Channeling 153: De energie van de toekomst 2

Kryon Channeling 153:

 De energie van de toekomst 2

Lee Carroll 7 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De natuurkunde ervan: een terugblik

Nu even wat natuurkunde, en ik noem het spirituele natuurkunde en het is dus niet al te gecompliceerd. In 1993 gaven wij jullie een boek: De Eindtijden. In dit boek stelden wij een aantal dingen. Wij spraken over het magnetische raster van de Aarde en wij vertelden jullie dat dit er moest zijn om het menselijk leven te laten bestaan – en dat doet het ook.

Toentertijd was de wetenschap het hier niet mee eens, maar nu zijn er velen die het wel zien. Wij gingen verder door jullie het esoterische hiervan te geven, wat mijn partner kent als het woo-woo-gedeelte. Jullie DNA, een multidimensionale molecule, heeft alles in zich dat het Universum kent.

Het draagt jullie Akashakroniek in zich, al jullie levens, al jullie spirituele doelen, jullie spirituele wezen en jullie karma. Alles zit in jullie DNA. Dit zal nooit bewezen worden omdat het een spiritueel attribuut is.

Het DNA schept een veld en dit veld heet Merkabah (een Hebreeuws woord)

Wij vertelden jullie ook dat het magnetisch raster van de Aarde, een multidimensionale energie, bepaalde dingen op dagelijkse basis overbrengt naar jullie DNA. Het raster wordt dan een enorm energie-overbrengingssysteem.

Dit zou voor de oplettende mensen onder jullie de puntjes moeten verbinden – want het raster verandert, lieve mensen – want als het raster verandert, veranderen jullie ook. Ik vertelde jullie dat het raster in 10 jaar meer zou gaan veranderen dan in de voorgaande 100 jaar, en dat deed het ook.

Nogmaals, degenen die oplettend waren zouden hebben moeten weten dat er iets gaande was. Ik vertelde jullie ook in de boodschappen van toen dat jullie geen Armageddon zouden hebben, en dit gebeurde ook niet. En ook dat er geen derde wereldoorlog zou komen, en die kwam er ook niet.

Ondanks alle profetieën die jullie anders vertelden, vertelden wij jullie dat er voor de mensheid een potentieel was om het merkpunt voorbij te gaan, te overleven en een nieuwe energie op de planeet te beginnen. Wij zeiden dat dit het begin zou zijn van vrede op Aarde, en dit is waar jullie vandaag in zitten.

Al die jaren geleden vertelden wij jullie over het potentieel waar jullie vandaag in zitten en luisteren naar deze boodschap en je afvragen wat er verder gaat komen. Ik zal het nu vertellen: het gaat over De Energie van de Toekomst.

De Energie van de Toekomst

Vorige week gaf ik jullie een channeling over wat jullie in de komende drie jaren kunnen verwachten. De boodschap van vanavond zal jullie bijpraten over de energieën die zich daarna zullen manifesteren en enkele veranderingen die jullie kunnen verwachten en waarom zij plaatsvinden. Jullie kunnen een paar keer naar dit kanaal luisteren en alles samenstellen want er zijn terugblikken en er is nieuwe informatie.

Voordat wij dus beginnen….wat hebben wij gezegd?

Nummer een: Opgesloten in het menselijk lichaam, via jullie DNA, is er pracht en meesterschap die ongeveer op 34 procent werken.

Nummer twee: Het magnetisch raster heeft van alles te maken met jullie DNA. Het heeft ook veel te maken met wat jullie de menselijke natuur noemen, wat jullie jullie willen en wat jullie hebben geschapen. Het lijkt statisch, nooit te veranderen en het werd gezien als : “De manier waarop de dingen zijn.”

Desondanks zullen wij dit het tijdelijke slot op jullie DNA noemen. Zie je, als jullie menselijk bewustzijn en spirituele volwassenheid zich in de komende jaren gaan bewegen, zal jullie DNA gaan veranderen.

Dit heeft niets met chemie te maken maar het heeft alles te maken met energie die binnenin is opgeslagen en met het herschrijven van gegevens.

Nieuwe energieën zullen bepaalde delen ontsluiten die afgesloten waren, sommige delen daarvan zijn juist die delen waarover ik in het begin van deze channeling sprak – de dingen die raadselachtig zijn voor wat heling en de Akasha betreft.

De Pieken en Dalen – Energieën voor de Toekomst

Laten wij nu even een stap verder gaan. Twee jaar geleden vertelden wij jullie over de Pieken en Dalen, de tijdcapsules van de planeet die op deze nieuwe energie wachtten. Wij vertelden jullie wie hen daar hadden geplaatst en dat de Creatieve Bron hiervoor zelf verantwoordelijk is. Wij vertelden jullie dat zij daar al meer dan 100.000 jaar waren en erop wachtten totdat jullie het markeerpunt voorbij zouden gaan en zij geopend zouden kunnen worden, en dit hebben jullie onlangs gedaan. Zij openen zich langzaam en wij hebben hen geïdentificeerd en hebben enkele paren voor jullie bijeen gevoegd. Zij beginnen zich te openen.

Wat doen zij? Ik zal het jullie vertellen. Zij stralen informatie uit naar het magnetische, het kristallijnen en het Gaia-raster – de drie actieve, interpersoonlijke rasters van deze planeet, degene die heen en weer werken tussen jullie en je bewustzijn.

Daar gaat die informatie naartoe. Is dit niet interessant?

Deze informatie gaat niet direct naar jullie bewustzijn maar naar de rasters. Dit vraagt om vrije keuze want het wordt niet zomaar in je geest gestopt. Dat zou de vrije keuze geweld aan doen. In plaats daarvan gaat het naar het raster. Uit vrije keuze kan ieder mens alles wat ik zeg negeren en de zaal verlaten. Hij kan zeggen: “De man in de stoel is een bedrieger. De informatie is belachelijk; het is idioot!” Tegelijkertijd kan naast deze twijfelaar iemand zitten die vandaag op miraculeuze wijze is genezen. Dit is het verschil. Vrije keuze om dingen om je heen te verwerpen of te accepteren is de sleutel tot het eren van je individuele bewustzijn.

Wordt vervolgd