Channeling 153: De energie van de toekomst 5

Kryon Channeling 153:

De energie van de toekomst. 5

Lee Carroll / 7 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Samenwerkend bewustzijn

Hier is een nieuw gezegde: Samenwerkend bewustzijn. Mensen gaan dezelfde soort attributen van bewustzijn hebben waar de cellen van genieten. Zij zullen verbonden worden. Zij zullen gaan weten wat de ander denkt. Niet persoonlijk, of privé, maar intellectueel en samenwerkend.

Gezond verstand zal de gids zijn. Jullie zullen snel iets tegenkomen waarvan jullie nooit hebben gedacht dat het zou gaan gebeuren: Grote organisaties gaan veel beter functioneren dan zij nu doen. Wij hebben zelfs gesproken over de dag waarop een organisatie zonder managers zal zijn. Dit maakt er allemaal deel van uit, lieve mensen, kunnen jullie je een situatie voorstellen waarbij niemand de leiding heeft? Dit kan alleen gebeuren als alle individuen alle zaken die spelen samen kennen. Begrijpen jullie wat ik zeg.

Dit, lieve mensen, is de wijsheid-factor.  Kunnen jullie je voorstellen hoe dit alles zal beïnvloeden? Laten wij eenvoudig beginnen: Relaties, zakenrelaties in het algemeen, bedrijven, politiek en regeringen. Als bewustzijn natuurkunde is (zoals ik heb gezegd) betekent dit dat er absolute fysieke regels over wijsheid zijn en dit betekent dat het gezien kan worden en ermee gewerkt kan worden.

Herinneren jullie je de straling die onderweg is in het zonnestelsel? Herinneren jullie je dat die het magnetisch raster gaat raken? Dit alles gaat beginnen met het ontsluiten van jullie DNA. Het zal alleen ontsluiten waarover jullie vrije keuze hebben, lieve mensen. Het zal niet gebeuren totdat jullie er toestemming voor geven. Het is mijn taak om jullie te vertellen om op te passen!

Jullie komen allemaal terug en dit heb ik jullie verteld. Ongeacht wat jullie vermoeide lichamen nu zeggen, jullie komen terug. Stel je een jong lichaam voor met de kennis die jullie nu hebben vergaard en waarbij jullie niet dezelfde fouten hoeven te maken! Jullie komen fris binnen, zien er goed uit, en kunnen je Herinneren! Dit feestje gaan jullie niet missen, lieve mensen. Steeds als wij elkaar tegenkomen aan mijn kant kunnen jullie nauwelijks wachten om weer te gaan met name als er een bepaalde verlossing komt. Jullie hebben veel tijd versleten met vechten tegen de oude energie, lieve mensen. Waarom zouden jullie nu niet genieten van hetgeen waarvoor jullie betaald hebben en wat jullie hebben verdiend? Er is meer.

Het speelveld, Alweer.

Wij hebben jullie hierover de vorige week de metafoor  van de kinderen op de speelplaats gegeven. Weten jullie nog hoe het was op de speelplaats?

Herinneren jullie je de pestkoppen? Voelden jullie je minder, of waren jullie zelf een van de pestkoppen? Jullie kunnen hebben gedaan wat het ook was in jullie jeugdjaren, en andere kinderen deden hetzelfde. Het was overleven en jullie deden wat jullie konden om jezelf te blijven.

Maar dit veranderde toen jullie opgroeiden, en als jong volwassenen deden jullie geen dingen meer op de speelplaats. Jullie pestten niet meer, gooiden geen stenen en scholden niet meer. Nu weten jullie beter omdat jullie moeten opgroeien en wijzer worden. Denk nu eens aan een mensheid die tot nu toe nooit van de speelplaats af is geweest.

In deze nieuwe energie na 2012 hebben jullie de gereedschappen gekregen van de volwassenheid die jullie hebben verdiend. Jullie zien de beschaving met andere ogen en de speelplaats begint te verdwijnen. Wijsheid begint te verschijnen.

Lieve mensen, jullie zullen niet meemaken dat de mensheid in deze nieuwe wijsheid komt zolang zij zich gedragen als barbaren. Tussen twee haakjes dat is alles wat jullie eonenlang hebben gedaan! Jullie hebben door de jaren heen geleerd hoe jullie elkaar steeds beter kunnen vermoorden en opeens verandert het bewustzijn. Mensen beginnen zich op grote schaal te realiseren dat dit “niet is wat wij willen.” Oh, geloof mij, er zal steeds tegen geargumenteerd worden maar langzaam maar zeker zal de meerderheid zich dit realiseren.

Net zoals in het gewone leven realiseren jullie je dat sommige pestkoppen nooit volwassen zijn geworden en nog steeds leven met de “speelplaats-regels” Jullie zien sommigen van hen nu op de planeet. Zij zouden het heerlijk vinden om de oude, donkere energie te nemen en die precies terug te zetten waar die voor 2012 was. Zij zouden het heerlijk vinden om jullie bang te maken, maar dit gaat niet gebeuren. Wijsheid is aan het veranderen.

Jullie innerlijk aangeborene gaat veranderen. Het innerlijk aangeborene is de slimme lichaamsintelligentie (de energie waarmee jullie de spiertest doen) De brug tussen het lichamelijke en het aangeborene ontbreekt en die gaat nu weer geconstrueerd worden. Laat mij dit met eenvoudige woorden zeggen.

Jullie zullen uiteindelijk medisch intuïtief zijn. Jullie zullen weten wat er in elk orgaan en elke klier in je lichaam aan de hand is – jullie zullen het weten als er balans in je bloed is! Denken jullie dat je hersenen dit jullie zullen laten weten?

Jullie innerlijk aangeborene weet dit al! Het probeert altijd om in balans te komen en het enige wat daarbuiten staat is jullie bewustzijn! Klinkt dit huidige systeem compleet in jullie oren? Het werkt niet goed. Maar als jullie gaan opereren op 44 procent gaat dit realiteit worden. En dit is nog maar het begin, lieve mensen.

Stel je een mens voor die deze dingen weet. Jullie kunnen naar hem kijken en zeggen dat het een supermens is. Hoe kunnen zij dit zijn? Welkom in de toekomst! Vrede op Aarde is nog maar het begin en het kost jullie weinig moeite omdat het automatisch met wijsheid komt. Jullie stopten met elkaar op de speelplaats te slaan toen jullie volwassen begonnen te worden. Jullie ontwikkelden volwassenheid en een beetje elegantie. Jullie agenda veranderde en jullie moesten verder.

Daarom keken wij naar deze planeet! Dit is onze voorspelling. Het gaat niet een twee drie, maar het begint nu. Wij geven jullie het ABC over hoe dit werkt zodat het echt voor jullie zal zijn als het gebeurt. Wij geven deze uitleg zodat jullie zullen begrijpen dat het geen magisch energiedrankje is dat over de Aarde zal vegen en vrede brengt. Zo gaat het niet. De motor ervan komt uit jullie DNA, jullie wijsheid, jullie incarnaties en wat jullie beslissen daarmee te doen. Dat is de boodschap. Het is werken!

NU zijn er altijd mensen die zeggen: “Wanneer? Het klinkt allemaal zo goed.” Ik wil dat jullie onthouden: Sommigen van jullie waren hier 20 jaar geleden toen mijn partner mij naar een zaal bracht die heel veel op deze leek en hij mij dit voor de eerste keer toestond en zich opende en ik jullie boodschappen kon brengen. Op dat punt in de tijd gaven wij jullie informatie die nu vlak voor jullie ligt en nu gebeurt. Wij zagen de potentiëlen van wat er zou komen en wat jullie zouden gaan doen. Het was geen verspilde profetie, want het gebeurde!!

Spirit kent de toekomst niet want dat is vrije keuze van de mensheid. Maar wij kennen de patronen die eerder gebeurden op andere planeten. Wij hebben gezien wat jullie nu doen en wij hebben een overzicht dat geen mens kan zien.

Wij weten wat er aan de hand is, wij zien dingen die jullie niet zouden geloven en die jullie allemaal vooruit duwen. Hoe snel? Dat hangt helemaal van jullie af. Er zijn zoveel dingen in jullie voordeel en dit omvat ook wat er nu in jullie zonnestelsel gebeurt en dat op schema ligt voor de nieuwe mens..

De voorrang van de equinoxen en het einde van 2012 markeerden het begin van een menselijk bewustzijn dat dat naar volwassenheid begint te gaan. Dit was de profetie van de Ouden. Vervolgens is er een tijd om daaraan te wennen. Ik ga jullie niet zeggen hoelang dit gaat duren. Op andere planeten was het verbazingwekkend kort. Het potentieel is aanwezig dat dit bij jullie ook zo zal gaan. Lieve mensen, jullie hebben de prijs hiervoor betaald. Alle levens vol werk aan deze puzzel hebben geleid tot dit punt en nu hebben jullie de vrijheid om het einde hiervan te zien. Er is aanpassing voor nodig om van het oude naar het nieuwe te gaan en door het aanpassen komt er ook een herijking en het vinden van een nieuwe frequentie naar jullie toe. Uit de angst gaan ligt ook voor jullie klaar!

Als laatste wil ik jullie iets zeggen dat ik eerder heb gezegd en ik wil dat jullie het weer en weer horen. De reden voor deze herhaling is dat jullie dan zullen begrijpen wat jullie zien. Het duister zal proberen te winnen nu het licht de dingen heeft omgedraaid. Zij hebben een stuk gereedschap dat krachtig is – echt krachtig. Dit gereedschap kan naar de hoogsten van de hoogsten gaan en hen ruïneren. Het kan naar de lichtwerker gaan, naar de heler en de channellaar. Het is een vier-letter woord en het wordt angst genoemd.

Als jullie bang zijn hebben zij gewonnen. Ik wil dat jullie daarover nadenken. Zij weten dit. Laat je licht op zo’n verbazingwekkende manier daarover schijnen dat er niet langer gruwelijkheden meer zijn en de controle bestaat uit een vijf-letterig woord (liefde). Marcheer door deze tijden en onthoud hen want jullie hebben hen verwacht en werkten ernaar toe. Werk naar het vijf-letterige woord toe – LIEFDE.

Blijf nog even en vier elkaar.

En zo is het.

Kryon