Buffalo, New York. / Van het Duister naar het Licht gaan. 3

Live Kryon Channeling 183:
Buffalo, New York.

Van het Duister naar het Licht gaan. 3

24 juni 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het “verkopen” van drama en ongeziene waarheid

Nummer drie: Er zijn enkele zeer oude energieën in jullie maatschappij en in jullie cultuur die altijd hetzelfde zijn geweest en zij vertegenwoordigen de menselijke natuur van het verleden en jullie dienen nu te beslissen wat jullie met hen gaan doen. Jullie zijn misschien niet in staat om hen te veranderen maar jullie kunnen wel beslissen wat jullie met deze oude energieën gaan doen.

Als jullie in de opwaardering geloven en positiever gaan denken laat mij jullie dan iets vertellen dat gaat helpen. Er is licht op de planeet waarover jullie niets wordt gerapporteerd. Er is een begin van hoog bewuste ideeën en nieuwe gedachten met betrekking tot de toekomst van de mensheid op zeer machtige plaatsen. Dit zijn zaden van nieuwe gedachten en zij beginnen te groeien en enkele van hen van zeer zinvol en elegant, en toch zullen jullie nooit over hen horen. De reden? Jullie media zijn boven alles vervuld van het oude, duistere bewustzijn van drama en jullie zijn gewillig genoeg om een platform te scheppen om dit in stand te houden.

Sommigen van jullie komen thuis van hun werk en voelen dat het een goed idee is om de televisie aan te zetten en te kijken naar alle verschrikkelijke dingen die er die dag op de planeet zijn gebeurd. Misschien willen jullie het nieuws niet zien en kijken jullie in plaats daarvan voor ontspanning. Jullie kiezen dus je eigen programma als jullie willen kijken naar families in drama, redetwisten en klagen. Wat ik jullie vertel, lieve mensen, is dat jullie media misleidend zijn – en dat jullie er hoe dan ook toch naar kijken.

Op dit moment gaan de media door in de oude energie en de betrokken managers denken dat zij het beste weten wat jullie en jullie buren willen en aldus leveren zij duisternis op regelmatige basis en als er niets duisters voorhanden is zullen zij dit wel voor jullie scheppen.

Dit is wat jullie voorgeschoteld krijgen

Hier is mijn advies: Selecteer de media zorgvuldig en zoek naar dingen waarvan jullie geloven dat zij accuraat zijn. Kijken jullie liever naar plezierige dingen? Misschien vinden jullie het leuk om naar grappige huisdieren te kijken die leuke dingen doen? Wat denken jullie van kinderen die verbazingwekkende en grappige dingen doen, of naar grootse verhalen van heldendom met een einde dat verheffend is?

Wat denken jullie van de verbazingwekkende natuur of van een hilarische komedie? Met de nieuwe apparatuur kunnen jullie dit allemaal zoveel zien als jullie willen en wel zonder reklameboodschappen! Dit is de nieuwste trend en evolutie van jullie mediaselectie – persoonlijke controle over de programma’s die je huis binnenkomen, zonder onderbrekingen voor reklame. Hebben jullie dit al gezien en je afgevraagd hoe dit nu kan gebeueren?

De oplossing voor de op drama gestoelde media is dus heel eenvoudig: Kijk of luister niet naar de standaard uitzendingen. Zoek in plaats daarvan naar alternatieven en wees daarbij selectief. Zoek naar nieuws dat minder is gebaseerd op het brengen van steeds maar weer drama. Natuurlijk moeten jullie contact houden met wat er gebeurt maar jullie hoeven geen concept te accepteren dat is gewijd aan het promoten en vergroten van het drama van de dag en die dit daardoor nog erger maken en die vaak helemaal geen aandacht schenken aan het goede nieuws dat er is gebeurd.

Ik zeg dit niet alleen omdat deze uitzendingen er zijn, zij zijn gevaarlijk omdat zij verkeerde impressies geven over wat er op de planeet aan de hand is. Zij zitten vast in de oude energie en zijn nog niet toe aan het overzicht van wat er werkelijk op de planeet aan de hand is. Nog niet. Zelfs de kanalen waarvan wordt verwacht dat zij jullie goede leerstof en geschiedenis brengen zijn bevooroordeeld op manieren die jullie zelfs helemaal niet verwachten. Zij gaan door met het geloven in het hellende vlak van zelfs historische gebeurtenissen die zij als aangstaanjagend en duister presenteren. Zij geloven dat dit het is wat de mensen werkelijk willen.

Wat zou er gebeuren als deze maatschappijen programma’s zouden gaan maken die de mensen echt willen zien? Wat er zou gebeuren is wat zij werkelijk willen want hun inkomsten zouden gaan toenemen! Ik hoop dat zij luisteren. Er zal een dag komen, lieve mensen, waarop er meer dan een kanalen voor goed nieuws zijn en jullie daarop kunnen afstemmen om de meest heroïsche daden en zaken vanuit het hart kunnen zien die er op die dag op de planeet zijn gebeurd. Het zal in balans gebracht worden met enkele andere dingen die ook zijn gebeurd.

Maar er zal een balans zijn die jullie nog nooit ergens hebben gezien.

Wordt vervolgd