Channeling 185: Boston, Massachusetts/ De Grote Ontsnapping. 5 / Over het Vooroordeel over God

Live Kryon Channeling 185:
Boston, Massachusetts

De Grote Ontsnapping. 5

11 maart 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Over het Vooroordeel over God

Uiteindelijk: wat is het vooroordeel dat velen hebben over God, over Spirit? Het is totaal gebaseerd op wat jullie werd verteld en niet op de realiteit. Ik zal jullie vertellen wat velen over deze ontmoeting denken. Allereerst de methode van ontvangst van wat ik jullie vertel is onmogelijk. Een man in een stoel die spreekt door een engelachtige bron vanaf de andere zijde van de sluier is belachelijk, dom en hij is duidelijk een “gestoorde.” Lieve mensen, dit is een vooroordeel. Ten tweede zullen anderen de zaal verlaten en zeggen: “Goed, het was griezelig en een beetje dom, maar het was alleraardigst. Ik mag die man wel, zelfs al is hij gek!”

Ik weet wie hier zijn, lieve mensen, en ik zeg het nogmaals. Als wie van jullie dan ook op deze manieren denkt, hebben wij daar geen oordeel over. Jullie persoonlijk gaan hiervandaan met hetzelfde aantal engelen en gidsen, met dezelfde hoeveelheid Liefde van God als iedereen heeft.

Net zoals de hele mensheid hebben jullie vrijheid van keuze om er wel of niet mee te werken. God oordeelt daar niet over. Er gaat niets met jullie gebeuren als jullie deze geheiligde ideeën niet accepteren.

Maar toch, hoe zit het met de boodschap? Laat je vooroordeel over God niet in de weg staan van een beetje groots, logisch denken! Kan je geest je lichaam instrueren? Kunnen jullie een verbetering van je leven hebben die jullie niet verwachten als resultaat van iets waarvan feitelijk is bewezen dat het werkt? Wat te denken van een toename van je levensduur? Wat gebeurt er als de cellen gaan veranderen omdat zij harmonieuze energie door gedachten gepresenteerd krijgen? Wat gebeurt er als er voor de eerste keer een samengaan is van energie die dingen in lijn brengt? Zoals wij zelfs vanmorgen nog hebben gezegd zijn dit de dingen die gezondheid, lang leven en balans scheppen.

Het is de ontdekking dat er in jullie een kracht is die herkend kan worden en die vergezeld gaat door een DNA-pakket vanuit de oorspronkelijke schepping.

Willen jullie een snel-spoor hebben naar de Grote Ontsnapping? Hier is het: Zie een God zonder oordeel, een God die onvoorwaardelijk van jullie houdt, wat er ook gebeurt, die jullie thuis verwacht als jullie deze planeet verlaten, die elke ademhaling van jullie kent, die door elke situatie heen van jullie houdt en die jullie hand vast zal pakken als jullie dit toestaan. Dit is de beste ontsnapping van alle. Het is de eerste die jullie zouden moeten proberen want het helpt alle andere(n) om in balans te komen. Laag na laag van vooroordelen en filters en geschiedenis zijn waar jullie doorheen moeten gaan om te ontsnappen aan de oude vooroordelen van het verleden.

Als laatste: kunnen jullie naar die plaats gaan waar jullie diep adem kunnen halen en zeggen: “Het is goed om te leven. Ik stap in een plaats waar ik nog nooit eerder ben geweest en wat de mensen mij ook vertellen, ik zal uiteindelijk op mijn intuïtie vertrouwen. Ik ben eindelijk uit mijn angst vandaan!!!”

Ik sluit af op de manier waarop ik ben begonnen. Ieder mens is anders. Wat jullie hebben ervaren en wat jullie hebben geleerd is uniek voor en van jullie. Waar jullie vandaan zijn gekomen en waarom jullie hier zijn is uniek en verschillend.

Er is geen enkele regel, geen enkele pil. Geen enkele oplossing of doctrine die zal werken voor de gehele mensheid. In plaats daarvan zijn er miljarden waarheden die allemaal leiden tot de ene oplossing – de ontsnapping aan het vooroordeel over wie jullie in het verleden waren.

Degenen die de grootste kans hebben zijn de kinderen. De beste generatie moet nog komen. Zij zullen gezonder zijn, geloof het of niet. Ziekten zullen uiteindelijk verdwijnen. Ik zal het hier later over hebben. Er is geen patroon dat jullie zullen volgen of dat jullie moeten volgen als een vereiste voor de Liefde van God. De Liefde van God zit bij jullie ingebouwd.

Verspreid die om je heen.

Op een dag zullen jullie wakker worden met een nieuw soort Akasha en jullie zullen je herinneren wat eerder werkte. Dit betekent dat jullie niet dezelfde fouten zullen maken die jullie nu hebben gemaakt. In plaats daarvan zullen jullie Nieuwe Mensen zijn.

Zoiets heeft deze planeet nooit eerder gezien, nooit!!!

Ik Ben Kryon en ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

KRYON