Boston, Massachusetts / De Grote Ontsnapping. 4 / Toch werkt het!

Live Kryon Channeling 185:
Boston, Massachusetts

De Grote Ontsnapping. 4

11 maart 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Toch werkt het!

Hier dient dus een interessante beslissing genomen te worden en het is er een die belangrijk is in het denken van vandaag. Vraag: Sluiten jullie je aan bij wat de wetenschappers zeggen of gaan jullie naar de echte resultaten kijken, hoewel het niet uit te leggen is? Onthoud dat de wetenschap alleen maar weet wat zij tot nu toe heeft ontdekt. Homeopathie werkt! Waarom?

Dit zeer oude systeem van genezen werkt omdat de intentie is die in de tinctuur wordt gebracht, als die is gemaakt en opgenomen in het lichaam dat het “ziet.” Degene die het pilletje onder zijn tong legt geeft aan het innerlijk aangeborene instructies over wat het dient te doen.

Hebben jullie dit gehoord? Het instrueert het innerlijk aangeborene, net zoals de hypochonder dit doet met een bewustzijn van angst. De wetenschap zal jullie vertellen dat wat de hypochonder doet ook onmogelijk is en toch is het gewoon in jullie cultuur en zien jullie dit iedere dag.

Instructies die Werken

Vanwege dit alles, lieve mensen, hebben wij al bewijs dat de chemie in je lichaam in staat is om instructies aan te nemen, zowel negatief als positief. Jullie kunnen het instructies geven en het neemt deze instructies aan. Wat is dus het probleem? Laten wij nog even verder kijken. Hoeveel van jullie zijn begonnen met het geven van instructies aan je lichaam dat de toekomst goed is, dat goede gezondheid wordt verwacht en dat jullie het verleden her-lijnen en angst elimineren? Het is zaak dat jullie je lichaam vertellen om iets te verwachten dat onbekend is en nooit eerder is gebeurd. Jullie zijn vooringenomen om te denken dat het onbekende slecht zal zijn!

Eerst wil ik dit kwijt: Het idee van het onbekende is een vooroordeel. Wat denken jullie als jullie een wegwijzer langs de weg zien staat die zegt: “Alles vanaf hier is onbekend?” Dat wordt als negatief gezien, nietwaar? Jullie stappen dus in het ontkennen van het onbekende en hebben direct groot alarm en zijn heel bang. “Ik vind het niet leuk om hier te zijn!” zeggen jullie dan.

Lieve mensen, dit komt omdat mensen willen weten waar zij naartoe gaan. Het is een vooroordeel!

“Kryon, hoe kunnen wij ons goed voelen over het onbekende?” Laat mij jullie vragen: Waarom is dat zo’n probleem? Waarom moeten jullie alles analyseren? Waarom moeten jullie de toekomst intellectualiseren? Het antwoord is: gewoonte! Het onbekende kan feitelijk heel goed zijn! Jullie lopen in ontkenning en zeggen: “Wow, ik ben zo blij dat ik niets weet omdat ik mij dan geen zorgen hoef te maken over wat dan ook! Ik zal dingen gaan krijgen die ik nooit had verwacht en wat er gebeurt zal niet gebaseerd zijn op het verleden; het gaan gewoon geen negatieve dingen worden die ik voorheen wel verwachtte. In plaats daarvan zullen het nieuwe dingen gaan worden die ik nog nooit heb gezien. Laat ze maar komen!!!!”

Hebben jullie ooit in de gaten gehad hoe Spirit met jullie werkt als jullie intentie hebben en als jullie bidden – met name als jullie naar een situatie gaan die onbekend is? Dan gebeurt er vaak niets, en dan nog niets, en dan geven jullie het uiteindelijk op en denken dat jullie niet werden gehoord. Dan krijgen jullie opeens een antwoord en is het niet wat jullie hadden verwacht. Begrijpen jullie hoe timing hierbij betrokken is en ook hoe je lichaam er feitelijk op wacht tot jullie een keer gaan stoppen met intellectualiseren? Oplossingen komen vaak als jullie uiteindelijk ontspannen staan ten opzichte van het probleem.

Sommigen van jullie wachten nog steeds tot er dingen gebeuren. Ik daag jullie uit om niet in ontkenning te gaan, bij al deze voor-beoordeelde lagen, en te zeggen: “Ik ben in het onbekende. Akasha, ga op de achterbank zitten! Ik ga nu sturen! Akasha, ga in die oude kamer waar ik de deur voorgoed dicht kan slaan. Alleen nieuwe, positieve dingen zijn toegestaan. Ik weet niet welke dit zijn maar het voelt heel goed om dit niet te weten!

Lichaam, ga op de achterbank zitten en stop ermee om mij oude ideeën te geven over de lengte van mijn leven. Het is tijd voor de grote ontsnapping van dit alles. Dit zijn mijn instructies voor jou!”

Wordt vervolgd