Buffalo, New York. / Van het Duister naar het Licht gaan. 4

Live Kryon Channeling 183:
Buffalo, New York.

Van het Duister naar het Licht gaan. 4

24 juni 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het drama ongedaan maken

Laat mij jullie een ander voorbeeld geven: Lieve mensen, sommigen van jullie hebben vrienden, familie en collega’s op het werk die jullie moeilijk om je heen kunnen hebben. Steeds als jullie daar komen is er drama. Het doet pijn in je hart. Soms maakt het jullie bang om daar te zijn en jullie worden er altijd moe van. Het is niet iets dat jullie kunnen veranderen. Het is de natuur van het duister.

Ik wil jullie iets vertellen dat ik nog nooit heb gezegd. Er zijn hier twee soorten situaties en twee soorten antwoorden op dit soort zaken. De ene is het doorgaan van drama. Als dit het geval is waar jullie nu leven, oude zielen, zou het jullie dienen om een weg te zoeken die uit het drama vandaan gaat, wat dit voor jullie ook moge betekenen. Neem afstand van het drama en als jullie merken dat jullie daardoor langer gaan leven komt er licht binnen en zullen jullie vaker gaan lachen.

Lichtwerkers, luister naar mij. Oude zielen, luister naar mij. Ga weg van het drama. Ga niet steeds naar een plaats waar steeds maar weer dramatische dingen gebeuren terwijl jullie daar zitten en dit zijn gang laten gaan. Als jullie er niet mee om kunnen gaan, als jullie het niet kunnen veranderen, ga er dan vandaan. Waarom zouden jullie je ophouden in een giftige omgeving? Waarom zouden jullie doorgaan met het verteren van dingen die jullie zullen doden? Waarom zouden jullie dus in het drama blijven zitten?

Nummer twee is tijdelijk drama. De moeilijkste? Drama draait en draait vaak in families en dit is de reden waarom zo velen van jullie die in deze zaal luisteren of die dit later lezen, zich hebben onttrokken aan jullie familie. Jullie zijn het zwarte schaap geworden. In feite zijn jullie het witte schaap en wat zwart is, is het drama dat ronddraait in jullie familie. Daarom zijn de feestdagen voor jullie ook zo moeilijk. Het is een tijd waarin er een verplichting is om naar hen toe te gaan en jullie daardoor voor een of meer dagen terug moeten gaan naar het familiedrama en dit is zeer ongemakkelijk, vaak vol confrontaties en het is moeilijk.

Als jullie gaan, laat hen dan niet op jullie boosheid- of frustratieknoppen drukken. Blijf in balans en voorbereid op potentieel familiedrama. Als zij proberen om jullie te betrekken in hun dramaprocessen, blijf dan gewoon in balans en laat hen zien wat jullie hebben geleerd – hoe je positief kunt zijn en niet beïnvloed wordt door hun processen.

Dit is moeilijk, maar als jullie dit kunnen doen zullen zij dit in de gaten hebben. Zij zullen merken dat zij jullie niet van streek kunnen maken of kunnen frustreren of kunnen pesten met iets dat heel oud, karmisch spul is en dat jullie niet langer zijn afgestemd op ongepaste zaken. Hoe zij het ook zullen proberen, jullie lachen erom en trekken het niet naar je toe. Jullie hebben geen idee hoe bekrachtigend dit is en hoeveel licht dit schept op duistere plaatsen. Jullie spelen het “drama” gewoon niet met hen mee. Dit is waar meesterschap  werkelijk over gaat.

De Rol van het Innerlijk Kind

Ik wil dat jullie het innerlijk kind weer in je leven uitnodigen. Kunnen jullie, lieve mensen, je een tijd herinneren waarin jullie je nergens zorgen over hoefden te maken? Kunnen jullie je herinneren hoe het was dat jullie grootste zorgen in je leven waren hoelang jullie konden spelen en wanneer jullie weer thuis moesten zijn? Dit heerlijke gevoel van los te zijn van de zaken van het leven is nog steeds in jullie. Dit is geen uitnodiging om onverantwoordelijk te zijn maar het is eerder een uitnodiging om de vreugde van het kind binnenin te vinden en dit te plakken op jullie huidige leven als jullie daar behoefte aan hebben.

Dit schept een veel ontspannender mens en een vriendelijkheid en balans die alleen de herinnering aan de onschuld van een kind kan scheppen. Dit is een kritieke stap om in balans te blijven en om de wereld van de volwassenen jullie neerslachtigheid of jullie huidige gevoelens ten opzichte van het leven, niet te laten bepalen.

Dit kan feitelijk een van de moeilijkste stappen zijn vanwege hetgeen er om jullie heen gebeurt en door de situaties die jullie ontmoeten en door de toenemende veldslag tussen duister en licht. Binnen dit alles vraag ik jullie om vreugde te zoeken. Om dit te doen brengen jullie de herinneringen terug over de prettigste dingen die jullie ooit zijn overkomen. Die gebeurde vaak in jullie jeugd. Jullie herscheppen de gevoelens van de dag voor Kerstmis, van je verjaardag of de dag voor een gebeurtenis waar jullie al heel lang naar hebben uitgekeken. De opwinding die jullie bij deze gebeurtenissen hadden zorgt ervoor dat jullie op en neer willen springen en willen glimlachen. Het leven is goed!

Deze dingen maken allemaal deel uit van het innerlijk kind in jullie. Lieve mensen, de ontwikkelde mens is er een die de mogelijkheid heeft om dit te hebben als onderdeel van het leven van alledag…… tot jullie laatste adem toe. Het behoort niet alleen toe aan kinderen. Het behoort aan elke ontwikkelde mens. Dit maakt het verschil tussen het oude en het nieuwe.

Compassie zal zijn natuurlijke rol spelen. Het wordt automatisch en vanzelfsprekend. Liefde zal ook zijn natuurlijke rol spelen. Dit geldt ook voor gezond verstand. Balans krijgt door gezond verstand de voorkeur. Jullie hoeven niet te proberen om lief te hebben; jullie hoeven niet te proberen om compassievol te zijn; het is gewoon wie jullie zijn!

Kunnen jullie dit herkennen? Gebeurt dit werkelijk? Gebeurt de opwaardering echt? Jullie hebben eindelijk de wind in de rug. Wij hebben dit eerder gezegd. Dit is de nieuwe energie.

Welkom op de Nieuwe Aarde!!!

Ga hier op een andere manier vandaan. Er zullen er enkelen zijn die hiernaar luisteren en zeggen dat Kryon geschift is. “Er is geen bewijs van licht dat binnenkomt.” Dit is ook niet wat zij op het nieuws zien. Precies! Dus waarom zouden jullie daarnaar kijken? Er zijn dingen op de planeet die prachtig zijn en die niet worden gezien. Ik wil dat jullie dit herkennen en weten, het geloven, en begrijpen!

Het Licht is aan de winnende hand!

En zo is het.

KRYON