Channeling 153: De energie van de toekomst 4

Kryon Channeling 153:

De energie van de toekomst 4

Lee Carroll / 7 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Akasha-scherpte

Wij hebben gezegd dat jullie deze nieuwe straling binnengaan en hij hebben gezegd dat dit de zon doorkruist. De zon blaast het naar jullie magnetisch veld  (via de zonnewind) en het magnetisch veld spreekt tegen jullie DNA. Opeens is er het potentieel dat een deel van jullie DNA ontsloten is. De attributen van ontsloten Akasha-scherpte zal jullie helpen om je te herinneren wie jullie zijn geweest. Nu, met deze herinnering, komt de energie – niet over wie jullie waren maar het geeft jullie eerder de energie van wat jullie hebben gedaan. Ik bedoel niet fysiek maar energetisch en mentaal.

Oude zielen dragen ervaring met zich mee. Als jullie in de ogen van een kind kijken zullen jullie wijsheid zien die op uitbreken staat. Zij gaan niet doorheen waar jullie doorheen zijn gegaan. Lieve mensen, deze kinderen zijn anders. Zij hebben een hele nieuwe set met onderwerpen/taken en de meeste daarvan proberen om te gaan met de oude zaken die jullie voor hen schiepen!

Er is iets dat wij in een eerdere channeling brachten en dat is de wijsheid-factor. De wijsheid-factor wordt veroorzaakt door Akasha-scherpte. Na steeds menselijke levens te hebben gehad gaan jullie je de wijsheid herinneren die jullie hebben verzameld in deze voorbije levens. Jullie herinneren je niet noodzakelijkerwijs wie jullie waren, maar eerder het feit dat jullie daar waren en ook alle ervaringen die jullie hadden. Stel je een kind voor dat op de planeet komt dat weet hoe het moet lezen. Stel je een kind voor dat op de planeet komt en weet dat het geen hete dingen moet aanraken. Waar komt dit vandaan? Jullie gaan meer van dit soort dingen zien en een gevoel van “ben hier geweest en heb dit en dat gedaan.”

Akasha-scherpte is het herinneren van de ervaring tijdens vorige levens. Als het kind groeit wordt deze herinnering pure wijsheid. Als het kind gaat ontwaken en de pijnappelklier zich opent, gebeurt er iets anders. Het raster gaat door het DNA tegen het kind spreken en in het raster zit ook de informatie van de tijdcapsules waarover wij in vorige channelings spraken. De tijdcapsule begint de Aarde te voeden met toegenomen kennis en wijsheid. Jullie hoeven niet te reïncarneren om nog verder te ontwaken! Akasha-scherpte betekent dat mensen opeens weten, meer weten dan andere kinderen in het verleden wisten – veel meer.

Het snelspoor

Dit is het plan, en het is een snelspoor-systeem, een energiesysteem voor planetaire ascensie. Het gaat lange tijd duren om dit te implementeren, lieve mensen, maar het begint nu! Jullie zullen hiervan marginaal bewijs zien in 2015, 2016, 2017. Jullie zullen het langzaamaan op vele plaatsen zien. Deze energieën hebben lange tijd nodig om volwassen te worden en zij zullen niet allemaal snel en ogenblikkelijk plaatsvinden.

Sommigen van jullie gaan ervan overtuigd zijn dat de wereld door een donkere plaats gaat en jullie daarin allemaal meegaan. Dit komt omdat jullie de veranderingen niet zien voor wat zij zijn en niet begrijpen wat er werkelijk gebeurt.

Bewust zijn van het Zelf

Wij hebben eerder gezegd dat als jullie veel licht schijnen op een donkere plaats de dingen die altijd op die donkere plaats waren, verdwijnen. Dit is wat jullie nu zien en jullie zullen er nog meer van zien. Deze donkere dingen waren daar altijd maar zij hadden nooit het licht op zich schijnen dat jullie nu op hen plaatsen.

Akasha-scherpte schept wijsheid en die wijsheid vertaalt zich in iets anders  waarover wij jullie willen vertellen. Hoe zal ik dit vertellen? Als organismen complexer worden werken zij beter. Meer cellen gaan beter communiceren en werken. Toen jullie je ontwikkelden als levensvorm werden jullie systemen meer ontwikkeld en volwassener. Jullie eindigden uiteindelijk als mensen die hebben wat wij waarnemingsvermogen zouden willen noemen. Dat wil zeggen dat zij zich ervan bewust zijn dat jullie hier zijn. Ik zal jullie binnenkort een andere channeling geven die de feitelijke evolutie van het leven op Aarde zal uitleggen. Levenscellen herproduceren zichzelf, leven en consumeren energie die jullie in de wetenschap nog niet hebben gezien.

Bewust zijn van het zelf is een van de eerste attributen van spirituele intelligentie, en hier zitten jullie daar dan mee…. Vandaag de dag zijn jullie veel, veel meer ontwikkeld dan de dieren die vlak onder jullie zitten. Jullie kijken in hun ogen en zien emotie en liefde en jullie kunnen intelligentie zien, maar zij weten niet wie zij zijn – niet echt – niet zoals jullie. Jullie hersenen zijn de beste op de planeet en dit gebeurde omdat zij steeds complexer werden en systemen steeds beter gingen samenwerken op manieren die jullie nu nog niet hebben ontdekt.

Waarom ik jullie dit vertel? Dit is omdat de basiswaarheid helemaal niet sociaal wordt weerspiegeld. Hebben jullie ooit in de gaten gehad dat hoe groter een organisatie wordt, hij ook steeds minder goed functioneert? Ik vertel jullie dit omdat hetgeen er door je tijd heen met jullie cellulaire structuren gebeurt, precies tegenovergesteld werkt. Er ontbreekt iets! De cellen coördineren met elkaar. De ene cel weet wat de andere cel aan het doen is en er is een chemische en elektrische balans. Dit is de pracht van een systeem dat samengroeit en samenwerkt. Het zorgt ervoor dat alle cellen dezelfde informatie hebben en alle cellen naar hetzelfde intelligente doel toewerken. Hoe kan het zijn dat miljarden en miljarden cellen in het menselijk lichaam allemaal samenwerken, lang leven, en hun best doen om in leven te blijven terwijl een grote groep mensen bij elkaar niet goed functioneert?

Jullie weten dat ik gelijk heb. Hoe groter de organisatie, hoe moeilijker het werkt. Kijk maar eens naar de regering. Ik hoef jullie dit niet te vertellen. In sommige gevallen lijkt het zelfs dat die organisatie in feite dom is omdat er teveel mensen zijn die proberen hetzelfde te doen. Wat is er mis in dit plaatje? Laat mij jullie dit tonen omdat dit gaat veranderen.

Wordt vervolgd