals rond en daar komt het weer. Met deze informatie is het niet zo gek dat de mensheid vastzit in een constante cirkel van oorlogen. Toch begon dit alles in de tachtiger jaren te veranderen en in de periode die jullie de Koude Oorlog noemden was er een bewustzijn – een zekerheid – dat jullie een volgende oorlog op deze planeet niet zouden overleven en het idee van een Aarde in vrede begon zich te ontwikkelen. De ontwikkeling van welke hoop dan ook werd nog slechter door jullie huidige voorspellingen van hel en verdoemenis rond het jaar 2000 en 2012.

Toch kwam het jaar 2000 en ging het weer voorbij en het jaar 2012 kwam en ging weer en er was geen Armageddon en geen ondergang van de menselijke soort. In plaats daarvan was er een vervulling van Oude voorspellingen en zijn jullie het “merkteken gepasseerd” naar de nieuwe energie. Dit was een frisse start en dit is de hele reden waarom Kryon hier is.

Wordt vervolgd