Buffalo, New York. / Van het Duister naar het Licht gaan. 2

Live Kryon Channeling 183:
Buffalo, New York.

Van het Duister naar het Licht gaan. 2

24 juni 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gewoonten van het Oude Bewustzijn

Lieve mensen, jullie bevatten oude gewoonten en dit is niets om je over te schamen of je schuldig over te voelen. Gewoonten zijn gewoonten en jullie hebben gedaan wat jullie hebben gedaan om te overleven in al jullie levens en nu begint het stelsel dat jullie hebben gebruikt omhoog te gaan. Hoe zou het zijn als jullie je eigen reacties op de dingen analyseren? Zijn jullie klagers? Misschien realiseren jullie je niet eens dat jullie klagers zijn omdat het zo makkelijk is om mee te doen met de andere klagers in plaats van daaraan te werken. Wisten jullie dat dit een gewoonte is. Het is een culturele gewoonte. Misschien geloven jullie de dingen die jullie zeggen feitelijk niet, maar het is een gewoonte.

Hebben jullie een positieve benadering naar de toekomst toe? Jullie zeggen misschien dat jullie dit doen maar als anderen om jullie heen zeggen: ”Wij zijn allemaal verdoemd en het zal nooit beter worden. Het gaat allemaal bergafwaarts!” Zeggen jullie dan niets en schudden van ja? Dit is makkelijk om te doen.

Misschien zijn jullie meer proactief. Misschien, zonder tegendraads of asociaal te zijn, denk dan eens na over de negatieve gezegden en zeg: “Nou, daar ben ik niet zo zeker van. Ik heb enkele goede dingen gehoord. Ik ben een beetje positiever dan dat.” Misschien hebben jullie geleerd om positiever te zijn zonder je uit te spreken zodat je vrienden zich niet ongemakkelijk hoeven te voelen? Hebben jullie dingen uitgevogeld over diplomatie en en gezond verstand en en balans?

Misschien hebben jullie uitgedokterd hoe jullie tegen de stroom van negatieve gewoonten van degenen om jullie heen, in kunnen gaan en toch niet gezien te worden als iemand die de weg kwijt is, maar eerder als iemand die vooruit denkt en positief is? Er is een verschil.

Met wat jullie nu over de opwaardering weten, kunnen jullie nu dan anders naar de dingen gaan kijken? Wat is er nu mogelijk waarvan jullie voorheen dachten dat het onmogelijk was?

Zullen jullie in je eigen omgeving gaan kijken naar wat er misschien mogelijk is in plaats van reeds te hebben besloten dat het onmogelijk is? Ik heb het nu tegen enkelen van jullie die de planeet voor zichzelf hebben afgebakend en voelen dat daar niets aan zal veranderen. Dit is gewoon niet waar, lieve mensen. Ik gaf onlangs een channeling over de misleidingen en de grote onwaarheden van het duister en een van deze onwaarheden is: Er zal nooit iets veranderen; de menselijke natuur zal altijd dezelfde zijn en de geschiedenis is het bewijs hiervan. Kunnen jullie uit deze box van het verleden gaan om te kijken naar iets dat jullie in het geheel niet hadden verwacht?

Als iemand tegen jullie zegt: “Kijk, dit zijn de feiten. Het opruimen van deze rommel is gewoon onmogelijk. Kijk maar naar deze feiten! Dit is wat er in het verleden steeds maar weer is gebeurd en het zal doorgaan om op deze manier te gebeuren.” Kunnen jullie dan zeggen: “Ik weet niet hoe het gaat gebeuren, maar ik heb er vertrouwen in dat wij niet dezelfden zijn als in het verleden en dat de toekomst niet gaat worden zoals die ons is voorspeld. Zie je, wij weten niet alles en daarom is er hoop – niet alleen maar hoop, er is een belofte.”

Zijn jullie degenen die in de opwaardering geloven? Laten jullie dit dan ook zien door oude gewoonten te laten vallen? Dit was nummer twee.

Wordt vervolgd