Channeling 153: De energie van de toekomst 3

Kryon Channeling 153:

De energie van de toekomst 3

Lee Carroll / 7 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Nieuwe Naderende Energie vanuit de Ruimte

Als jullie multidimensionale energieën zouden kunnen zien en de mogelijkheid hadden om achteruit te stappen en naar jullie zonnestelsel zouden kijken zoals dit rondom het centrum van het melkwegstelsel spoedt, zouden jullie een lint van energie zien dat jullie momenteel doorkruisen. Juist op dit moment heeft jullie zonnestelsel in een, zou je kunnen zeggen, bel gezeten van beschermende energie sinds het leven op deze planeet begon.

Dit is een astronomische maatvoering en die is bij de wetenschap bekend. Hij heeft zelfs een naam. Dit is dus niet esoterisch. Als deze bel verdwijnt en jullie naar een nieuw gebied in de ruimte gaan, is dit lint van energie dat jullie nu doorsnijden, anders. Het vertegenwoordigt in feite hogere energie en sommigen noemen het misschien zelfs straling.

Als jullie zonnestelsel daar krachtig in beweegt is het voor het eerst dat dit gebeurt met mensen op Aarde. Er zijn miljoenen jaren nodig voor jullie zonnestelsel om een omwenteling te maken rondom het centrum. Daarom waren jullie er de vorige keer toen dit gebeurde niet bij. Jullie zijn nu gevrijwaard door het bewustzijn van het creatieve zaad in jullie, en nu komt de straling – precies op tijd. Wij hebben dit eerder gezegd en hebben dit gechanneld, want dit is geen nieuwe informatie. Maar nu gaan wij alles samenvoegen.

Het eerste dat deze straling onderschept is het grootste ding in jullie zonnestelsel – jullie zon. De zon is een nucleaire motor en hij heeft de meeste energie van jullie systeem. De nieuwe straling komt bij jullie zon en onmiddellijk zal de zon zijn energie veranderen. De zon zal deze nieuwe informatie dan door de zonnewind (de heliosfeer van de zon) regelrecht naar de Aarde blazen. Dit zal onmiddellijk worden opgevangen door jullie magnetisch raster (zoals gewoonlijk) want jullie magnetisch raster onderschept altijd  elke energie vanuit de heliosfeer.  De heliosfeer (het magnetisch raster van de zon) overlapt het magnetisch raster van de Aarde  en de informatieoverdracht is compleet door iets dat men inductie noemt. Nu zit het in jullie magnetisch raster. Ter herinnering: wij hebben jullie geleerd dat dat elk attribuut dat zich in dit raster bevindt wordt doorgezonden naar jullie DNA. Verbind nu de puntjes van een 25 jaar oude boodschap: De nieuwe energie beïnvloedt de zon. De zon geeft de energie aan jullie raster en jullie raster geeft het aan jullie DNA. Jullie worden beïnvloed!!! [www.newscientist.com]

De Nieuwe “Boodschap” vanuit de Ruimte

Laat mij jullie vertellen wat de boodschap is die wordt gecommuniceerd: Ontsluit de 44 procent! Dit is de boodschap: Het mensenras is het markeringspunt gepasseerd en is klaar voor de volgende stap in de evolutie. Ik spreek nu over de oude zielen.

Jullie zijn degenen die deze boodschap het eerst zullen horen. Jullie zijn het….en sommige van jullie “oude ziel-kinderen” die dit beginnen te voelen en te accepteren!

Laat mij jullie in deze les van vandaag vertellen dat het eerste ding dat deze ontsluiting begint te scheppen is, wat wij noemen: Akasha-scherpte. Jullie gaan je dingen herinneren, en het wordt tijd. Kunnen jullie dit vieren? Het wordt tijd dat jullie vanaf je geboorte niet vanuit het duister, vanaf het begin, alles opnieuw moeten leren. Integendeel, jullie herinneren het je!

Ik wil tegen enkele individuen die hiernaar luisteren en die hier in de zaal zijn, spreken. Hebben jullie kleinkinderen de vermetelheid gehad om jullie te vertellen wie zij waren? Jullie hoeven je hand niet op te steken; ik weet dat jullie hier zijn. Zij voelen het en zij weten het en uit de mond van deze kinderen komt de meest diepgaande informatie die deze planeet ooit heeft gehoord! Zij weten wie zij waren!

Sommigen zullen met hun vingers naar jullie wijzen en zeggen: “Weet je het niet meer? Ik was jouw moeder in een ander leven!” Dat is een beetje onthutsend, nietwaar?

Ik wil dat jullie een van de stellingen over incarnatie onthouden, degene die wij jullie steeds weer hebben gegeven. Jullie incarneren in familiegroepen. Daar is een reden voor: het geeft comfort en vreugde. Dit is omdat jullie dan niet steeds weer de energie van elke gerelateerde persoon hoeven te leren kennen. De energieën van de familie blijven bijeen en op deze manier kunnen jullie meer bereiken. Er is altijd een welwillende reden voor deze dingen.

Elk apart attribuut van het esoterisch systeem van het leven, of het nu om jullie rasters gaat of over reïncarnatie, is welwillend. Hebben jullie dit gehoord? Het is een prachtig systeem en zeker niet toevallig. Het gaat niet over oordeel; het gaat niet over straffen. Het gaat, integendeel, over de liefde van God voor jullie en wat ik jullie nu ga vertellen, wat er gaat veranderen, is de energie.

Wordt vervolgd